Schimbarea este posibilă — aici și acum

Îți povesteam, în urmă cu o săptămână, despre puterea noilor începuturi și despre importanța ghidării corecte, de care avem nevoie atunci când pășim pe tărâmuri necunoscute.

O hartă, o busolă și un ghid sunt, fără îndoială, cheia succesului oricărui călător curios.

Ceea ce face, însă, diferența între un călător și un explorator este curajul de a-și asuma necunoscutul.

Un călător curios alege drumul cel mai scurt și cel mai drept.
Un explorator valsează cu cele mai înalte culmi și cu cele mai abrupte văi.

Un călător curios caută să înțeleagă o limbă neștiută, prin cuvinte.
Un explorator caută să simtă o limbă neștiută, prin emoții.

Un călător curios vizitează.
Un explorator descoperă.

Călătoria în tărâmul feminității este o călătorie dedicată mai ales exploratorilor; deschizătorilor de drumuri, de minți și de suflete; spiritelor mari și nobile care au pornit în explorare, fără garanții sau nevoia unei certitudini.

Te invit să devii, acum, exploratorul propriei tale vieți și să pornești într-o călătorie de neuitat în cea mai frumoasă dintre lumile posibile — lumea feminității.

Sâmbătă, 2 decembrie, deschidem porțile ultimei ediții a unui workshop destinat inimilor care visează să exploreze — Tainele Feminității Sacre, portalul către un al nivel și un alt mod de a fi și de a trăi.

Tainele Feminiății Sacre — concret

Patru zile de poveste, în care vei învăța să accesezi energia feminină la un nivel profund și să o aduci în viața ta, de zi cu zi, prin exerciții cât se poate de practice (exerciții de respirație, exerciții de meditație, practici străvechi inspirate din mai multe liniaje culturale, tehnici de coaching etc).

Vei învăța cum să elimini din viața ta blocajele fizice și emoționale, cum să accesezi un alt nivel de cunoaștere, de intimitate și iubire cu tine însăți, cu bărbatul de lângă tine și cu oamenii importanți din viața ta.

Atunci când ne predăm puterii feminine, ne recăpătăm accesul la libertate, sexual și emoțional.

Ne dăm voie să simțim plăcere și bucurie, dincolo de orice circumstanțe și devenim o sursă de vitalitate și strălucire pentru cei din jurul nostru.

În cadrul acestui ritual de patru zile, vom lucra cu energia feminină pentru a învăța cum se pot atinge niveluri superioare de cunoaștere, emoție, iubire și pasiune.

Răni vechi își vor găsi vindecarea, iar tu vei învăța cum să manifești abundența și să atragi tot ce îți dorești, într-un fel feminin, extrem de puternic.

Când și unde

Workshopul Tainele Feminității Sacre are loc pe 2-3 și 9-10 decembrie 2017,  în București, la Hermitage Spiritual Hub, pe strada Mihai Eminescu 127.

Inițierea este formată din zece pași, fiecare purtându-te într-un univers care oferă simțurilor, inimii și minții răspunsurile după care tânjesc și care fac posibilă deschiderea și înflorirea ta, mult așteptată.

Cum te poți înscrie

Indiferent dacă dorința de a participa la Tainele Feminității Sacre este mai veche sau mai recentă, acum este momentul să faci pasul.

Te poți înscrie direct aici sau, dacă ai nevoie, în prealabil, de o consultanță personalizată, scrie-ne la adresa contact@oanastoianovici.ro — care este schimbarea pe care ți-o dorești, aici și acum?

Grăbește-te, au mai rămas doar 24 de ore.

Deschide-ți inima și oferă-ți cadoul care va schimba totul!

Cu drag și prețuire,