Secretul de aur din spatele obiectivelor atinse

Știu că una dintre temele mari care ni se tot rotesc prin minte este legată de motivația și energia necesare atingerii țelurilor noastre. Cum îți găsești motivația? Cum generezi energia necesară pentru a crea și a rămâne motivat(ă)? Cum rămâi motivat(ă), atunci când lucrurile nu merg chiar cum ți-ai fi imaginat sau când rutina se insinuează în viața ta? Sau și mai puternic — cum faci să simți că vâslești într-o direcție cu sens și că ești pe drumul tău?

Astăzi, aș vrea sa abordez tema motivației și obiectivelor, întorcându-mă în punctul zero al ființei noastre, acolo unde se ascunde harul nostru.

A vorbi despre motivație, în absența unui obiectiv, este ca si cum ai pluti, pierdut, în mijlocul Atlanticului.

Iar a vorbi despre obiectiv, în absența conectarii la energia ta vitală, este ca și cum, pe lângă direcție, ai fi privat(ă) și de hartă sau busolă.

Cu alte cuvinte, ai șanse mici, către deloc, să ajungi la țărm.

Har, motivație, obiective

Obiectivul este, de fapt, o intenție în lucru, un țel; iar scopul urmărit reprezintă capacitatea noastră de a ne exprima harul și de a produce rezultate cu el.

Primul lucru pe care trebuie să îl clarificăm, atunci când vorbim despre motivație sau succes, este definiția, cât mai clară, a intenției de lucru, a țelului nostru și să ne asigurăm, totodată, că această intenție este conectata cu harul nostru. Acesta este secretul de aur, din spatele păstrării motivației și al obiectivelor atinse. 🏆✨

Obiectivele pe care le setăm au putere atunci când sunt conectate cu harurile noastre. Ele devin purtătoare de energie vitală și mișcă lucrurile inainte; demontează obstacole și ne dau puterea și inspirația să mergem până la capăt.

Harul este forma prin care sufletul nostru se exprimă și se simte liber și împlinit. Atunci când reușim să ne înțelegem harul și să îl cultivăm, începem să simțim că suntem conectați la mai mult decât “a face”; simțim că există un scop și că intențiile noastre împlinesc o misiune.

Cum ne conectam cu harul nostru?

Cum îl creștem și îl cultivam, astfel încât să poată deveni un scop, o misiune și să ne ofere sens și rezultate?

Reconectandu-ne cu Copilul nostru Interior și reînvățând limbajul sufletului nostru.

Mulți dintre noi am ales, incoștient, să ascultăm de mediul în care trăim, în defavoarea intuiției și instinctului. În momente sensibile, am “decis” că nu este momentul să lăsăm talentele noastre să se facă văzute sau am “ales” să credem ce se spune: “nu poți reuși în felul acesta”.

În acea clipă, am ales drumul conformismului și am renuțat la drumul nostru.

Drumul nostru nu este mai ușor sau mai greu, realizabil sau nu, ci viața însăși pe care am venit pe lume să o trăim; ea însăși ne oferă promisiunea împlinirii.

Dacă ți-am stârnit, cât de puțin, interesul, te invit pe 22 martie, la ultima seară deschisă dedicată Copilului Interior. Vei face primii pași în călătoria înapoi spre tine și vei simți savoarea și promisiunea propriului tău har.

Este ultimul eveniment gratuit, din sezonul acesta, așa că nu pierde ocazia! 🎉🎊

Rezervă-ți locul, chiar acum.

Cu drag și prețuire,