Copilul Interior Programul

COPILUL INTERIOR
Programul creativ care te sprijină să îți cunoști trecutul și să îți recunoști potențialul infinit de spontaneitate, expresivitate și vitalitate.

ÎNCEPE CĂLĂTORIA

Timp de un an de zile, învățăm să gândim în afara liniilor, să facem pasul în afara timpului și să umplem spațiile goale, din întrebări vechi, rămase fără răspuns.

 • Ce îmi trebuie pentru a mă simți în siguranță?
 • Unde găsesc ghidarea de care am nevoie?
 • De ce nu pot fi, cu adevărat, liber?
 • De ce am nevoie pentru a putea primi și dărui iubire?
 • De ce îmi este frică?
 • Sunt, cu adevărat, prezent?
 • Cine sunt eu, de fapt?

Redescoperă bucuria, regăsește-ți încrederea și activează-ți potențialul cu ajutorul celui mai năstrușnic, creativ și curajos program de coaching: Copilul Interior.

Atunci când adulții eșuează,
copiii găsesc rezolvarea.

Atunci când adulții rămân fără soluții, 
copiii vin cu cele mai năstrușnice idei.

Acolo unde adulții văd alb-negru,
copiii văd milioane de culori.

Acolo unde adulții găsesc un capăt de linie,
copiilor li se deschid universuri fabuloase.

CUM? SIMPLU. PRIN JOACĂ
CE ESTE COPILUL INTERIOR

Copilul Interior este o metodă de lucru alternativă, teoretizată în anii ‘60 și aplicată cu succes în anii ‘70 în cadrul terapiilor clasice și conveționale, pentru tratarea disfuncțiilor, rănilor emoționale și diverselor situații de criză pe care le experimentăm pe parcursul vieții.

Copilul Interior este o metodă de autocunoaștere care îți permite să navighezi prin universul tău interior și să creezi punți de legătură cu lumea exterioară, având acces mai rapid la rezultatele pe care le dorești.

Popularitatea sa extrem de mare se datoreaza accentului pus pe dezvoltarea creativității, pe încurajarea exprimării libere și creative și pe aplicarea unor metode de lucru experimentale, precum meditația și introspecția.

Prin joc, discuții libere și introspecție vei putea sonda istoria ta personală și te vei descoperi în moduri infinit mai bogate și mai puternice.

Popularitatea extrem de mare a Copilului Interior, dar, mai ales, succesul și eficiența programului vin din faptul că el aduce împreună trei metode de lucru distincte:

coaching-ul | elemente din terapia clasică | meditația.

Coaching-ul te ajută să poți vedea lucrurile pe care ți le dorești, cu adevărat și te învață cum să lucrezi cu mintea, cu energia și cu evenimentele din viața ta, pentru a putea să manifești, în concret, realități la care nu ai avut acces, până acum.

Terapeutic, vei învăța cum să ai grijă de tine și de nevoile tale emoționale, înțelegând ce este și ce nu este sănătos pentru tine.

Iar prin meditație vei avea acces și vei putea să construiești o relație conștientă cu structurile arhetipale de bază care compun psihologia complet matură a adultului, obținând, astfel, nu doar ghidare, informație și înțelegere, ci și manifestarea acestor energi arhetipale în viața ta de zi cu zi.

În fiecare dintre noi trăiesc, secret, o fecioară și un războinic, o artistă și un artist, o femeie înțeleaptă și un magician, o regină-mamă și un rege-tată. Atunci când învățăm să intrăm în legătură cu ele sau cu ei putem să identificăm întregul potențial al ființei noastre. Când ne infuzează viața cu bucurie și liniște, cu putere și fertilitate creatoare, cu geniu, noi orizonturi și cu mult adevăr și curaj, viața noastră devine o poveste care merită traită!

Prin convergența acestor trei metode, vei căpăta o mai bună înțelegere a modului în care tu funcționezi, vei vedea mai clar care sunt părțile din tine care se cer descoperite și exprimate și vei învăța, treptat, cum ajungi să materializezi dorințe și intenții latente. Iar partea cea mai frumoasă a cursului este că înveți să fii creativ, uman și curajos.


ÎNSCRIE-MĂ

“Contribuția programului Copilul Interior la viața mea a fost enormă. Nu pot cuprinde în câteva cuvinte. Mi-a vindecat relația cu mama mea, lucru care mi-a adus pace interioară
și liniște în casă. Este un program profund transformator, cu o structură de sprijin extrem de valoroasă pentru participanți. Este un spațiu sigur, în care îți poți da voie să fii tu, fără măști, să te simți liber și nejudecat.”
Lavinia Tomoiaga, 36 ani
Lavinia Tomoiaga, 36 ani
“A fost un proces blând și adânc, mergând până la rădăcină și vindecând răni nici de mine știute. Am învățat să manifest ce îmi doresc, să mă pun pe mine pe primul loc, să mă iubesc și să am grijă de mine.”
Florentina Istrati
Florentina IstratiMarketing Specialist
“A fost prima dată în viața mea când am acordat atâta atenție la ceea ce simt, emoțiilor mele și nevoilor din spatele lor. Am cunoscut oameni deosebiți, iar nivelul de liberate și onestitate din spațiu m-a ajutat și determinat să mă deschid.”
Eugen Stan
Eugen StanGeneral Manager
Previous
Next
CINE ESTE COPILUL INTERIOR

Copilul Interior este acea acea parte din tine, ascunsă adânc în colțurile sufletului tău. Este tu-copilul pe care tu-adultul nu îl vezi sau îl ignori voit.

Copilul Interior este partea din tine care deține cheia către resursele tale infinite de pasiune, spontaneitate, creativitate, expresivitate și, nu în ultimul rând iubire.

Viziunile tale devin clare numai în momentul în care poți privi în propria ta inimă. Cine privește în exterior, visează; cine privește în interior, se trezește.

Carl Gustav Jung

CE FACE COPILUL INTERIOR

 • Te învăța cum să exprimi iubirea față de propria ta persoană, iar prin asta te va ajuta să atragi în viața ta iubire într-un fel împlinitor.
 • Te învață cum să vindeci răni emoționale vechi și sentimentele de tristețe și singurătate.
 • Te învață cum să îți înțelegi corect emoțiile și cum să le integrezi, pentru a te putea apropia de experiența iubirii.
 • Îți arată care este harul tău și te învață cum să îl aduci la viață.
 • Te ajută să descifrezi mesajele ascunse ale inimii tale care îți cer schimbarea.
 • Te ghidează către eliberarea de orice fel de constrângeri experimentate în relația cu părinții și te învață cum să devi un adult responsabil, din punct de vedere emoțional.
 • Și tot el este cel care, ajutându-te să te înțelegi mai bine cu tine, te va ajuta să transformi relația cu copii tăi biologici.

De foarte multe ori, disfuncții pe care le experimentăm în plan fizic își au rădăcinile în disfuncții de natură emoțională. Adresându-le pe cele din urmă, vei putea putea îngriji mai bine și mai corect problemele fizice cu care te confrunți în prezent. Vei putea, totodată, elimina blocaje vechi și vei ajunge să îți descoperi și să experimentezi întregul tău potențial creativ.

OANA STOIANOVICI

Crearea unui lucru nou nu se poate realiza cu ajutorul raţiunii,
ci prin jocul instinctului, care acţionează dintr-o necesitate interioară.
Mintea creativă se joacă cu obiectele pe care le iubeşte.

Carl Gustav Jung

CE SE SCHIMBĂ

 • La finalul programului, vei avea acces la harul tău și îți vei putea identifica și asuma talentul, puterea și unicitatea.
 • Vei putea să ai relații sănătose cu oamenii din viața ta.
 • Vei putea atrage relațiile pe care ți le dorești.
 • Vei găsi moduri creative de a identifica soluții înțelepte și vei învăța cum să le pui în aplicare într-un mod sănătos.
 • Vei primi informația și cunoașterea care te va ajuta să traduci corect siuații și emoții.
 • Vei putea experimenta niveluri profunde de iubire.
 • Vei simți experiența plenitudinii și vei putea alunga din viața ta stări de singurătate, anxietate și negativite.

PROGRAMUL WORKSHOP-ULUI COPILUL INTERIOR

Programul durează un an de zile,
iar întâlnirile au loc de 2 ori pe lună.

Durata unei întâlniri este de 3h,
iar ședințele au loc în intervalul
19.30 – 22.30.

Vei avea acces la o structură de sprijin și la resurse care te vor ajuta să integrezi procesul complet și corect.

Copilul Interior nu este o metodă terapeutică tradițională, ci un proces continuu care se extinde dincolo de cele 6h pe care le petrecem, lunar, împreună.

Metoda pe care o vom folosi este rezultatul incursiunii personale în propriul proces de autocunoaștere și vindecare al facilitatoarei.

Procesul aduce împreună trei metode de lucru distincte, fiecare cu calități particulare: coaching, elemente din terapia clasică și meditația.

La fiecare ședintă, vei primi teme și sarcini, a căror îndeplinire este nu doar obligatorie, ci fundamentală pentru integritatea procesului tău transformațional.

Vei lucra foarte mult cu resursele tale de creativitate, cu introspecție și meditație și vei face lucruri pe care, cel mai probabil, nu le-ai mai experimentat până acum.


ÎNSCRIE-MĂ

“Am dobândit instrumentele care mâ pot ajuta să gestionez diversele situații de viață,emoții, atitudini și reacții compulsive. Spre desosebire de alte metode, care fie crează dependență față de terapeut, fie se limitează la discuții libere, care îți pot genera sau nu conștientizări, programul Copilul Interior m-a împuternicit. Cel mai mare plus al programului vine din faptul că am dobândit independență în actul creației.”
Elena Marin
Elena MarinSpecialist IT
“În urma programului Copilul Interior am învățat care este diferența dintre ma- turitate și adolescență. am înțeles ce înseamnă să fii un bărbat matur, integru și responsabil și, respectiv, ce înseamnă să fii un adolescent care crede că este bărbat. Copilul Interior este cea mai bună investiție în viețile personală și profestională a oricăruia dintre noi.”
Dragoș Paval
Dragoș PavalTehnician masaj terapeutic și recuperator
Previous
Next
CUI SE ADRESEAZĂ PROGRAMUL
COPILUL INTERIOR

Dacă simți că este mai mult în cântecul tău decât ce lași să se vadă; dacă te afli în căutarea a “ceva” ce nu poți defini, dar despre care știi că te va face fericit, cel mai probabil, Copilul Interior ți se adresează, direct, ție.

Copilul Interior li adresează tuturor celor care vor să își întâlnească proprii eroi. Tuturor celor care vor să redescopere bucuria călătoriei, a jocului și a provocărilor.

Iar dacă deja simți că vrei să cunoști mai bine acea parte din tine care deține cheia către resursele de vitalitate, creativitate, bucurie și iubire, atunci, cel mai probabil Copilul Interior este locul în care vei putea începe această călătorie a vieții tale.

Copilul Interior le este adresat inclusiv terapeuților, indiferent de metoda practicată în mod uzual și poate fi asociat cu oricare altă formă terapeutică clasică și/sau convențională.

Le este recomandat părinților, deoarece prin conexiunea cu Copilul Interior vei putea stabili o relație mai puternică și mai profundă cu copiii tăi biologici.

Programul le este adresat, în egală măsură, femeilor și bărbaților, sufletelor curajoase care vor să își trăiască potențialul maxim.

MĂ ÎNSCRIU

Costul programului Copilul Interior este de 700 RON/lună*,
iar durata este de 1 an de zile, echivalentul a 24 de sesiuni de lucru.

Poți plăti în două moduri:
350 Lei / sesiune
sau 700 Lei / lună**

Iar dacă alegi să achiți integral costul programului, pe un an de zile***, primești o REDUCERE echivalentă a două sesiuni, adică 700 Lei.

Plata se poate face cash, cu card sau prin transfer bancar.

Pentru ca experiența ta să fie una cât mai autentică și pentru că este important să cunoștem, în integralitate, ce probleme întâmpini și ce anume îți dorești să obții în urma programului, te rugăm ca, pentru înscriere, să descarci formularul de mai jos, să îl completezi cu atenție și ni-l trimiți la

copilulinterior@thefeminine.com

Vom reveni către tine, în cel mai scurt timp.


DESCARCă FORMULAR

*Plata se face integral, inclusiv în caz de neparticipare directă.
**Echivalentul a două sesiuni
***Costul integral, pe un an de zile, al programului Copilul Interior este de 8400 Lei.

AI ÎNTREBĂRI?
CUM FAC SĂ ÎMI STABILIZEZ BUGETUL ȘI SĂ MĂ ASIGUR CĂ AM RESURSE FINANCIARE PENTRU COPILUL INTERIOR, TIMP UN AN DE ZILE?

Programul Copilul Interior este construit în așa fel încât să iți ofere acea structură de sprijin și cunoștere, care te poate ajuta să gestionezi, constant și eficient, resursele tale financiare, fără să simți că îți depășești zona de confort.

Este, totodată, important să iei în considerare faptul că, atunci când ne dorim, cu adevărat, să producem o schimbare majoră în viața noastră, trebuie să fim pregătiți să acceptăm și ideea unei reorganizări și reprioritizări a cheltuielior. Aceasta nu trebuie să fie, însă, dramatică.

Uneori, cheltuim bani pentru că acesta este, aparent, cel mai simplu mod de a ne simți vii. În realitate, însă, este o simplă compensare pentru orice disfuncție existentă în viața noastră. Menirea acestui program este tocmai să te ajute să vindeci aceast mod de a compensa. Învățându-te să prioritizezi, Copilul Interior va genera o transformare reală și constantă, în toate domeniile importante din viața ta.

Un alt lucru care te va ajuta, semnificativ, este să vorbești despre relația ta cu banii și despre blocajele pe care le întâmpini, la acest capitol, pentru a depista care sunt credințele limitative care te împiedică să accesezi un nivel financiar superior. Dacă ai nevoie de mai mult sprijin în acest sens, scrie-ne pe copilulinterior@thefeminine.com.

Venim către tine cu soluții care ajută să abordezi situația ta financiară într-o manieră creativă și eficientă.

CE DIFERENȚĂ EXISTĂ ÎNTRE COPILUL INTERIOR ȘI TERAPIA PSIHOLOGICĂ CLASICĂ?

Programul Copilul Interior se bazează pe metode neconvenționale, care implică meditație, vizualizări, exerciții de coaching,  precum și exerciții indiviuale și de grup, care adreseaza vindecarea emoțională și dezvoltarea personală.

O SA AIBĂ EFECT ASUPRA MEA TERAPIA DE GRUP DACĂ SUNT OBIȘNUIT(Ă) CU TERAPIA INDIVIDUALĂ?

În program Copilul Interior oferim structuri de sprijin care îți permit să lucrezi unu la unu, pe perechi, dar și în grup. Toate aceste dinamici sunt necesare pentru a acoperi întreaga plajă de dezvoltare emoțională și psihologică, necesară pentru a putea accesa psihologia adultului. Chiar dacă vei avea impresia că te afli în afara zonei tale de confort, este bine să iei în calcul faptul că aceasta senzație face, în realitate, parte din procesul de dezvoltare personală, prin care trebuie să treci.

Dacă am avut o copilărie fericită, de ce mai am nevoie de un program numit Copilul Interior?

Copiul Interior nu este un program adresat exclusiv persoanelor care au avut copilării dificile sau traumatizante. Ci unul menit să te ajute să evoluezi, să îți atingi întregul potențial creativ și să revizitezi toate credințele și valorile, care acum te limitează, pentru a putea obține rezultatele dorite. Este, deopotrivă, un program cu ajutorul căruia poți identifica și vindeca răni vechi sau chiar traume emoționale, cum, deasemenea, este și un program care îți va oferi instrumentele prin care poți deveni mult mai creativ și care te va încuraja și îndruma să gândești în afara zonei de confort.

ÎN CE CONSTĂ MAI EXACT METODA OANEI? CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CADRUL SESIUNILOR??

Metoda Oanei a prins formă ca o consecință directă a propriei sale explorări și a propriului său proces de lucru cu Copilul Interior. Este o metodă originală, cu rezultate validate de peste 150 de participanți, care aduce împreună tehnici de coaching și dezvoltare personală.

DE CE AM NEVOIE DE UN GHID ȘI NU POT TRAVERSA PROCESUL SINGUR(Ă), CU AJUTORUL MEDITAȚIILOR GHIDATE, A CĂRȚILOR DE SPECIALITATE ETC.?

Ca să poți experimenta o transformare, în toate straturile profunde ale ființei, ai nevoie să fii ghidat și să parcurgi etapele unui proces, cât mai aplicat și cu multă consecvență. Ghidul și procesul îți vor reflecta și îți vor aduce în concret toate acele disfuncții pe care poate le știi, la nivel teoretic, dar nu ai puterea și înțelegerea corectă referitor la cum să le schimbi. Cărțile și meditațiile disponibile pe piață pot fi foarte utile, însă ele țin exclusiv de aspectul teoretic al procesului și nu te pot susține complet, în munca de schimbare pe care ți-o dorești.

Ce rezultat obțin, după acest an? Cum voi arăta la final?

Rezultatele sunt, întotdeauna, individuale și definite de tine, prin muncă și disciplina de care ești dispus să dai dovadă. Poți avea parte de rezultate pe care, acum, mintea ta le-ar putea considera miraculoase și vei fi provocat să ieși din zona de confort și să obții rezultate semnificative, în toate domeniile importante din viața ta. Vei deveni varianta ta autentică, liberă, exprimată și matură, dar numai tu poți defini ce anume îți dorești să devii. Numai tu poți defini cum arată ceea ce cauți.

Programul meu e încărcat și instabil. Cum pot să îmi iau un angajament ferm, pentru un an de zile?

Un program precum Copilul Interior ne provoacă să ieșim din obișnuință și să ne ordonăm viața, pentru un alt nivel de performanță. Concret, toate sesiunile sunt înregistrate și disponibile on-line. Există o structură de sprijin și de antrenament, menită să te ajute să recuperezi sesiunile la care nu poți fi prezent fizic. Altfel, depinde doar de tine și de angajamentul tău față de integrarea acestui program. Programul Copilul Interior te va ajuta să înveți cum să îți extinzi capacitatea de a susține mai multe activități, în paralel, pe mai multe planuri, chiar dacă sunt imprevizibile sau supuse unor schimbări continue. 

Dacă sunt, deja, într-un proces de terapie, se justifică participarea la Copilul Interior?

Copilul Interior este un program compatibil cu orice alt proces de coaching sau terapie individuală, pentru că aduce metode complementare acestor abordări și le susține, eficientizându-le.

Dacă sunt terapeut în formare sau terapeut, cum m-ar putea ajuta Copilul Interior?

În realitate, terapeuții se numără printre cei mai dedicați participanți în programul Copilul Interior. Un număr impresionat de terapeuți au participat, deja, în acest program și îl consideră extrem de util în practica profesională. Atât pentru că aici găsesc un loc unde se pot exprima, la nivel personal, și își pot dezvolta relația cu propriul Copil Interior, cât și pentru că, profesional, au acces la metode creative și neconvenționale, care le susțin și eficientizează propriile metode de lucru.

Dacă copilul meu biologic trece prin momente dificile, este Copilul Interior un program care l-ar putea ajuta?

Copilul Interior nu este construit pentru copiii cu vârste sub 18 ani. Dar, de cele mai multe ori, problemele copiilor noștri își au rădăcina în relația cu părinții sau în dinamica dintre părinții lor. Recurent, atunci când părinții sunt dispuși să își asume responsabilitatea pentru disfuncțiile copiilor și să lucreze cu ele, la nivel personal, problemele copiilor încep să își găsească rezolvarea, organic.