Cum mi-am înfrânt scepticismul și m-am predat energiei feminine

Dacă te întrebi de ce nu reușești să transformi în realitate o bună parte dintre lucrurile pe care ți le dorești, este posibil să treci cu vederea un lucru esențial: foarte rar reușim exclusiv pe cont propriu.

Da, avem nevoie de ajutor. Iar pentru a beneficia de el, trebuie să ne deschidem și să îl acceptăm.

Pare intuitiv, însă nu înotdeauna lucrurile sunt atât de simple, pe cât am crede.

Pe mine, cel puțin, primii ani de viață m-au învățat diferit.

Cea mai mare parte a copilăriei și adolescenței, am avut o relație complicată cu mama mea, care era atât de preocupată de propria sa fericire, încât nu îi rămânea timp mai deloc pentru a fi și mama mea.

Această dinamică m-a “învățat” să nu am încredere și să nu mă deschid în fața energiei feminine.

Mare parte din viață m-am simțit orfană, din punct de vedere emoțional. În mintea mea de copil, lucrurile erau liniare: ca să am parte de atenția mamei mele (pe care mi-o doream din toată inima), trebuia să mă asigur că ea este fericită și, eventual, să contribui direct la propria sa căutare a fericirii.

Mama mea era, desigur, o femeie frumoasă și plină de viață, iar noi eram cele mai bune prietene.

Cu toate acestea, energia maternă lipsea cu desăvârșire. În realitate, nu de puține ori se întâmpla ca eu să fiu “mama ei”, având grijă de lucruri, pentru ea sau în locul ei.

Așadar, mi-am trăit primii 27 de ani din viață privată de energia maternă, tânjind să fiu văzută, iubită și apreciată pentru cine eram.

Îmi doream o mamă care să mă inițieze, să îmi țină spațiul, să mă protejeze.

Toate relațiile pe care le-am avut, ulterior, cu femei, au urmat același tipar, iar asta mi-a întărit, desigur, sentimentul de singurătate și deconectarea de la propria mea feminitate.

Nu am avut niciodată încredere în femei și nici nu știam ce înseamnă “să te conectezi” cu energia feminină.

În acest context, oricare ar fi relația ta cu energia feminină, dacă ceea ce experimentezi este singurătate și distanță sau dacă nu vezi cum feminitatea te poate sprijini să creezi viața pe care ți-o dorești, te înțeleg perfect.

În realitate, acest sentiment de decuplare este o experiență colectivă. Multora dintre noi ne-a lipsit conexiunea cu femininul; la fel și în cazul mamelor și bunicilor noastre. Celor mai multe dintre noi ne-a lipsit apartenența la un cerc sacru, iubirea și energia Divinului Feminin.

Din fericire, această conexiune se poate restabili, iar noi ne putem revendica dreptul la feminitate. Dacă vrei să descoperi mai multe despre cum să restabilești această conexiune, printr-un cerc sacru de femei, te invit să asculți acest podcast.

Dar, cum facem asta, concret?

Închidem ochii și privin în interior. Divinul Feminin vorbește cu noi în șoaptă, prin intermediul senzațiilor pe care le percepem în corp și al emoțiior pe care le traversăm.

Divinul Feminin este o energie puternică și un ghid care te poate ajuta să manifești ceea ce îți dorești, este protectorul tău, mama, sora și femeia înțeleaptă după care tânjești.

Săptămâna trecută, te-am ghidat printr-un exercițiu care te ajută să dobândești claritate cu privire la ce vrei să creezi în viață, prin observarea adevărului, eliberarea credințelor limitative și alchimizarea dorinței în intenție.

Acum, ne vom conecta cu Divinul Feminin și vom elibera intenția în univers.

Pentru acest ritual, ai nevoie de:

  • timp pentru tine;
  • o stare ritualistică;
  • lumânări;
  • uleiuri esențiale, tâmâie etc.;
  • mantre sau muzică pentru feminitate – am pregătit pentru tine și un playlist special pe care îl poți accesa aici;

  • o intenție clară, scrisă pe hârtie;
  • coli albe și creioane colorate, dacă simți nevoia să desenezi.

Mai departe, ascultă meditația ghidată pe care am pregătit-o pentru tine, special și dă-i voie Divinului Feminin să te susțină în împlinirea intenției și ai încredere.

Atunci când ai încredere, pui în mișcare un val de energie imens, care te sprijină să realizezi ceea ce îți dorești. Încrederea înlătură obstacole și îți oferă reziliența să rămâi intențională, până la capăt.

Încrederea în puterea ta, în intuiția ta, în sincronicități și în Divinul Feminin este cheia manifestării, draga mea.

Până săptămâna viitoare, te invit să rămâi într-o stare de receptivitate; poți crea mici ritualuri care te susțin, integrând acestă mantră de vindecare a energiei feminine.

Cu drag și prețuire,