Ce trebuie să știi despre legătura dintre corp, minte și natură

Continuăm incursiunea în lumea feminității, dedicând luna aprilie liniștii, inimii și meditației.

Nu știu cum ești tu, însă eu simt, din nou și din nou, nevoia autentică de a recrea legătură fundamentală existentă între corp, minte și natură. O legătură care, în special pentru o femeie, are o infinitate de daruri și beneficii.

O vorbă veche spune că “poți zbura atât de sus cât îți sunt rădăcinile de adânci”. Atât de adevărat!

Atunci când recreăm această conexiune cu natura, prin liniște și meditație, în special atingând pământul cu tălpile goale, respirând aerul proaspăt de primăvară sau îmbrățișând, literalmente, un copac, corpul nostru este revitalizat, mintea noastră se liniștește, emoțiile se așează, iar simțurile și imaginația se trezesc la viață. 🌳

Iar asta, pentru o femeie, este absolut vital.

De ce?

Pe scurt, pentru că ne putem deschide în fața miracolului vieții doar atunci când ne simțim înrădăcinate, iar manifestarea intențiilor noastre este dependentă, direct, de energia noastră vitală.

Așadar, draga mea, în această primăvară, fă o schimbare — iești afară, la aer. Împrietenește-te cu liniștea și îndrăznește să vezi natura cu alți ochi. Privește-o ca pe un organism viu, de care ești fundamental legată.

Pășește pe iarbă, cu tălpile goale; respiră adânc, din pântec. Ascultă ritmurile naturii și urmează-i, întocmai, cântecul. Nu-ți fie teamă să dai drumul din mână agitației și lasă liniștea să îți cuprindă întregul corp. Cu cât faci asta mai des, cu atât nivelul tău de prezență va crește, iar intuiția ți se va ascuți.

Bucățică cu bucățică, mesaje noi și neașteptate vor începe să se rostogolească din adâncul emoțiilor tale, iar focul tău interior se va înteți cu fiorul pasiunii. 🔥💃

Primăvara este despre creație, draga mea. Tu ce sădești primăvara asta? Care este dorința cea mai vie a inimii tale? Ce crezi că are ea nevoie pentru a putea manifesta iubirea?

Nu căuta să afli răspunsurile cu mintea. Dă voie adevărului să alunce odată cu liniștea. Acolo se ascunde cea mai frumoasă posibilitate de creștere și transformare.

Lasă-te, acum, inspirată de această poveste și restabilește propria ta legătură cu ritmurile naturii. Totodată, dacă vrei să fii prima la care ajung noutățile The Feminine, te invit să faci click pe butonul de SUBSCRIBE, să te abonezi la canalul de YouTube, Feminine Channel și să lași frumusețea să te poarte prin universul plin de magie al feminității!

Închei prin a-ți dori zile pline de lumină, miracol și iubire! 🙏🏻☀

The-Feminine-Channel

The-feminine-uncut-podcast

The-feminine-facebook

The-feminine-instagram