Homepage

Feminitatea
începe cu tine!

O SEARĂ DE FEMINITATE


ÎNSCRIE-TE ACUM

* Intrarea este liberă
Descoperă puterea ascunsă
a feminității tale

Află mai multe

Dacă vrei să afli mereu lucruri noi despre cum să îți crești propria feminitate sau despre cum să te apropii de copilul tău interior, te afli în cel mai potrivit loc! Săptămână de săptămână, pregătim, pentru tine, conținut special, exerciții practice și seri deschise, menite să îți ofere sprijin și ghidare în procesul tău de creștere și transformare. 

Intră acum în universul magic al feminității!Frumusețea unei femei vine din autenticitate și din libertate, iar forța ei izvorăște din compasiune și putere de expresie. De aceea, fiecare cuvânt pe care îl vei găsi în acest loc și fiecare gând care va ajunge la tine nu are decât o singură menire – să îți ofere încrederea că ești femeia puternică a cărei atingere aduce vindecare. Că ești femeia autentică, care crează și inspiră. Că ești femeia liberă, care iubește și aduce bucurie.

PășEșTE îN UNIVERSUL FEMINITățII TALE

Dacă vrei să iei parte la călătoria spre universul feminității, următoarele workshopuri te pot ajuta

O zi de feminitate

Redescoperă-te, în culorile pline de strălucire și căldură, ale propriei tale inimi. Un spectacol de sunet și lumini, magie și emoție care te va purta în universul inepuizabil al feminității tale.

Află mai multe

Tainele FeminitĂții Sacre

Un ritual de inițiere în feminitatea matură, trăită la cel mai înalt potențial de expresie. O aventură inițiatică, formată din 10 pași, care te va ghida către unicitatea ta și către cum să îți exprimi această unicitate, într-un fel împlinitor. Un workshop avansat, de 4 zile, care îți va oferi ghidarea care te va reconecta cu esența energiei feminine.

Află mai multe

Copilul Interior

Atunci când adulții eșuează, copiii găsesc rezolvarea. Atunci când adulții rămân fără soluții, copiii vin cu cele mai năstrușnice idei. Acolo unde adulții văd alb-negru, copiii văd milioane de culori. Acolo unde adulții găsesc un capăt de linie, copiilor li se deschid universuri fabuloase. Copilul Interior este programul creativ care te învață cum să îți cunoști trecutul și să îți recunoști potențialul infinit de spontaneitate, expresivitate și vitalitate.

Află mai multe

Cele mai noi articole

Tot ce trebuie să știi despre feminitatea ta