Cum deosebești adevărul de iluzie?

Sunt puține lucruri care mă fascinează mai tare ca modul în care propria noastră minte are capacitatea de a ne fi, în același timp, cel mai bun prieten și cel mai aprig dușman.

Cum?

Simplu.

De câte ori nu ți s-a întâmplat să auzi, undeva, în cel mai îndepărtat colț al minții tale, o voce stinsă care îți șoptește că… ceva nu e bine… că trebuie să o iei pe alt drum sau că, din contră, trebuie să te oprești, o clipă, pe loc.

În același timp, însă, o altă voce, de data asta mai sonoră și mai fermă, îți spune să-ți vezi de treabă, e doar imaginația ta.

Și asta faci, întocmai. Mergi mai departe, pe drumul cunoscut. Până într-o zi când, aparent brusc, apare ceva – o persoană, o situație, o nevoie – care îți dă peste cap întregul sistem de valori. Cele mai ferme convingeri îți sunt desființate, pe loc.

Atunci, în mijlocul furtunii fiind, îți amintești, neașteptat, de acea șoaptă profetică, din interiorul minții tale, care tot apărea, însă tu o ignorai.

Oprește-te preț de câteva minute, respira profund de trei ori și gândește-te la cel puțin un moment din viața ta în care ai trecut prin asta.

Tuturor ni se întâmplă; ignorăm acea voce timidă din interiorul minții noastre care ne șoptește, absolut întotdeauna, adevărul. Și facem asta pentru că este… mai simplu.

A fi în acord cu tine însăți și cu lucrurile cu adevărat importante cere, adesea, ieșirea din zona de confort. Iar asta implică muncă și tenacitate. Ne mulțumim să alegem soluția confortabilă și familiară, soluția care nu ne cere, în niciun fel, să ne explorăm propriul labirint interior și continuăm să mergem înainte, până când dăm de prima prăpastie – pe care, într-un fel sau altul, trebuie să o trecem.

Vestea mai puțin bună este că nimeni nu este scutit de acest proces de învățare.

Vestea bună este că ai la dispoziție un aliat care te poate ajuta ca, de aici înainte, să dai ascultare acelei părți sensibile din tine care îți spune întotdeauna adevărul despre locul în care ești sau trebuie să fii și te învață să deosebești adevărul de iluzie — energia feminină.

​​​​​​Ce trebuie să faci pentru a-ți cultiva energia feminină și pentru a te conecta cu propria ta feminitate?

Răspunsul meu este, absolut întotdeauna, același: să cobori în inimă.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să afli mai multe despre practica din spatele unor simple cuvinte, te aștept alături de noi, la O Seară Deschisă de Feminitate.

Totodată, dacă ai întrebări sau curiozități, scrie-ne la contact@oanastoianovici.ro sau lasă-ne un comentariu pe pagina de Facebook.

Și nu uita, feminitatea începe cu tine!

Cu drag,