Un episod aniversar dedicat prieteniei autentice

Draga mea,

Ai observat fotografia de mai sus? 👆 A fost făcută cu doi ani și jumătate în urmă, în timpul primei runde de filmări pentru The Feminine.

Ioana și cu mine ne cunoscusem cu doar două, trei luni în urmă, într-o stranie conjunctură. Dacă nu știi povestea, te invit să o descoperi aici.

Astăzi, la 52 de luni distanță, sărbătorim, alături de tine, cel de-al douăzecilea episod al The Feminine #Uncut Podcast. Plus: lansarea a două programe de coaching online, un număr consistent de workshop-uri live, o comunitate din ce în ce mai mare și un copil (și mă refer, aici, la un copil în carne și oase 😀). Iar la toate acestea mai adăugăm și progrese remarcabile făcute pe plan personal. 🙆‍♀️

Totul a fost posibil deoarece angajamentul nostru față de The Feminine nu a fost niciodată rezervat exclusiv proiectului, ci, mai ales, spiritului The Feminine.

Spiritul The Feminine ne-a oferit acces la soluții prin care am depășit propriile credințe limitative, drame și traume; și tot același spirit ne-a învățat cum să cultivăm valori ca: intimitate, vulnerabilitate, autenticitate, încredere ​și prietenie. Iar asta ne-a adus satisfacții enorme pe ambele planuri, profesional și personal.

Astăzi, sărbătorim cel de-al douăzecilea episod al The Feminine #Uncut Podcast, printr-un episod aniversar, dedicat prieteniei autentice.

Te invit să îl asculți și să descoperi de ce cultivarea valorilor feminității și a prieteniei autentice poate schimba radical felul în care trăiești. 👇💞

Iar dacă îți dorești să pășești și tu în lumea feminității și să descoperi puterea autenticității și a intimității, ai acum la dispoziție modulul introductiv Sacred Space.

Cu doar 19$ primești acces la:

  • informații cheie despre Spațiul Sacru al Inimii tale și legătura lui cu energia feminină;
  • o meditație ghidată de coborâre în Spațiul Sacru;
  • un jurnal care te învață cum să folosești fazele lunii pentru ancorarea energiei feminine.

Poți achiziționa Sacred Space de aici. 💞​

Cu drag și prețuire,