SEARĂ DESCHISĂ
DE FEMINITATE

Ediția Specială #SaturdayBrunch
11.30 - 13.30 | INTRARE LIBERĂ
Rezervă-ți acum locul la Ediția Specială #SaturdayBrunch și gustă din experiența 'O Zi De Feminitate'

Femeia este sensibilitate și vulnerabilitate.
Femeia este pasiune și senzualitate. 
Femeia este magia capabilă să deschidă inimi și
să creeze un spațiu unic de intimitate.

A fi femeie înseamnă să ai curajul să cobori în inimă și să trăiești în mijlocul acestor paradoxuri, dincolo de frică și compromis, dincolo de ceea ce ni se spune, din afară, că este bine sau că este rău, corect sau incorect.

În clipa în care ne îndepărtăm de aceste valori ale feminității și le înlocuim cu valori impersonale, cu ambiție, competiție, cu forță, scepticism sau insensibilitate ne pierdem farmecul, strălucirea, puterea.

Să fii femeie înseamnă să trăiești cu pasiune și să îți exprimi pasiunea liber!

Să fii femeie înseamnă să plângi, să râzi, să trăiești toate emoțiile: bucurie, furie, tristețe, durere, chiar și cu prețul de a te arăta vulnerabilă.

Să fii femeie înseamnă să trăiești tot oceanul de emoții și
să nu îți negi, nici o clipă, dreptul la sensibilitate, pasiune și senzualitate.

Îndrăznește să fii tu!

Sunt puține lucruri care au puterea unei călătorii.

O Zi De Feminitate este călătoria pe care o aștepți de atât de mult timp.

Este călătoria feminității tale.

ZIUA TA, ÎN CÂTEVA CUVINTE
 • Vrei sa aparții unei comunități care te poate aprecia la adevărata ta valoare?
 • Vrei sa exprimi toate darurile tale ca femeie?
 • Te simți tristă, dezamăgită și singură uneori?
 • Vrei să înveți cum să te echilibrezi ca femeie?
 • Vrei sa înveți să primești iubirea și respectul pe care le meriți?
 • Vrei sa găsești acel fin echilibru între a oferi și a primi?
ZIUA TA, ÎN CÂTEVA CUVINTE
 • Vrei sa aparții unei comunități care te poate aprecia la adevărata ta valoare?
 • Vrei sa exprimi toate darurile tale ca femeie?
 • Te simți tristă, dezamăgită și singură uneori?
 • Vrei să înveți cum să te echilibrezi ca femeie?
 • Vrei sa înveți să primești iubirea și respectul pe care le meriți?
 • Vrei sa găsești acel fin echilibru între a oferi și a primi?
Vom experimenta cum energia feminină te poate susține să îți trăiești povestea ta de femeie împlinită.
 • Vom lucra, aplicat, pe baza întrebărilor cu care tu vei veni și a problemelor pe care tu le vei ridica.
 • Vei învăța cum sa îți găsești echilibrul ca femeie și cum să te simți bine în pielea ta, indiferent de ce ai sau nu ai în viața ta.
 • Vei învăța calea feminina prin care să te vindeci, să crești și să te transformi.
 • Te vei conecta cu senzualitatea ta și vei înțelege de ce această conexiune este fundamentală pentru dezvoltarea ta emoțională, intelectuală și spirituală
 • Vei învăța cum să atragi și să păstrezi relația cu un bărbat, dintr-un loc sănătos și feminin.
 • Vei învăța să observi, într-un mod nou și diferit, problemele și blocajele cu care te confrunți, iar acest lucru te va ajuta sa manifești ce îți dorești în viața ta.
 • Vei învăța cum să te reconectezi la energia feminină și să ai în viața ta un cerc de femei care te iubesc și te sprijină necondiționat.
 • Seara va include o practica-

Programul va include o practică-meditație care te va ajuta să simți energia feminina și să vezi cum te poate ea ajuta în domeniile importante pentru tine.

 • Vei avea, totodată, ocazia să descoperi mai multe detalii despre programul O Zi De Feminitate și despre cum îți poți transforma stilul de viață într-unul mult mai feminin.
Rezervă-ți acum locul la Ediția Specială #SaturdayBrunch și gustă din experiența 'O Zi De Feminitate'

Am ieșit din tiparul de victimă
Mihaela Gavrilescu
Life Coach

“Eu cred că tot ce ne apare în viață apare ca să ne sprijine într-un fel anume. La momentul potrivit. Workshopul a apărut în viața mea când aveam nevoie de ghidaj. Aici am descoperit cum să meditez, ceea ce până atunci nu reușisem singură. Am început să am grijă de sănătatea și vitalitatea mea, de frumusețea mea. Am început să petrec timp în solitudine. Am ieșit din tiparul de victimă, m-am oprit din a mă sabota. La scurt timp au apărut în viață mea multe oportunități la care nici nu mă gândeam.”

“După ce am născut, am considerat că a te iubi pe tine însăți este un act de egoism și am început să renunț, fără să îmi dau seama, la timpul pentru mine. Eram într-un moment în care nici nu mai știam ce să cred despre mine, cine este această femeie cu un copil mic. Oana m-a ghidat să învăț să mă iubesc așa cum sunt, să mă descopăr, să mă repoziționez în relațiile cu toți ceilalți, să mă conectez cu puterile mele. Așa am trecut dincolo de conceptele pe care până atunci le conștientizam doar la nivel cognitiv (Iubește-te pe tine însăți, Trăiește clipa, Iubește-te așa cum ești). Am căpătat încredere în mine și curaj și astfel am pornit-o pe un alt drum profesional… singură. Am creat www.mamicaurbana.ro.
Oana m-a ajutat să mă cunosc. Și atunci când ajungi să te cunoști, nu ai cum să nu te iubești.”

Am căpătat încredere
în mine și curaj
Ana Nicolescu
ParentingPR @ Mămica Urbană

ÎNTREBĂRI, ÎNTREBĂRI, ÎNTREBĂRI

 • Unde rezidă puterea feminității mele?
 • Ce este diferit în felul în care femeile percep lumea?
 • Cum mă conectez la nevoile mele reale?
 • Cum îmi îndeplinesc nevoile?
 • Cum pot fi senzuală fără vinovăție sau rușine?
 • Cum înlătur blocajele care mă opresc din a fi liberă?
 • Care este felul feminin de a acționa, crea și genera schimbare?
 • Ce se ascunde în spatele “vulnerabilității” feminine?
 • Ce îmi spun, în realitate, fricile mele?
 • Cum depășesc, într-un mod sănătos, determinările sociale și culturale?

Cum ar fi dacă, odată cu răspunsurile la aceste întrebări, ar dispărea și toată greutatea care iți apasă pe umeri?

Cum ar fi dacă, odată cu răspunsurile la aceste întrebări, ai dobândi curajul și libertatea să trăiești toate experiențele pe care ți le dorești?

MERIȚI MIRACOLUL

Pe cât de complex este universul feminin, pe atât sunt de complicate și neliniștile sufletului nostru. Mereu provocat să se regăsească, să se reinventeze, să se redefinească și “răspundă” provocărilor și judecăților lumii exterioare.

Care ne sunt modelele? Ce facem pentru visele noastre? Cum ne trăim feminitatea? Cum ne dobândim echilibrul?

Din această întrebări s-a născut dorința mea de crea un program care să inspire și să încurajeze orice femeie să facă pasul decisiv către adevărul ei personal.

Să pot recrea acel univers în care orice femeie, indiferent de vârstă sau de experiența de viață, să se poată regăsi și simți liberă a devenit nu doar un pariu personal, ci un vis căruia i-am dedicat toată energia și atenția mea.

Așa a luat naștere O Zi De Feminitate.

Am pornit cu pași mici, având alături doar câteva femei, care își doreau să fie libere și senzuale, în toată fragilitatea și vulnerabilitatea feminității lor.

Astăzi, comunitatea absolventelor programului O Zi De Feminitate numără sute de femei. Povestea fiecăreia vorbește despre miracolul care se poate întâmpla atunci când vrei și când crezi în darurile tale.

Serile deschise de feminitate sunt darul nostru pentru tine.

Prilejul să poți gusta din magia feminității tale și să poți întrezări, în propria ta viața, posibilitatea schimbării sau creșterii pe care ți-o dorești.

Pare imposibil ca toate lucrurile acestea să se petreacă în doar două ore?

Am să îți spun un secret: uneori este suficientă o singură clipă!

Te aștept la oricare dintre serile deschise de feminitate. Vei pleca acasă nu doar cu o nouă perspectivă asupra feminității tale – a darurilor și puterii ei – ci și cu instrumente concrete care te vor ajuta să realizezi schimbarea mult dorită! Nu este o promisiune. Este o certitudine.

Te aștept, cu inima deschisă!

Cu drag,

Oana Stoianovici,
CEO & Fondator The Feminine
Rezervă-ți acum locul la Ediția Specială #SaturdayBrunch și gustă din experiența 'O Zi De Feminitate'

A deschis pentru
mine o ușă
Codruța Berbecaru
Director Cercetare, Heineken, Amsterdam

“Workshopul de feminitate a deschis pentru mine o ușă dinapoia căreia vocea mea interioară mă striga de ceva vreme, dar pe care încercam să o acopăr cu tot felul de zgomote cotidiene…
Workshopul în sine a fost ca un roller-coaster, cu multe suișuri și coborâșuri, dar am simțit pas cu pas ca și cum m-aș întoarce acasă, dând în sfârșit ascultare vocii aceleia adânci pe care nu o mai puteam ignora.”

“O Zi De Feminitate mi-a reamintit ca sunt Femeie. M-a ajutat să conștientizez că rolul meu este “să fiu”, nu doar “să acționez”. Și că sunt incredibil de norocoasă că sunt femeie. M-a ajutat să pot să fiu sinceră cu mine, să mă accept, să mă cunosc, să îmi dau voie să fiu eu, să simt, să pot fi vulnerabilă, naturală, caldă, iubitoare. Mi-a adus o frumusețe interioară pe care o simt în fiecare celulă.”

Mi-a reamintit că sunt Femeie
Mihaela Andronic

GAZDA TA ESTE
OANA STOIANOVICI

Oana are o experiență de peste 13 ani în programe de coaching și leadership transformațional. În ultimii ani, s-a concentrat, în mod particular, asupra practicilor de vindecare cuantică, cu aplicabilitate specială în zona de feminitate.

A studiat practici de vindecare, ritualuri de trecere și inițiere spirituală, iar pornind de la experiența directă, și-a dezvoltat propria metodă, aplicată în workshopuri și programe de coaching, precum O Zi de Feminitate, Tainele Feminității Sacre sau Copilul Interior.

Din 2017, Oana este CEO și Fondator al The Feminine, un proiect internațional, un manifest al valorilor feminității și al umanității fiecăruia dintre noi. Un spațiu digital în care tu – indiferent de locul în care te afli – să poți accesa, oricând și oricum, informații originale și extrem de valoroase despre cum îți poți crește și cultiva propria feminitate.

GAZDA TA ESTE
OANA STOIANOVICI

Oana are o experiență de peste 13 ani în programe de coaching și leadership transformațional. În ultimii ani, s-a concentrat, în mod particular, asupra practicilor de vindecare cuantică, cu aplicabilitate specială în zona de feminitate.

A studiat practici de vindecare, ritualuri de trecere și inițiere spirituală, iar pornind de la experiența directă, și-a dezvoltat propria metodă, aplicată în workshopuri și programe de coaching, precum O Zi de Feminitate, Tainele Feminității Sacre sau Copilul Interior.

Din 2017, Oana este CEO și Fondator al The Feminine, un proiect internațional, un manifest al valorilor feminității și al umanității fiecăruia dintre noi. Un spațiu digital în care tu – indiferent de locul în care te afli – să poți accesa, oricând și oricum, informații originale și extrem de valoroase despre cum îți poți crește și cultiva propria feminitate.

Întrebări Frecvente

Serile deschise sunt darul nostru pentru tine. Intrarea este liberă și se face pe baza completării formularului de înscriere.

Toate serile deschise au loc începând cu ora 20.00, în București, la Hermitage Spiritual Hub. Odată cu înregistrarea participării tale, vei primi un email cu toate detaliile logistice. În cazul în care ai nevoie de informații suplimentare ne poți scrie la contact@oanastoianovici.ro

Nu există limită de vărstă. Poți avea 8, 18 sau 81 de ani! Ești binevenită oricum!

Sigur că da! O poți înscrie chiar tu la eveniment! O surpriză de la cea mai bună prietenă vine, întotdeauna, cu promisiunea unei experiențe memorabile 😉

Asigură-te, însă, că folosești direct numele și adresa prietenei tale. Nu poți face două înscrieri sub același nume sau folosind aceeași adresă de mail.

Absolut! Cu toate că există evenimente premium, special dedicate absolventelor programelor noastre, o seară de feminitate este deschisă oricui!

Ambele evenimente sunt construite pe structura unei experiențe care îți facilitează înțelegerea și apropierea de valorile feminității tale. Serile deschise sunt, însă, doar o fereastră către tot ceea ce poți trăi în cadrul programului, O Zi De Feminitate.

O Zi De Feminitate este un workshop de o zi, care conține patru părți distincte. Începem la ora 9.00 și terminăm la ora 20.00, timp în care lucrăm, structurat, cu: exerciții de meditație, practici care îți facilitează construirea unui stil de viață feminin, coaching one-to-one și exerciții de conectare la corp. Toate acestea într-un spectacol multimedia care îți va trezi întreaga imaginație.

În plus, odată cu înscrierea la O Zi De Feminitate primești cadou un “Ghid cu Practici de Feminitate”, acces la comunitatea absolventelor și posibilitatea de a participa la evenimentele noastre exclusive.

Sigur că da, poți participa. Mai mult, vei avea parte și de o surpriză!

Între timp, pentru a-ți rezerva locul, scrie-ne la adresa contact@oanastoianovici.ro.

Numărul de locuri la O Zi De Feminitate este limitat!

 

Rezervă-ți acum locul la Ediția Specială #SaturdayBrunch și gustă din experiența 'O Zi De Feminitate'

BUCUREȘTI, HERMITAGE SPIRITUAL HUB
11.30 - 13.30 | INTRARE LIBERĂ
2017 © OANA STOIANOVICI