Tot ce îți dorești, în doar patru pași

 

Se întâmplă! Ne pregătim să lansăm în univers cea mai frumoasă surpriză posibilă—versiunea COMPLETĂ a programului de online de feminitate, The Four Pillars Of Femininity. 🎉

Fii pe fază și gata să acționezi intențional. 💫

Până atunci însă, vreau să mi te alături pentru un scurt exercițiu de coaching.

Vreau să VIZUALIZEZI, chiar acum, cum va arăta viața ta, peste exact un an, dacă vei urma acești 4 pași:

1. RENUNȚĂ la ce e vechi și te limitează

2. PRIMEȘTE noul în viața ta

3. MANIFESTĂ din inimă

4. ÎNTRUPEAZĂ Femeia

Important—vreau să pornești de la premisa că acest exercițiu NU are nici un fel de componentă magică și să renunți la ideea că te îndemn să confunzi visarea cu realitatea. Vreau doar să ai încredere în faptul că POȚI face lucrurile la un alt nivel de prezență și putere decât crezi sau ți s-a spus că poți. Și este valabil pentru oricine, fără vreo legătură cu experiența anterioară.

Acum, trage aer în piept și pur și simplu vizualizează—cum va fi viața ta, peste exact un an de aici înainte, dacă ai avea încredere că poți întrupa ceea ce este bun pentru tine. Atenție, că poți ÎNTRUPA, nu doar că poți FACE.

Dacă simți să pui totul pe hârtie, fă-o acum.

Dacă nu ești foarte sigură care sunt acele lucruri, persoane sau credințe limitative la care trebuie să renunți, pentru a putea primi, rămâi în intenție și răspunsul va veni.

Ești încă neclară cu privire la ce înseamnă să întrupezi Femeia? Este firesc, însă ai, te rog, încredere. Curând, vei ajunge și acolo.

În următoarele zile, voi reveni către tine cu cei 4 pași care te vor ghida prin întregul proces.

Vei afla cum să renunți la ce te blochează, ce ai nevoie pentru a te deschide către a primi, cum manifești din inimă și ce înseamnă să întrupezi Femeia. Cu alte cuvinte, vei descoperi capetele de ață ale celor 4 păși către tot ce îți dorești. 💃

Va fi o experiență senzorială și dinamică, alături de cel mai fermecător aliat al tău—feminitatea.

Traversăm împreună această experiență? Ce zici? 👏

Abia aștept!