Disclaimer

Orice proces transformațional pornește de la propriul tău angajament, de la disponibiliatea și dedicația pe care o ai față de proces și față de efortul constant pe care trebuie să îl depui pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești

Disclaimer

Utilizarea Oanastoianovici.ro, denumit, în continuare, “Website-ul”, se face exclusiv pe proprie răspundere. Prin vizitarea acestui website dovediți că înțelegeți și acceptați să vă supuneți termenilor, condițiilor și politicii de confidențialitate.

Prin acceptarea acestora, dovediți că înțelegeți faptul că ne aflăm în afara oricărei posibilități de a vă oferi orice fel garanție cu privire la progresul dumneavoastră personal și/sau profesional și că sunteți, pe cale de consecință, unicul/unica ce deține responsabilitatea cu privire la oricare acțiune și, respectiv, pentru rezultatele obținute. Sunteți, totodată, de acord că rezultatele obținute depind de o serie de factori ce pot varia, incluzând, dar fără a se limita la: abilități personale, cunoștințe teoretice și/sau practice, experiență anterioară, perseverență, gestionarea oricărui tip de dependență.

Înțelegeți, de asemenea, că orice mărturii sau mențiuni (denumite, în continuare “testimoniale”) făcute de clienții noștri sau de oricare alt reprezentant al publicului, pe acest Website, au valoare exclusivă de opinie personală, fără a pretinde existența unei validări, din partea unei comunități științifice.

Scopul unic declarat al acestui website este acela de informare. Niciuna dintre persoanele care îngrijește informația pe acest website sau în cadrul comunicărilor, produselor sau serviciilor disponibile prin intermediul acestui website nu activează în domeniul sănătății mintale, nu este medic sau profesionist licențiat în domeniul sănătății mintale. Informația conținută pe acest website nu va trata sau diagnostica nicio boală, afecțiune sau patologie. De aceea, în cazul oricărui simptom care vă poate afecta sau pune în primejdie, cât de mică, integritatea fizică, psihică sau emoțională, vă recomandăm consultarea, cu diligență, a unui medic specialist.

Înțelegeți, așadar, că informațiile conținute pe acest website nu sunt un substitut pentru îngrijirea sănătății fizice sau mintale și nu înlocuiesc diagnosticul medical. Înțelegeți și sunteți de acord că dețineți responsabilitatea totală pentru bunăstarea dumneavoastră mintală și/sau fizică și sunteți de acord să cereți sfatul medicului, așa cum este determinat de către propria judecată, înainte de a întreprinde orice acțiune în legătură cu informațiile conținute pe acest website sau de a intrerupe utilizarea oricărui tratament medicamentos sau nu, prescris de către medicul dumneavoastră curent.

Ca atare, în niciun context nu deținem responsabilitatea juridică sau morală pentru orice incident s-ar putea produce în timpul sau ca urmare a utilizării informației pusă la dispoziție de acest website sau prin intermediul produselor și serviciilor furnizate de acest website.

Pentru orice neclaritate legată de oricare dintre ideile de mai sus, vă rugăm să ne scrieți, fără ezitare, la contact@oanastoianovici.ro