Inițiere

TAINELE FEMINITĂȚII SACRE


ÎNSCRIE-MĂ

Un ritual de inițiere în feminitatea matură, trăită la cel mai înalt potențial de expresie. O aventură inițiatică formată din 10 pași, care te vor ghida către unicitatea ta și către cum să îți exprimi aceasă unicitate,
într-un fel împlinitor. Un workshop avansat, de patru zile, care îți va oferi ghidarea care te va reconecta la esența energiei feminine.

DE CE VORBIM DESPRE FEMINITATE?

Calea către măiestrie în trăirea principiilor și valorilor feminine a fost uitată.

Iar această uitare lasă un gol imens, pentru femei și bărbați deopotrivă.

În societățile străvechi, feminitatea și masculinitatea nu erau un simplu dat biologic.  Ele implicau o “devenire”.

Un lung șir de practici ancestrale și gesturi ritualice, pe care atât fetele, cât și băieții trebuiau să le parcurgă pentru a deveni femei și, respectiv, bărbați.

Ghizii, a căror menire era să ordoneze haosul și să ofere claritate, erau femei sau bărbați înțelepți, fără de care ritualul nu și-ar mai fi îndeplinit funcția transformatoare.

Workshopul Tainele Feminității Sacre
s-a născut tocmai din dorința de a le oferi tuturor femeilor ghidarea și practicile care să le reconecteze cu esența energiei feminine.

WORKSHOPUL TAINELE FEMINITĂȚII SACRE

Workshopul Tainele Feminității Sacre este un ritual de inițiere în feminitatea matură, trăită la cel mai înalt potențial de expresie. O aventură inițiatică, formată din 10 pași, care te va ghida către unicitatea ta și către cum să îți exprimi această unicitate, într-un fel împlinitor.

Începe cu o călătorie în trecut, în vremurile când energia feminină era onorată și îngrijită prin practici ghidate, de femei înțelepte, ritualuri transmise din generație în generație, ca o comoară de preț. Ne conectăm și noi, prin ritual, la cunoașterea femeilor de atunci și învățăm ce înseamnă să avem grijă de noi, cu adevărat, la toate nivelurile. Învățăm cum să creăm aceste spații sacre și cum să integrăm în viața noastră, zi de zi, practici care ne ancorează în esența feminității noastre și ne permit să trăim la un nivel înalt de claritate, creativitate, senzualitate, putere și frumusețe.

Mergând pe acest drum, reperele de care avem nevoie încep să ni se releve din interior.

Așa apare, în fiecare dintre noi, femeia înțeleaptă, cea care are atât de multe să ne învețe despre curajul de a fi adevărate cu noi însene.

Așa se trezește mama interioară, care ne învață cum să avem grijă de noi și cum să hrănim proiectele noastre și relațiile pe termen lung.

Femeia sălbatică ne poartă către creativitate și senzualitate, iar fecioara ne învață cum să ne întoarcem la prospețime și compasiune, pentru a crea din nou.


ÎNSCRIE-MĂ

EXPERIENȚE POZITIVE

Eu cred că tot ce ne apare în viață apare ca să ne sprijine într-un fel anume. La momentul potrivit. Workshopul a apărut în viața mea când aveam nevoie de ghidaj. Aici am descoperit cum să meditez, ceea ce până atunci nu reușisem singură. Am început să am grijă de sănătatea și vitalitatea mea, de frumusețea mea. Am început să petrec timp în solitudine. Am ieșit din tiparul de victimă, m-am oprit din a mă sabota. La scurt timp au apărut în viață mea multe oportunități la care nici nu mă gândeam.
~ Mihaela Gavrilescu, Life Coach

Dupa ce am nascut, am considerat ca a te iubi pe tine insati este un act de egoism si am inceput sa renunt, fara sa imi dau seama, la timpul pentru mine. Eram intr-un moment in care nici nu mai stiam ce sa cred despre mine, cine este aceasta femeie cu un copil mic.Oana m-a ghidat sa invat sa ma iubesc asa cum sunt, sa ma descopar, sa ma repozitionez in relatiile cu toti ceilalti, sa ma conectez cu puterile mele. Asa am trecut dincolo de conceptele pe care pana atunci le constientizam doar la nivel cognitiv (Iubeste-te pe tine insati, Traieste clipa, Iubeste-te asa cum esti). Am capatat incredere in mine si curaj si astfel am pornit-o pe un alt drum profesional… singura. Am creat www.mamicaurbana.ro. Oana m-a ajutat sa ma cunosc. Si atunci cand ajungi sa te cunosti, nu ai cum sa nu te iubesti.
~ Ana Nicolescu,
ParentingPR @ Mamica Urbana

Am învățat, în această călătorie, să mă relaxez, ceva despre care înainte doar vorbeam. Am mai multă claritate când iau decizii și sunt mai prezentă în relații. Am mai multă încredere în energia și puterea mea feminină și sunt pregătită să mă deschid spre iubirea unui bărbat. Simt că am topit rezistența pe care o aveam la iubire. Am câștigat, de asemenea, o stare de “siguranta,” de pace dincolo de orice îndoială despre feminitatea mea și am înțeles rolul meu în șirul generațiilor de femei din familia mea.
~ Andriana Andreicut, Antreprenor

DUPĂ WORKSHOPUL
TAINELE FEMINITĂȚII SACRE

… viața își va continua firesc cursul, iar tu te vei întâlni cu tot felul de experiențe.

Doar că, în momentele tale de atenție, vei observa că toate aceste experințe sunt mai bogate și mai pline de sens. Vei observa cât de curajos și abil te-ai descurcat în situații în care înainte erai doar o fetiță temătoare. Vei observa că e mai ușor să comunici ce îți dorești și să primești înapoi. Vei fi surprinsă cum înfățișarea ta, postura corpului și mersul vor arăta lumii o femeie frumoasă, fericită și încrezătoare.

Apoi, după câteva luni, te vei uita în urmă și vei reinterpreta totul.

Vei vedea cum, rând pe rând, visele tale capăta formă, miraculos.
Cum momentele de tristețe s-au rărit, iar atunci când apar sunt ușor de gestionat.
Te vei uita înapoi și vei vedea că toate relațiile tale au căpătat sens și profunzime.
Și vei vedea că, deși faci atât de multe lucruri, ești plină de energie.

Vei avea parte de un nou set de provocări. Va trebui să înveți să faci față abundenței și să ordonezi toate lucrurile care vin către tine. Pentru că da, când trăiești inițiatic ai acces la o sursă inepuizabilă de energie și devii un magnet. Vei putea atrage și actualiza tot ce ți-ai dorit, pentru mult timp. Și se va întampla firesc, natural, ca o expresie a ceea ce ai devenit.

Lucruri care au stagnat se vor schimba, fie că este vorba despre relația ta cu un bărbat, de sexualitatea ta, de creativitate sau de expresia de sine, de carieră sau de manifestarea întregului tău potențial, ca femeie.

Așa arată viața atunci când devii prietena cu ea. Iar pentru o femeie, să te împrietenești cu viața înseamnă să înțelegi și să lucrezi cu energia feminină, să o lași să se exprime prin tine.Pentru că viața este energie feminină. Din felul în care tu te uiți la lume, poți naște o nouă realitate.

Dă-ți voie să fii schimbarea pe care ți-o dorești!


ÎNSCRIE-MĂ

PROGRAM WORKSHOP

WORKSHOPUL TAINELE FEMINITĂȚII SACRE ARE LOC
PE 2-3 ȘI 9-10 DECEMBRIE 2017

Ziua I

Reconectarea cu cercul sacru și reîntoarcerea acasă

Ziua II

Vindecarea trecutului și articularea unui nou viitor

Ziua III

Activarea energie feminine mature

Ziua IV

Exprimarea noii tale deveniri cu tine, cu cercul de femei din viața ta, cu bărbatul din viața ta și cu lumea

tfs-foto4
tfs-foto2
foto3
foto2
Bla Bla Bla
foto6


ÎNSCRIE-MĂ

EXPERIENȚE POZITIVE

Imi simt propria sacralitate și tot ce fac e sacru. Mă simt în contact cu mine însămi. femeie pe deplin. Sunt conectată la harurile și comorile mele. Mi-am câștigat puterea, viteza în replică, claritate în relații și o stare înaltă de a fi. Mă simt mai conectată cu divinul, capabilă să rezolv diferit provocările și experiențele cu care mă întâlnesc. Nu mai e nevoie de dramă :). Mă simt liberă, iubită, protejată, perfectă și binecuvântată. Sunt norocoasă ca sunt femeie.
~ Nesemnat

Am primit în curs feminitate, frumusețe, curgere în echilibru, inspirație, centrare și încredere. Am reînceput să port rochii și mă bucur să fiu frumoasă și adorată. Viața mea a redobândit ordine. Am devenit mai directă și mai îndrăzneață. Cei din jurul meu au început să îmi spună ca sunt o femeie directă dar și grijulie – și e un paradox, în trecut spuneau că sunt fie una, fie cealaltă. Simt că am devenit femeie și știu care îmi sunt harurile și puterea, și nu mă simt dependentă de un bărbat. Prezența unui bărbat este parte din experiența de a fi femeie, dar nu am nevoie de el că să fiu femeie.
~ Ramona Lacatus


ÎNSCRIE-MĂ

OANA STOIANOVICI

Oana Stoianovici este coach transformațional cu o experiență de peste 12 ani în programe de leadership transformațional și procese cuantice de vindecare. A studiat tehnologii de transformare în Statele Unite ale Americii timp de 7 ani, conducând cu rezultate excepționale programe și antrenamente pentru peste 5,000 de participanți din toată lumea.

În ultimii ani s-a concentrat asupra practicilor de vindecare cuantică. A călătorit în locuri sacre din întreaga lume, a participat la ritualuri de trecere și inițiere spirituală și a primit transmisie directă de la mai mulți maeștri. A dezvoltat workshopuri unice, care sprijină participanții să își depășească condiționările trecutului și să își împlinească intențiile și aspirațiile.

Printre maeștrii și profesorii cărora le este recunoscătoare se numără: Landmark Education, Simeona Morrnah & Dr. Hew Len –Ho’oponopono; Bert Hellinger & Franz Rupert – Family Constellation & Trauma, Bonding and Family Constellation; Richard Bartler – Matrix Energetics – The Science and Art of Transformation; Janet Laufenberg, Council of Love – Sedona Gathering; Universal Healing Tao of Virtue – The School of Life, Mantak Chia; Howard G Charing – Shamanic art and visionary; Ma Ananda Sarita – Tantra Essence.

Am început acest dialog despre arta și trăirea feminității din nevoia unui reper care să mă ghideze către un stil de viață în care să pot să-mi exprim întregul meu potențial, ca femeie.
Am conceput workshopul Tainele Feminității Sacre ca pe o călătorie inițiatică în misterul de a fi Femeie, în felurile în care ai nevoie să te îngrijești pentru a fi completă, puternică, asumată și, astfel, strălucitoare.
Vei avea parte de o experiență practică, vei face pasul către feminitatea deplină, matură, înțeleaptâ, acea feminitate capabilă să ghideze inimi și să conțină spații. Acea feminitate despre care credeai că doar se povestește, dar care, în realitate, este capabilă să schimbe vieți și să creeze universuri.

PARTICIPĂ ȘI TU

ÎNSCRIE-TE ACUM LA TAINELE FEMINITĂȚII SACRE

WORKSHOPUL TAINELE FEMINITĂȚII SACRE ARE LOC
PE 2-3 ȘI 9-10 DECEMBRIE 2017.

INVESTIȚIA TA ESTE DE 2315 LEI
* Plata se face prin virament bancar și vei primi detaliile după ce completezi formularul de înscriere. În cazul retragerii se păstrează un avans standard de 50 de ron și diferența se reportează la oricare din workshopurile disponibile pe durata unui an de zile.

Odată cu înscrierea, vei primi* 
Introducere în arhetipurile feminine
care te va ajuta să înțelegi mai bine
complexitatea energiei feminine.

*Îți trimitem pe email un link la acest document digital, după confirmarea plății