Termeni și Condiţii

Informarea ta este esențială pentru noi

Termeni și Condiții: cadrul general

Website-ul Oanastoianovici.ro (denumit în continuare “Website-ul”) este deținut de THE FEMININE LOGISTICS S.R.L., J40/10962/2020, CUI 42999930(denumită în continuare “noi”). Prin utilizarea website-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții și agreați Politica de Confidențialitate, precum și orice alți termeni și condiții aplicabile anumitor secțiuni ale website-ului și/sau în cazul unor produse și servicii disponibile, prin intermediul website-ului sau a companiei deținătoare.

Accesarea website-ului, în orice manieră și pe orice cale, trebuie să se producă în deplina cunoaștere a Termenilor și Condițiilor de utilizare, precum și a Politicii de Confidențialitate. Totodată, ne rezervăm dreptul de a modifica termenii de utilizare a serviciilor sau de a impune noi condiții privind utilizarea website-ului, caz în care vă vom notifica, în prealabil.

Continuând să utilizați acest website și/sau produsele și serviciile furnizare prin acest website vă declarați de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare, precum și cu Politica de Confidențialitate. În caz contrar, vă rugăm să încetați, în acest moment, utilizarea website-ului.

Drepturi de proprietate intelectuală

Website-ul, precum și toate materialele disponibile pe și/sau prin intermediul website-ului constituie material original, protejat de legea copyright-ului și a dreptului de proprietate intelectuală. Așadar, utilizarea sau distribuirea oricărei informații de către dumneavoastră nu poate fi realizată decât în scopuri necomerciale și prin menționarea sursei și a autorului. Este interzisă, așadar, modificarea, copierea, reproducerea, republicarea, traducerea, vânzarea, crearea de lucrări derivate, exploatarea sau distribuirea, în orice manieră și/sau sub orice formă, a oricărui material disponibil pe sau prin intermediului website-ului.

În anumite cazuri, excepționale, este permisă descărcarea și/sau imprimarea unor copii ale unor pagini individuale, broșuri și/sau formulare, în scop exclusiv personal și necomercial, cu condiția de a nu altera, în niciun fel, destinația inițială a materialului, precum și respectarea tuturor drepturile de autor și de proprietate intelectuală care îl/le reglementează.

Totodată, vă asumați, în totalitate, răspunderea pentru orice comentariu și/sau mesaj alegeți să distribuiți prin intermediul website-ului. În cazul în care respectivul comentariu și/sau mesaj aduce atingere, în orice fel, unei terțe părți, vă asumați raspunderea legală și morală pentru gestionarea consecințelor.

Legsilație în vigoare

Creaţiile, operele literare şi artistice sunt protejate internaţional de Convenţia de la Berna pentru protecţia Operelor Literare şi Artistice, care datează din 1886, revizuită prin Actul de la Paris din 24 iulie 1971 şi modificată, ulterior, la 28 septembrie 1979.

În România cadrul juridic privind dreptul de autor/copyright şi drepturile conexe este stabilit de Legea nr. 8/1996, modificată şi adăugită de Legea nr. 285/2004 și de OUG 123/2005 .

Politică de retur 
 
Dacă, din orice motiv, nu mai poți participa la oricare dintre cursurile noastre online sau offline susținute live, te rugăm să ne trimiți un email la adresa feminitate@thefeminine.com și îți vom returna suma achitată, în termen de maximum 10 de zile lucrătoare. Contravaloarea sumei achitate pentru cursurile la care, deja, ai participat nu se returnează. În cazul programelor și a cursurilor înregistrate (on demand) – dacă, din orice motiv, în termen de 10 zile de la achitarea contravalorii respectivului serviciu, constanți că el nu este potrivit pentru tine, te rugăm să ne trimiți un email la adresa feminitate@thefeminine.com cu o descriere detaliată a ce anume nu a funcționat, alături de dovada că ai parcurs, cu integritate, toate materialele de curs. Echipa noastră va face o evaluare atentă și te va contacta în maximum 72 de ore pentru a definitiva formalitățile de rambursare.