Workshop Creativ – CĂLĂTORIA COPILULUI INTERIOR

Călătoria Copilului Interior

DRUMUL ÎNAPOI CăTRE TINE


11 Iulie 2019


WorKshop creativ

Zile Ore Minute
Transformă-ți Viața,
alături de Copilul Interior

Cele mai puternice vindecări și transformări pe care le-am experimentat, de-al lungul vieții, au fost generate de Copilul Interior.

Conexiunea cu Copilul Interior m-a învățat să generez iubirea de sine de care aveam nevoie pentru a mă simți împlinită.

M-a învățat cum să securizez acea parte din mine care avea nevoie de protecție și afecțiune și cum să împuternicesc adultul să ia acțiune, chiar și atunci când eram confuză sau îmi era teamă.

În plan personal, Copilul Interior m-a sprijinit să atrag în viața mea oamenii capabili să mă vadă, să mă valorizeze și să mă sprijine, în orice intenție.

În plan sentimental, am învățat să mă deschid către a primi și oferi intimitate, iar asta a transformat radical relația mea cu bărbații.

Iar în plan profesional, oferindu-mi acces la resursele sale infinite de creativitate și vitalitate, Copilul Interior mă ajută, zi de zi, să îmi transform pasiunea într-un business care performează.

Prin acest workshop, mi-am dorit să pot aduce mai aproape de tine simplitatea, frumusețea și eficiența lucrului cu Copilul Interior.

Te invit, așadar, să te uiți la un domeniu important din viața ta, pe care îl dorești transformat și să îți oferi șansa unei posibilități de vindecare. Transformă-ți viața, creativ, alături de Copilul Interior!

© Oana Stoianovici

Transformarea este posibilă și începe chiar în această seară.
Te voi ghida către răspunsurile mult așteptate.
Deschide-te și dă-ți voie să obții rezultate surprinzătoare!

Vindecarea Copilului Interior

Alege o seară puternic transformatoare

În cardul acestui workshop,
vei lucra aplicat cu domeniile importante pentru tine.

Intenția mea este ca acest workshop să îți ofere claritaterăspunsuri surprinzătoare și rezultate concrete.

Durata workshop-ului este de 4 ore, pe parcursul cărora vom parcurge trei exerciții inovative, care îți vor oferi acces la:

VINDECARE

În lucrul alături de Copilul Interior, vei experimenta o vindecare profundă. Te vei elibera de credințele limitative și de poveștile care te-au împiedicat să evoluezi și vei experimenta vindecare, iertare, libertate și expresie de sine. Vei învăța cum să accesezi energia Copilului tău Interior și cum îl împuternicești să îți fie ghid. În felul acesta, el te va conduce, din nou și din nou, la acele răspunsuri neașteptate care îți vor transforma viața.

CONECTARE

Prin Copilul Interior vei învăța cum să te conectezi la aspectele profunde ale sufletului tău, să-ți accesezi adevărul personal, curajul și forța de a genera.

Împreună, în cadrul acestei seri, vom activa resurse interioare noi, care îți vor da puterea să vezi dincolo de ce te blochează și sa întreprinzi tot ce îți propui.

Totodată, vei primi două practici originale, care te vor ajuta să stabilizezi aceasta conectare și să o transformi într-un nou stil de viață.

CLARITATE

Mare parte din lipsa noastră de claritate vine din incapacitatea de a ne uita detașat la ce ne dorim și la obstacolele care ne împiedică să luam acțiunile concrete, care ne pot duce mai aproape de ceea ce ne dorim.

În cadrul acestui workshop creativ, vom activa funcția Observatrorului, funcție care ne va oferi claritate și perspectivă.

Vom învăța cum să accesăm Observatorul și să navigăm printre emoții, reușind, astfel, să parcurgem traseul complet și să obținem rezultatele mult dorite.

COACHING

Vei putea să adresezi întrebări și vei primi răspunsuri și coaching specific, adaptat problemelor care te blochează și domeniilor cu care ai ales să lucrezi.

Vei învăța, astfel, care sunt instrumentele care te pot ajuta, în orice moment al vieții tale, pentru a transforma o situație specifică sau un context mai amplu.

BONUS 1

Meditație de vindecare
a Copilului Interior.

BONUS 2

Exercițiu surpriză care îți va oferi
o perspectivă nouă
asupra unui domeniu de viață.

Înscrie-te acum

210 Lei


Mă înscriu

payment_methods_euplatesc_banner

Ce este Copilul Interior?

Sau de ce creativitatea te poate vindeca

Copilul Interior este o metodă de autocunoaștere care îți permite să navighezi prin universul tău interior și să creezi punți de legătură cu lumea exterioară, având acces mai rapid la rezultatele pe care le dorești.

Copilul Interior este acea acea parte din tine, ascunsă adânc în colțurile sufletului tău. Este partea din tine care deține cheia către resursele tale infinite de pasiune, spontaneitate, creativitate, expresivitate și, nu în ultimul rând iubire. Esti tu-copilul pe care tu-adultul nu îl vezi sau îl ignori.

Metoda de lucru cu Copilul Interior a fost teoretizată în anii ‘60 și aplicată cu succes în anii ‘70 în cadrul terapiilor clasice și convenționale, pentru tratarea disfuncțiilor, rănilor emoționale și diverselor situații de criză pe care le experimentăm pe parcursul vieții.

Popularitatea sa extrem de mare se datorează accentului pus pe dezvoltarea creativității, pe încurajarea exprimării libere și creative și pe aplicarea unor metode de lucru experimentale, precum meditația și introspecția.

Prin joc, discuții libere și introspecție vei putea sonda in istoria ta personală și te vei descoperi în moduri infinit mai bogate și mai puternice.

oana-avatar

Despre Oana Stoianovici

facilitatoarea workshopului

Oana are o experiență de peste 15 ani în coaching transformațional și procese de vindecare. A studiat tehnici de transformare în Statele Unite ale Americii și a condus, cu rezultate excepționale, programe de leadership pentru peste 5.000 de participanți, din toată lumea.

În ultimii 7 ani, a documentat și experimentat procese de vindecare emoțională, pe care le‐a articulat în workshop-uri originale, care sprijină participanții să își depășească condiționările trecutului și să își împlinească creativ intențiile și aspirațiile.

Metoda Copilul Interior a prins formă în urma experienței sale directe și documentării propriului său proces de transformare și vindecare. Este o metodă originală, care aduce împreună tehnici de coaching și dezvoltare personală și care, până astăzi, a fost validată de peste 350 de absolvenți.

Ce spun

“Războiul pe care îl purtam cu lumea din jurul meu și cu mine s-a încheiat.”

“Programul acesta este ca o oglindă de buzunar, care te ajută să vezi ce vrei și ce nu vrei, ce iți place și ce nu îți place. Ajungi să înțelegi ce valori ai și ce vrei să manifești în viața ta. În cazul meu, intenția cu care am intrat în program a fost să învăț să mă iubesc și să mă accept, așa cum sunt. Războiul pe care îl purtam cu lumea din jurul meu și cu mine s-a încheiat. :)”

— Emilia, 36, antreprenor

“M-a ajutat să-mi descopăr și să pun în practică valorile mele personale,
să-mi redobândesc și să-mi stabilizez încrederea de sine.”

“Programul Copilul Interior mi-a oferit susținerea necesară și instrumentele ca să pot depăși blocajele din relațiile mele, prezente și trecute. M-a ajutat să-mi descopăr și să pun în practică valorile mele personale, să-mi redobândesc și să-mi stabilizez încrederea de sine. Recomand această experiență absolut minunată!”

— Alisa, 31, inginer software
“Acum am curajul să visez și să lupt pentru visele mele.”
“Sunt liberă! Am curajul să visez. Sunt puternică și nu-mi mai este frică de puterea mea. Descopăr și învăț ce mă face fericită. Am un job care mă împlinește și mă face să vreau mai mult și am proiecte super ambițioase. Acum, am curajul să visez și să lupt pentru visele mele. Copilul Interior mi-a schimbat viața cu 180 de grade. Munca și devotamentul Oanei și al echipei ei ne arată și ne învață un nou mod de a fi.”

— Lavinia, coordonator administrativ laborator anatomie-patologică

Ce beneficii ai atunci
când lucrezi cu Copilul Interior?

Înveți să te iubești și vei începe să atragi în viața ta iubire într-un fel împlinitor.
Vindeci răni emoționale vechi și sentimentele de tristețe și singurătate.
Înțelegi corect emoțiile pe care le traversezi și înveți să le integrezi constructiv.
Îți descoperi harul și înveți cum să îl aduci la viață.
Te eliberezi de constrângerile pe care le ai în relația cu părinții și înveți cum să devii un adult responsabil și matur emoțional.
“Cea mare contribuție adusă a fost vindecarea fizică.”
“Dacă vei ajunge, cândva, să simți că te afli pe un drum greșit, că viața ta e un carusel anost, că îți lipsesc profunzimea sau frumusețea, îți recomand un program care te va ajuta să îți descoperi potențialul ascuns și esența fundamentală: Copilul Interior. Programul acesta mi-a generat, asistat și încurajat transformarea. Cea mare contribuție adusă a fost vindecarea fizică. În plan psihologic și mental mă găsesc, acum, într-o ipostază mult mai echilibrată, mai sigură pe propriile resurse, mai concentrată pe prezent și pe părțile pozitive ale vieții. Pentru mine, programul Copilul Interior a reprezentat forța generatoare de schimbare, cu rezultate care, sunt convinsă, vor fi vizibile și peste mulți ani de acum înainte.”

— Cami
“Aici, m-am simțit înțeleasă și sprijinită.”
“Cea mai mare contribuție a programului Copilul Interior a fost aceea că, aici, am învățat să schimb relația pe care o aveam cu mine. Am înțeles cât de important este mediul în care trăiesc și ce impact are asupra dezvoltării mele și a felului în care mă raportez la mine. Aici, m-am simțit înțeleasă și sprijinită.”

— Mihaela, 34, manager

“Copilul Interior te ajută să conștientizezi că ești singurul
responsabil de fericirea și bunăstarea ta.”

“Te scapă de dependența de alții, pentru că îți arată cum să te conectezi la resursele proprii, la comorile din lumea ta interioară. Este un proces pentru oamenii care au curajul să afle cine sunt ei cu adevărat și care este misiunea lor în viața asta. Oana, mulțumesc că mi-ai dat curajul să zbor chiar dacă îmi e frică de înălțime! Mulțumesc că m-ai ajutat să îmi accesez curajul și, mai ales, să accept că îl am. Mulțumesc pentru această lecție de contopire cu sufletul meu și pentru oamenii minunați pe care i-ai ales să fie, alături de tine, îndrumători și ghizi.”

— Ana, Parenting PR

“M-am descoperit pe mine, am văzut că pot face lucruri
de care înainte mă credeam incapabilă.”

“Pentru mine, Copilul Interior a fost o experiență care poate rivaliza, fără îndoială, cu cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care am trăit-o vreodată. M-am descoperit pe mine, am văzut că pot face lucruri de care înainte mă credeam incapabilă, am simțit că strălucesc, m-am bucurat de mine și de faptul că sunt așa de puternică și de frumoasă.”

— Camelia

Înscrie-te acum

210 Lei


Mă înscriu

payment_methods_euplatesc_banner

Programul serii

11 IULIE 2019
 • Introducere și exercițiu de conectare cu spațiul și metoda
  19.30 – 20.00
 • Exercițiu de conectare cu Copilul Interior pentru vindecare emoțională
  20.00 – 21.00
 • Pauză
  21.00 – 21.15
 • Coaching și antrenament
  21.15 – 21.45
 • Exercițiu de conștientizare – Copilul Interior ca resursă de creativitate
  21.45 – 22.45
 • Integrare și completare
  22.45 – 23.00

ACEASTĂ SEARĂ ÎȚI VA SCHIMBA VIAȚA

Dă-ți voie să obții răspunsurile mult așteptate, perspective noi,
claritate și soluții reale care DA, îți vor schimba viața!

Înscrie-te acum

210 Lei


Mă înscriu

payment_methods_euplatesc_banner
garantie
Ai GARANȚIE 100% pentru acest workshop

Dacă ai parcurs toate exercițiile cu integritate și, totuși, constați că nu au funcționat sau că nu ai obținut niciun rezultat, la finalul serii poți cere banii înapoi.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care este cel mai mare beneficiu pe care îl obțin, în urma participării la acest workshop?
Cel mai mare beneficiu este, în mod sigur, acela că te vei conecta cu Copilul tău Interior. Această conectare te va ajuta să înțelegi ce ai nevoie pentru a te simți securizat, văzut și iubit. Al doilea mare beneficiu este că vei căpăta claritatea de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini obiectivele cu care alegi să lucrezi. Lipsa de claritate ne face să acționăm haotic și întreține un cerc vicios care, în realitate, ne îndepărtează de rezultatul final. Prin exerciții ghidate și meditație, vei putea căpăta claritatea de care ai nevoie și pe care, acum, nici măcar nu ți-o poți imagina.
Cum îmi poate schimba viața o singură seară?

Uneori, este suficientă o singură secundă pentru a ne schimba viața. Atunci când căpătăm claritate cu privire la nevoile și dorințele noastre, începem să deslușim credințele limitative pe baza cărora am trăit, până în prezent. Dincolo de credințele limitative se ascunde, întotdeauna, o nouă viziune. Această nouă viziune este, în realitate, cea care ne schimbă viața.

De ce am nevoie de ghidare pentru a-mi putea întâlni Copilul Interior? Nu o pot face și singur, acasă?

Ca să poți experimenta o transformare reală, ai nevoie să fii ghidat și să parcurgi etapele unui proces, aplicat și consecvent. Ghidul și procesul îți reflectă toate credințele limitative pe care poate le știi, la nivel teoretic, dar nu ai puterea și înțelegerea necesară cu privire felul concret și corect în care le poți schimba. Cărțile și meditațiile disponibile pe piață pot fi foarte utile, însă ele țin exclusiv de aspectul teoretic al procesului de transformare și nu te pot susține complet, în munca de schimbare pe care ți-o dorești.

Cine este, de fapt, Copilul Interior?

Copilul Interior este partea a psihismului nostru care deține cheia către resurse infinite de pasiune, spontaneitate, creativitate, expresivitate și, nu în ultimul rând iubire. Simplu spus, Copilul Interior este cea mai vulnerabilă parte din tine, acea parte ascunsă adânc în colțurile sufletului tău. Este tu-copilul pe care tu-adultul nu îl vezi sau îl ignori voit.

Dacă nu sunt obișnuit(ă) cu sesiuni de grup, cum voi lucra, astfel încât să mă simt cât ma confortabil, pe tot parcursul workshopului?

Ieșirea din zona de confort este un salt important, pe care, adesea, trebuie să îl facem pentru a putea accesa schimbarea sau transformarea pe care ne-o dorim. În plus, chiar dacă pare contra-intuitiv, sesiunile de grup îți aduc beneficii pe care terapia unu-la-unu nu le poate oferi. Dacă, totuși, sesiunile de grup sunt mult în afara zonei de confort, îi poți comunica acest lucru Oanei. Împreună cu echipa sa, îți va facilita integrarea și parcurgerea tuturor exercițiilor.

Cu ce este diferit acest workshop creativ, de programul de un an zile, “Copilul Interior”

Acest workshop creativ are două intenții punctuale: facilitarea conexiunii tale cu propriul Copilul Interior și clarificarea domeniului și/sau aspectului vieții tale pe care dorești să îl schimbi, transformi, descoperi sau îmbunătățești. Programul de un an de zile “Copilul Interior” are o structură complexă. Ai acces la diferite structuri de sprijin care îți permit să lucrezi unu la unu, pe perechi sau în grup. Se lucrează intensiv, pe mai multe pe mai multe planuri, ce acoperă întreaga plajă de dezvoltare emoțională și psihologică, necesară pentru a putea accesa energia și psihologia adultă.

Când și unde are loc workshopul?

Workshopul are loc pe data de 11 aprilie 2019, începând cu ora 19.30. Durata întregului eveniment este de 4 ore, iar adresa unde se va desfășura este Str. Petru Maior 32.

Înscrie-te acum

210 Lei


Mă înscriu

payment_methods_euplatesc_banner

Ai nevoie de ajutor?

Dacă ai întrebări sau dorești informații suplimentare,
echipa noastră îți vine în întâmpinare

copilulinterior@thefeminine.com
Între orele 09:00- 17:00, de luni până vineri