O zi de feminitate 2017

O zi de feminitate

Redescoperă-te, în culorile pline de strălucire și căldură, ale propriei tale inimi.
Un spectacol de sunet și lumini, magie și emoție care te va purta în universul inepuizabil al feminității tale.

Înscrie-te acum la O Zi de Feminitate și primești cadou un Ghid cu Practici de Feminitate care te vor aduce mai aproape de un stil de viață feminin.

Mă înscriu

CE ESTE O ZI DE FEMINITATE?

Autenticitatea, compasiunea, blândețea, pasiunea și viața trăită prin emoție sunt, toate, valori ale feminității. Ele sunt sursa infinită a puterii noastre, ca femei.

Emoțiile ne spun, întotdeauna, adevărul despre locul în care suntem, în propria noastră viață și ne deschid ușile ferecate ale universurilor la care visăm. Foarte rar avem, însă, răbdarea să le ascultăm și curajul să le integrăm în deciziile pe care le luăm.

De ce? Pentru că ne-am obișnuit să ascultăm doar de rațiune și să privim către inimă cu o nejustificată precauție.

O Zi De Feminitate este puntea care leagă aceste două lumi. Este ziua în care vei înțelege de ce inima și nu mintea este sursa ta de fericire și vitalitate. Și nu doar că vei înțelege, ci vei simți.

Căci a fi femeie înseamnă, în primul rând, să simți.
 • ÎNTR-O ZI DE FEMINITATE

 • Vei accesa acel timp cu tine de care ai nevoie pentru a găsi răspunsurile pe care le cauți
 • Vei învăța practici de relaxare care îți vor aduce claritatea de care ai nevoie
 • Vei coborî în inimă, unde îți vei găsi puterea de a fi vulnerabilă și autentică, pentru a te simți împlinită
 • Vei traversa timpul, te vei întoarce în copilărie, și îți vei cunoaște fetița interioară
 • Vei descoperi cum să ai grijă de ea și cum să experimentezi iubirea pe care o cauți
 • Îți vei conștientiza resursele care te ajută să te exprimi mai ușor, să transformi vulnerabilitatea în curaj și să ai capeți încredere în propria ta intuiție
 • Vei primi ghidare și exerciții care te vor ajuta să integrezi mai bine informația pe care o vei primi
 • Vei putea formula și adresa orice întrebare despre care simți că te va ajuta să crești în propria ta feminitate

Pentru că știu cât de important este pentru tine să simți, am creat O Zi de Feminitate ca pe o experiență completă, în urma căreia vei descoperi puterea și profunzimea gesturilor pe care le poți face din feminitate. Vei auzi povești care te vor purta către resursele tale de feminitate, iar cu ajutorul meditației vei începe să cobori din minte în inimă și să îți dai voie să simți. Nu vor lipsi nici exercițiile practice, de coaching, prin intermediul cărora vei integra toată informația. Însă, dincolo de toate lucrurile acestea concrete, ceea ce îmi doresc este ca O Zi De Feminitate să rămână, în sufletul și în mintea ta, ca ziua în care ai descoperit că a fi femeie înseamnă, înainte de orice altceva, să simți și trăiești cu inima.

OANA STOIANOVICI

 • Vei primi

 • Patru exerciții de meditație, care te vor ajuta să simți
 • Practici cu care vei putea să îți construiești un stil de viață feminin
 • Coaching în feminitate
 • Acces la cunoașterea străveche, ritualuri și legende despre feminitate
 • Toate acestea într-un spectacol care îți va trezi întreaga imaginație

O ZI DE FEMINITATE,
PRIN OCHII ABSOLVENTELOR

“Eu cred că tot ce ne apare în viață apare ca să ne sprijine într-un fel anume. La momentul potrivit. Workshopul a apărut în viața mea când aveam nevoie de ghidaj. Aici am descoperit cum să meditez, ceea ce până atunci nu reușisem singură. Am început să am grijă de sănătatea și vitalitatea mea, de frumusețea mea. Am început să petrec timp în solitudine. Am ieșit din tiparul de victimă, m-am oprit din a mă sabota. La scurt timp au apărut în viață mea multe oportunități la care nici nu mă gândeam.”

Mihaela Gavrilescu – Life Coach

“După ce am născut, am considerat că a te iubi pe tine însăți este un act de egoism și am început să renunț, fără să îmi dau seama, la timpul pentru mine. Eram într-un moment în care nici nu mai știam ce să cred despre mine, cine este această femeie cu un copil mic. Oana m-a ghidat să învăț să mă iubesc așa cum sunt, să mă descopăr, să mă repoziționez în relațiile cu toți ceilalți, să mă conectez cu puterile mele. Așa am trecut dincolo de conceptele pe care până atunci le conștientizam doar la nivel cognitiv (Iubește-te pe tine însăți, Trăiește clipa, Iubește-te așa cum ești). Am căpătat încredere în mine și curaj și astfel am pornit-o pe un alt drum profesional… singură. Am creat www.mamicaurbana.ro. Oana m-a ajutat să mă cunosc. Și atunci când ajungi să te cunoști, nu ai cum să nu te iubești.”

Ana Nicolescu – ParentingPR @ Mămica Urbană

“Workshopul de feminitate a deschis pentru mine o ușă dinapoia căreia vocea mea interioară mă striga de ceva vreme, dar pe care încercam să o acopăr cu tot felul de zgomote cotidiene… Workshopul în sine a fost ca un roller-coaster, cu multe suișuri și coborâșuri, dar am simțit pas cu pas ca și cum m-aș întoarce acasă, dând în sfârșit ascultare vocii aceleia adânci pe care nu o mai puteam ignora.”

Codruța Berbecaru – Director Cercetare, Heineken, Amsterdam

ozf-01
ozf-02
ozf-03

OANA STOIANOVICI

Ghidul tău în această călătorie va fi Oana Stoianovici, coach transformațional cu o experiență de peste 12 ani în programe de leadership transformațional și procese cuantice de vindecare. A studiat tehnologii de transformare în Statele Unite ale Americii timp de șapte ani, conducând, cu rezultate excepționale, programe și antrenamente pentru peste 11.000 de participanți din toată lumea.

În ultimii ani, Oana s-a concentrat asupra practicilor de vindecare cuantică. A călătorit în locuri sacre din întreaga lume, a participat la ritualuri de trecere și inițiere spirituală. A dezvoltat workshopuri unice, care sprijină participanții să își depășească condiționările trecutului și să își împlinească intențiile și aspirațiile.

 • DUPĂ O ZI DE FEMINITATE

 • Vei descoperi cum să te reconectezi la ceea ce iți dă putere, ca femeie
 • Îți vei putea înțelege corect propriile emoții
 • Vei știi ce trebuie să faci pentru a avea grijă de feminitatea ta
 • Vei învăța cum să îți simți propriul corp, să îți păstrezi senzualitatea și să îți exprimi frumusețea
 • Vei învăța cum să descifrezi relația dintre energie feminină și energia masculină
 • Vei putea să fii, în același timp, mamă și femeie

De fiecare dată când plecăm într-o călătorie, scurtă sau lungă, indiferent în ce colț lumii, învățăm ceva. Noul de care ne ciocnim ne îndeamnă să ne deschidem ochii și inima. Dintr-o călătorie ne întoarcem, negreșit, mai bogați și mai vii! Exact asta am avut în minte și în suflet, atunci când am conceput O Zi De Feminitate ca pe o călătorie. Și nu orice călătorie, ci una spectacol. Prin imagini, muzică, lumini și parfumuri vom călători 360 de grade. Pornim din propria noastră inimă și coborăm, adânc, în pământ, unde ne găsim rădăcinile și originile. De aici, urcăm în universul copilăriei, unde ne întâmpină personaje fantastice, gata să ne învețe cele mai prețioase lecții. Și nu oricum, ci prin aventură, bucurie și prietenie. Iar de pe tărâmul fantastic al regilor de cristal și al animalelor grăitoare, ne pomenim într-o cu totul altă lume, din care culegem lecțiile înțelepciunii feminine. Nu există multe lucruri care să aibă puterea unei călătorii. Iar O Zi De Feminitate este călătoria pe care o aștepți de atât de mult timp. Este călătoria feminității tale.

OANA STOIANOVICI

O experiență care te va purta într-o lume a sunetului, culorilor și miresmelor, ce te vor ajuta să experimentezi, cu toate simțurile, călătoria unică a feminității tale.

Ești pregătită pentru călătorie?

Înscrie-te acum la O Zi de Feminitate și primești cadou un Ghid cu Practici de Feminitate care te vor aduce mai aproape de un stil de viață feminin.


Mă înscriu

Înapoi la site

2017 © OANA STOIANOVICI