Ești gata să te deschizi și să lași Femeia să se exprime?

Următorul pas, după ce am învățat cum să ne eliberăm de credințele limitative și cum să avem încredere în puterea dorințelor noastre, este să începem să întrupăm Femeia.

Ce înseamnă asta, concret?

Să îți povestesc.

În căutarea feminității

La începuturi, atunci când am pornit în căutarea feminității mele, eram mai mult decât confuză cu privire la energia mea, ca femeie.

Simțeam cum înăuntrul meu arde mocnit un foc, pe care îl etichetasem, în mintea mea, ca neadecvat și periculos. Îmi era frică să mă uit la această pasiune, de teamă că m-aș putea transforma în ceva “rău”.

Nu aveam niciun context și nicio referință pentru ceea ce era, de fapt, propria mea energie feminină, care voia, pur și simplu, să se exprime.

Mă simțeam ca o bombă cu ceas și îmi era teamă că, dacă o lăsam să explodeze, voi distruge totul în jurul meu.

Această dinamică a generat un conflict interior profund—mă simțeam neînțeleasă, neintegrată și (desigur) îmi blamam partenerul de viață pentru experiența pe care o trăiam.

Problema era, însă, mai mare. Era legată de bărbatul de lângă mine, în aceeași măsură în care era legată de întregul context social în care am crescut, dominant masculin și plin de prejudecăți cu privire la energia și pasiunea femeii.

Mă simțeam sufocată de credințele, percepțiile și proiecțiile societății, cu privire la rolul pe care o femeie “ar trebui” să îl joace.

Și nu am avut nici viziunea, nici curajul să mă desprind de această condiționare. Mi-a fost teamă că voi pierde totul și tot nu mă voi simți liberă. Așa că am rămas undeva la mijloc, oscilând între propria frică și dezorientată cu privire la ce ar trebui să fac, în continuare.

Dacă îți sună familiar, citește mai departe.

Puterea Divinului Feminin

Ulterior, aveam să descopăr că există, totuși, o modalitate prin care poți fi tu însăți și avea, totodată, parte de ceea ce îți dorești să creezi, în viață. Iar primul pas către această realitate este să îți adâncești conexiunea cu Divinul Feminin și să înțelegi cum funcționează energia ta feminină.

Principiul feminin este paradoxal și organic și te conduce către autenticitate și curaj. Te conectează cu puterea ta, în timp ce te învață, cu blândețe, cum să creezi și să trăiești din “a fi”, nu din “a face”.

Atunci când îți accepți puterea, totul se așează organic. Și da, această devenire poate include furie și neîncredere, durere și tristețe, vindecare și iertare, smerenie și curiozitate, curaj și asertivitate.

Și nu am niciun dubiu că ești pregătită pentru acest salt! Cu atât mai mult cu cât nu ești singură; suntem aici împreună. Iar asta adaugă călătoriei și mai multă frumusețe.

Așadar, ești gata să te deschizi și să lași Femeia să se exprime?

Odată cu acest “DA”, energia feminină te va ghida către cum să ai îndrăzneala să îți asumi orice experiență vei trăi, fără teamă sau rușine.

Te va ajuta să înțelegi ce ai nevoie pentru a te simți văzută și iubită, dincolo de așteptările pe care le ai de la bărbați sau de la bărbatul din viața ta.

Da, poți învăța să îți fii propria mamă, să ai grijă de tine și să te simți împlinită și securizată. Atunci când înveți să ai grijă de tine, activând energia mamei, îți crești vibrația, iar asta contribuie imens la crearea unor experiențe pe care le-ai fi crezut imposibile (incluzând și bărbații).

Apoi, latura ta sălbatică te va ghida către cum să accesezi plăcerea și extazul, umplând acele spații goale, unde se infiltrează, de obicei, plictiseala și nesiguranța.

Da, poți fi asertivă și lupta pentru ceea ce îți dorești, fără să îți fie teamă de singurătate. Femeia sălbatică, odată accesată, te învață cum să te bucuri de tine și de viață, în termenii și condițiile tale.

Mai departe, Femeia Înțeleaptă își va face apariția și te va ghida, cu iubire și căldură, pas cu pas. Ea este cea care te învață cum să îți adresezi și cum să îți împlinești nevoile, transformându-ți întreaga înflorire într-o experiență trăită conștient.

Aceste trei instanțe ale feminității tale protejează latura cea mai fragilă și sensibilă, reprezentată de Fecioară. Acest aspect vulnerabil al feminității există în fiecare dintre noi; iar atunci când se simte securizat și protejat, ne ajută să înflorim și să răspândim în lume parfumul nostru unic și inconfundabil.

Te invit, acum, să folosești acest exercițiu ghidat. Conectează-te cu un domeniu important pentru tine și dă-i voie Femeii să îți ofere o perspectivă nouă și să te ghideze către manifestare, altfel decât crezi că este posibil.

🎧 Pentru o experiență cât mai intimă, îți recomand să folosești căști sau să fii într-un spațiu protejat de zgomot.

Iar dacă îți dorești să accesezi și mai profund energia Divinului Feminin, cât de curând vom deschide programul The Four Pillars Of Femininity. Te voi ghida către cum să îți asumi puterea și către cum să faci loc, în viața ta, pentru toate aspectele feminității tale. Dacă vrei să faci acest pas, mai departe și să profiți inclusiv de un discount de înscriere de 50%, lasă-ne adresa ta de email aici și îți dăm de știre când te poți înscrie.

Cu drag și prețuire,​