5 pași către un final de an feminin

Se apropie sfârșitul anului și, ca să fim onești, majoritatea dintre noi ne simțim cumva copleșiți.

Cum eviți acest sentiment și cum te asiguri că pășești în 2020 cu putere și feminitate?

Pe scurt, cultivă pozitivitatea și învață să privești către ce s-a întâmplat bun, în decursul ultimului an, în loc să rămâi blocată în ceea ce nu ai realizat.

Atunci când ne concentrăm asupra lucrurilor care ne-au lipsit, ne invalidăm în mod inconștient, gest care anulează posibilitatea unui miracol (adică abilitatea de a avea încredere în propria putere de a manifesta ceea ce îți dorești).

Astăzi, te invit să transformi luna decembrie într-o punte de legătură între ceea ce ai descoperit despre feminitatea ta în 2019 și, respectiv, ceea ce îți dorești să creezi în 2020.

Pentru asta, vom trece print-un exercițiu pe cât de simplu, pe atât de puternic.

Vei avea nevoie de o coală de hârtie sau de un jurnal și de câteva pixuri colorate.

Pasul 1

Notează, folosind o culoare la alegere, 3 lucruri care s-au întâmplat în 2019, lucruri pentru care ești recunoscătoare și care ți-au îmbogățit, totodată, feminitatea.

Pasul 2

Alege o altă culoare și notează cele mai importante 3 lecții pe care le-ai învățat în 2019, ca femeie.

Pasul 3

Alege o altă culoare și enumeră cele mai puternice 3 intenții pe care le ai, pentru 2020.

Pasul 4

Notează, acum, ce crezi că ar trebui să schimbi, în comportament sau în atitudine, pentru ca aceste 3 intenții să devină reale.

🌹 HOT TIP: Creează 3 ritualuri feminine care îți hrănesc feminitate și, odată cu ea, intențiile pentru 2020

Găsești inspirație aici.

Pasul 5

Și, nu în ultimul rând, folosind o altă culoare, notează următoarea întrebare: cum mă poate ajuta Fetița mea Interioară să îmi manifest intențiile, în anul următor? ✨

Fetița ta interioară este secretul din spatele capacității tale de a manifesta miracole. Ea este cea care creează magia, ridicând punți între momentul prezent și Sinele tău din viitor, mobilizând resurse incredibile și atrăgând sincronicități.

Întreabă-te: cum pot să o hrănesc și să fiu mamă pentru Fetița mea Interioară, astfel încât ea să înceapă să aibă încredere în mine și să mă ajute în co-crearea magiei?

Acestea fiind zise, îți doresc zile cât mai feminine și sărbători cu liniște și bucurie! 🎄

Pentru un decembrie plin de miracole!

Cu drag,