Cum depășești frica de schimbare

Te invit să te oprești preț de câteva clipe din agitație și te gândești la următoarea întrebare — de ce ne este, mereu, atât de teamă de schimbare?

Iar dacă primul tău impuls este acela de a respinge ideea, te invit, din nou, să te uiți la ce se ascunde în spatele refuzului. 😉

Suntem toți diferiți, dar există câteva lucruri care ne leagă fundamental — toți ne dorim următorul nivel de abundență, următorul nivel de intimatate și iubire, următorul nivel de succes sau de bani.

De ce depinde să accesăm acest nou nivel?

Răspunsul scurt este: să alegem și să acționăm dincolo de ce ne provoacă teamă. Să ne mutăm atenția de pe ce credem că nu putem face, pe ceea ce știm că putem face. Să începem să alegem și să acționăm din curiozitate, din dorința de cunoaștere, dintr-un loc de bucurie și explorare.

Crezi, poate, că fericirea, succesul sau o relație împlinitoare sunt ceva ce depinde de șansă, de noroc sau de destin. În tot cazul, de oameni sau evenimente aflate în afara ta. Și privești către acest vis sau către cei care au parte de ceea ce tu îți dorești, gândind: “a avut noroc!”

Accesarea următorului nivel, creșterea și evoluția noastră depind, însă, în cea mai mare măsură, de disponibilitatea pe care o avem de a păși în necunoscut. Sigur, asta nu este, aproape niciodată, simplu sau comod. De ce? Pentru că primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te repoziționezi în relația ta cu tine.

Ce înseamnă asta, concret?

Să ai disponibilitatea să renunți la judecăți și curajul să te uiți dincolo de ceea ce percepi ca fiind neputință, vulnerabilitate sau neștiință.

În realitate, nu există corect sau greșit; slab sau puternic; vulnerabil sau invulnerabil.

Iar accesarea curajului, a cretivității și a bucuriei se face traversând frica, furia și tristețea.

Te invit pe 22 martie, la ultima seară deschisă dedicată Copilului Interior, pentru a face primii pași în călătoia înapoi spre tine.

Vorbim despre cine este Copilul tău Interior și cum te poate el sprijini să îți accesezi întregul potențial de vitalitate, creativitate, spontaneitate și expresivitate și despre cum manifești următorul nivel de abundeță, în viața ta.

Iar dacă (încă) ai îndoieli că toate aceste transformări chiar sunt posibile, te invit să citești câteva dintre gândurile absolvenților 🤩👇

Copilul-Interior-testimoniale

Copilul-Interior-testimoniale-2

Copilul-Interior-testimoniale-3

Acum, este rândul tău să experimentezi creșterea, pornind în călătoria înapoi spre tine!

Te aștept pe 22 martie, la ultimul eveniment gratuit, din sezonul acesta!

Rezervă-ți locul, chiar acum >>

Pe cât de curând!

Cu drag și prețuire,

Feminintate, Cu Oana Stoianovici