Când miracolul devine posibil

Aerul de sărbătoare plutește, deja, în aer, iar multora dintre noi încep să ni se trezească la viață sentimentele oarecum mixte pe care suntem obișnuiți să le avem față de perioada din preajma Crăciunului.

Pe de-o parte, fetițele și băiețeii noștri interiori își doresc să creadă, cu tot sufletul, în promisiunea lui Moș Crăciun și în miracolul care, acum, pare mai posibil ca oricând.

Pe de cealaltă parte, adultul sceptic și, pe alocuri, morocănos, respinge cu gravitate scenariile de poveste. Sau, mai rău, se revoltă, pe limba lui, pe Spiritul sărbătorilor.

Se naște, astfel, un ghemotoc de emoții, pe care nu prea ne pricepem să îl descurcăm și care țese, în jurul sufletelor noastre, o plasă de sentimente, adesea neclare.

Dacă îți dorești să ieși din acest năvod și să schimbi scenariul, deja monoton, folosește-te de prilejul acestor zile pentru a învăța o limbă nouă și de către foarte puțini cunoscută — compasiunea.

Ce este compasiunea?

Cum ne educăm sufletul și mintea să trăiască în acord cu spiritul compasiunii?
Ce trebuie să aducem nou în viața noastră și, mai ales, de ce este compasiunea atât de importantă?

Te invit, cu putere, să vizionezi clipul pe care l-am pregătit special pentru tema compasiunii și să dai voie acestor 142 de secunde să îți schimbe viața.

Îmi amintesc, cu toată claritatea, zilele din jurul filmării; sentimentele pe care le-am avut rostind cuvintele și deschierea cu care întreaga echipă a abordat tema compasiunii.

Totul, pentru a putea aduce, cât mai aproape de inima ta, această triadă miraculosă a compasiunii, iubirii și iertării.

Fă această alegere, oricât ar părea de neclară, și permite-i fetiței tale interioare să producă miracolul mult așteptat!

Cu drag,

p.s. Îți povesteam, nu mai de mult de săptămâna trecută, că ediția în desfășurare a workshopului Tainele Feminității Sacre este ultimul eveniment pe tema feminității pe care îl vom organiza în România, pentru o vreme, de aici înainte.

Dacă îți dorești să continui această splendidă călătorie a feminității și să crești în spiritul valorilor feminității, te invit să ni te alături pe platforma The Feminine.

Cât de curând, vom lansa primul program de feminitate în versiunea digitală, iar dacă rămâi aproape de noi vei beneficia de discounturi și surprize dedicate exclusiv membrilor comunității.

Până atunci, te poți delecta citind cartea The Way Of The Heart, un ghid cu totul special, pe care ți-l oferim, în dar, gratuit. Vei găsi aici secrete și practici care te vor sprijini să îți construiești un stil viață cât mai feminin, senzual și sănătos.

Totodată, te poți abona la canalul The Feminine Channel și să fii prima care are acces la materialele video exclusive.

Pentru moment, toate materialele marca The Feminine sunt disponibile doar în limba engleză.