2018, anul marilor împliniri

Iată-ne, în cele din urmă, într-un nou an; cu noi planuri și noi vise, gata să lăsăm în urmă regrete, supărări, frici, invidii, credințe limitative etc. și să ne continuăm drumul prin propriul destin, așa cum putem mai bine și mai frumos.

Poate că nu este, într-adevăr, cel mai simplu lucru, însă nici atât de complicat, pe cât îți imaginezi, nu este. Îți garantez.

Intenție + plan

Pentru început, ai nevoie de două lucruri punctuale — o intenție clară și un plan solid.

Îți scriam, cu ceva timp în urmă, că până și cele mai ambițioase rezoluții sunt sortite eșecului, dacă nu faci pace cu tine însăți, nu îți recunoști valoarea și adevărul personal și dacă nu înveți să ai compasiune fața de micile fisuri ale sufletului tău.

Ei bine, al doilea lucru fundamental, pentru ca orice rezoluție să devină posibilă, este claritatea cu privire la intenția de schimbare.

Ce este o intenție

O intenție este un gând, extrem de clar, pe care îl trimiți în univers, din spațiul inimii, cu dorința specifică de a-l încărca cu energia de care are nevoie pentru a se putea împlini.

Într-un fel, poate fi asemuit unui act de credință, dublat de angajamentul ferm față de schimbare și creștere.

Atunci când trimiți în univers o intenție, o însărcinezi și îi dai, în mod automat, permisiunea să îți devină călăuză și să scoată la iveală propria ta putere, încă neexprimată sau chiar neconștientizată.

Cum creezi un plan

Începe prin a-ți lua câteva clipe de liniște, acum, că tumultul sărbătorilor a trecut, și fă o evaluare, cât poți de clară — care sunt acele lucruri pentru care ești recunoscătoare? Care sunt acele lucruri pe care ți le dorești, cu putere, în viața ta, dar pe care, încă, nu le ai?

Apoi, preț de alte câteva minute, respiră profund și, cu fiecare inspirație și expirație, ușurează-ți corpul, mintea și sufletul de toate acele emoții negative care te îngreunează​​​​​​ — sentimente de vinovăție, nesiguranță, lipsă de încredere, rușine, frică, furie etc.

Mergi, apoi, mai departe, transformând lista de dorințe și rezoluții într-o declarație de angajament.

Îmi doresc __________________ și creez spațiu, în viața mea, pentru ca intenția să devină realitate.

Creează, mai departe, un mic ritual. Respiră, zi de zi, cu intenția ta, din spațiul sacru al inimii tale sau, de ce nu, scrie o scrisoare pe care o poți chiar trimite către univers.

Vei descoperi, cu surpriză și bucurie, capacitatea incredibilă a universului de a mișca lucrurile în direcția benefică (și, adesea, cea mai îndepărtată de imaginația sau de așteptările noastre).

De aici înainte, fă-ți un obicei constant din a urmări semnele și sincronicitățile care apar special pentru a-ți comunica ce ai nevoie să devii pentru ca intenția sau intențiile cu care lucrezi să devină realitate.

Și, nu în ultimul rând, bucură-te de călătorie! 👏

Copilul Interior, ghidul tău secret

Pentru cei mai curajoși dintre noi, există, însă, și un dar secret. Un cadou plăsmuit de către univers și ascuns, cu grijă, în straturile cele mai profunde ale ființei noastre — Copilul Interior.

Așadar, după ce ți-ai clarificat intenția și ai trecut prin etapele alcătuirii planului, cheamă-l alături de tine pe Copilul tău Interior și permite-i să îți fie ghid, pe tot parcursul călătoriei.

Cine este Copilul Interior?

Copilul Interior este acea acea parte din tine care trăiește etern, în colțurile sufletului tău. Este tu-copilul pe care tu-adultul nu îl vezi sau îl ignori, voit.

Copilul Interior este acea parte din tine care deține cheia către resursele tale infinite de vitalitate, spontaneitate, creativitate, expansivitate, asertivitate, comunicativitate și, nu în ultimul rând, iubire.

Iar atunci când îl vezi, îi dai voie să existe și îi onorezi prezența, îți oferă, în schimb, puterea și energia de a crede și de a experimenta faptul că orice este posibil.

2018, anul marilor împliniri 🥁

Așadar, dacă vrei ca 2018 să fie, într-adevăr, anul marilor împliniri, pornește la drum onorând prezența și puterea Copilului tău Interior.

Te aștept pe 17 sau pe 18 ianuarie, la o seară deschisă dedicată călătoriei înapoi spre tine, pentru a-ți reîntâlni Copilul Interior și pentru a regăsi acea parte din tine de care îți este dor, poate chiar fără să știi.

Rezervă-ți locul acum, printr-un simplu click aici.

Cu drag,

coilul-interior-workshop