Senzualitatea ta, cel mai de preț cadou

Anul acesta, de ziua ta, ți-am pregătit un cadou cu adevărat special!

Un cadou pornit din inimă și creat cu intenția generării unui spațiu, sigur și elegant, în care TU să poți străluci; un spațiu, cald și deschis, care să îți ofere, totodată, acces la parțile încă nedescoperite ale senzualității tale.

Iată despre ce este vorba.

Dacă ești aici, înseamnă că pășim împreună, de ceva vreme, în călătoria descoperirii valorilor feminității. Și știi, deja, cel mai probabil, că la baza programelor de feminitate stau experiența mea, personală, nevoia și dorința de a găsi cele mai frumoase repere și căi prin care o femeie să se poată descoperi pe sine, în toată strălucirea și puterea ei.

Acum mulți ani, când am făcut primii pași, în această direcție, nu mi-am imaginat, totuși, că atât de multe femei se află în exact același loc; că au aceleași nevoi și dorințe, că sunt în aceeași eternă căutare.

Iar conștientizarea că peste 5,000 de femei, printre care și TU, au absolvit programele de feminitate, pe care le-am condus sau că au trecut, măcar odată, pe la una dintre serile noastre deschise, este o continuă imensă bucurie!

Sunt extrem de fericită că, împreună, putem face, acum, următorul pas și că avem posibilitatea să creștem comunitatea pe care am creat-o aici, la nivel internațional.

Acesta este cadoul pe care, cu emoție și nerăbdare, ți-l ofer ție, precum și tuturor femeilor din lume, care își doresc să aibă acces la descoperirea feminității și a senzualității lor.

De ce senzualitatea este fundamentală, pentru orice femeie

Senzualitatea este cea care ne apropie de simțurile noastre, ne învață cum să le descifrăm corect și cum să avem încredere în mesajele corpului nostru. Acesta este locul de unde întreaga explorare a feminității pornește.

Am creat programul Sensuality Masterclass, ca pe o călătorie în 7 pași, care are toate ingredientele necesare, pentru a te sprijini să îți explorezi, singură, propria senzualitate.

Timp de 21 de zile, vom păși, împreună, către spațiul de profunzime al senzualității tale, activându-i întregul potențial; vom începe să înlăturăm blocajele și obstacolele, permițând, astfel, senzualității și strălucirii tale să se lase văzute și admirate.

În prima parte a programului, vorbim despre ce este, în mod real, senzualitatea și stabilim limbajul comun, cu privire la ce este și la ce nu este ea. Tot acum, îți vei stabili intenția de lucru pentru procesul de trasformare și vei învăța cum lucrezi corect, pentru manifestarea acestei intenții.

The-Feminine-Sensuality-Masterclass-1

În partea a doua, vei păși în spațiul sacru al inimii tale și vei descoperi cum creezi un ritual, cum îți construiești un altar și cum aduci prezentă, aici, întenția ta de lucru.

Lesson 2 coThe-Feminine-Sensuality-Masterclass-2

În cea de-a treia parte, vei începe să te conectezi cu corpul tău și vom începe să lucrăm cu eliminarea acelor blocaje, din trecut, care te fac să experimentezi stări de teamă, rușine, anxietate și stres. Aceste este un pas fundamental în exprimarea sexualității, într-un mos sănătos și împlinitor.

Lesson 2 coThe-Feminine-Sensuality-Masterclass-3

În cea de-a patra parte, vei începe să lucrezi cu darurile tale (încă) neconștientizate, iar asta va aduce vindecarea unor răni vechi, permițându-ți accesul către manifestarea potențialului tău feminin.

Lesson 2 coThe-Feminine-Sensuality-Masterclass-4

În cea de-a cincea parte, vei experimenta un exercițiu de atingere, foarte puternic, care îți va dezvălui noi profunzimi ale propriei intimități.

Lesson 2 coThe-Feminine-Sensuality-Masterclass-5

În ce-a dea șase parte, îți vei descoperi magnetismul, lucrând în interiorul un ritual de trecere, de 7 zile.

Și nu în ultimul rând, în partea a șaptea, vei primi informații valoroase despre cum continui să lucrezi cu senzualitatea ta, pe parcursul a încă 21 de zile, pentru a completa și ancora procesul.

The-Feminine-Sensuality-Masterclass-7

Poți cumpăra acum programul Sensuality Masterclass, la un preț special pentru tine, de 299$.

Iar dacă te înscrii la program până pe data de 9 martie, la miezul nopții, primești un BONUS special: acces la o sesiune de coaching de grup, condusă de mine, despre PUTEREA INTENȚIEI.

Am certitudinea că acest program îți va aduce căldura și sprijinul de care ai nevoie, pentru a te putea deschide către un nou nivel de senzualitate și că îți va oferi ghidarea către curajul de a-ți da voie să te îndrăgostești DEFINITIV de propria ta feminitate.

Discountul de 50% se menține până pe data de 23 de martie, iar BONUSUL gratuit este valabil până pe data de 9 martie.

Oferă-ți acest cadou. Meriți!