Cea mai frumoasă călătorie posibilă

O poveste dedicată femeilor și bărbaților, deopotrivă.

În urmă cu cinci ani, atunci când a avut loc prima ediție a programului Copilul Interior, intenția mea de lucru, ca facilitator și coach transformațional, a fost aceea de a le oferi tuturor celor care rezonează cu mesajul programului, ghidarea și locul care să le permită regăsirea de sine pe care, într-un fel sau altul, și-o doreau.

Ca și în cazul programelor de feminitate, Copilul Interior s-a născut în urma unei explorări foarte personale, pornită din întrebarea “Cine sunt eu?”

Desigur, de aici au derivat și alte întrebări care pavau întreaga experiență: Unde găsesc ghidarea de care am nevoie? De ce nu pot fi, cu adevărat, liber? De ce am nevoie pentru a putea primi și dărui iubire? De ce îmi este frică? Cum pot avea relații sănătoase și împlinitoare? Cum aflu care este misiunea mea, în viață? Și, nu în ultimul rând, care este harul meu?

Astăzi, Copilul Interior înseamnă 12 programe încheiate și peste 350 de absolvenți, femei și bărbați.

Timp de cinci ani, am văzut oameni crescând, căpătând curaj și deschizându-și aripile. Am văzut vindecări emoționale incredibile, maturizări spectaculoase, decizii total neașteptate, luate cu asumare și curaj, și transformări de-a dreptul surprinzătoare.

În realitate, în acești cinci ani, am crescut, TOȚI, în egală măsură. Inclusiv Copilul interior.

Dintr-un program născut dintr-o viziune romantică, astăzi el a devenit o metodă de lucru, în toată puterea cuvântului, cu metodologie proprie, manual, structură de sprijin și posibilitatea de a fi parcurs inclusiv de participanți care locuiesc pe alte continente.

Copilul Interior se află, în continuare, în serviciul întrebării “Cine sunt eu?”, însă, între timp, s-a ancorat, devenind un program de dezvoltare personală puternic; iar participanții au la dispoziție o structură de sprijin și o metodă care le permite să navigheze prin toate vârstele, atât ale copilăriei, cât și ale vieții de adult. Aici se nasc prietenii, se găsesc răspunsuri, se împlinesc vise.

Te aștept și pe tine la una dintre ultimele două seri deschise dedicate programului Copilul Interior. Pe data de 29 martie, o nouă grupă de lucru își începe călătoria. Așa că, dacă vrei să afli toate detaliile despre program, ai ocazia să o faci, gratuit, pe 13 sau 22 martie.

Ce înseamnă maturizare și la ce mă refer când spun “misiune personală”

Pe Ana Nicolescu o cunoscut-o în urmă cu ceva ani, fiind una dintre absolventele cele mai conștiincioase ale programelor de feminitate.

Acum exact un an de zile, Ana s-a înscris la Copilul Interior.

Astăzi, ea scrie:

“Luna aceasta se împlinește un an de când m-am întors conștient către mine, m-am întors să-mi construiesc casa sufletului meu. Mi-am pus intenția să mă văd, să nu mai fiu invizibilă pentru mine, să fiu în contact cu valorile mele și să mențin un echilibru între rolurile mele de mamă, soție și antreprenor. Am reușit să mă văd, să descopăr măreția lumii mele interioare. Am vrut să cred mai degrabă în liniștea sufletului meu, decât în zgomotul lumii exterioare. De multe ori am simțit că am aripile legate la spate, deși știam că nu sunt legate.”

#TheLightFeather 

“Pentru că sunt recunoscătoare programelor de feminitate și Copilul interior, mi-am dorit să demarez un proiect tip pay it forward și, împreună cu Alina Rachieru Ilie, brand owner la Pineberry, brand românesc de cămăși, am creat cămașa #TheLightFeather. Pana de păun este desenată de sora mea, graphic creator, Ema Stanca Macovei. 20% din vânzări vor merge către programul Copilul Interior, creat de Oana Stoianovici, sub forma unor burse/reduceri pentru femeile care își doresc să pornească pe drumul autocunoașterii, dar nu pot susține financiar cursul.”

A fi în serviciu și a avea disponibilitatea și dorința să le contribui și altora este, poate, cea mai frumoasă și onorantă dovadă de creștere.

Află AICI mai multe despre proiectul Anei, #TheLightFeather.

Te aștept pe 13 sau 22 martie la o seară deschisă, pentru a afla cum pornești ȘI TU în cea mai frumoasă călătorie posibilă — călătoria înapoi spre tine.

Cu drag,

Pentru a-ți aduce contribuția directă la proiectul #TheLightFeather, mergi direct aici.

#TheLightFeather
#TheLightFeather © mamicaurbana.ro