Cele 2 secrete ale abundenței

Dintre toate credințele limitative care circulă la nivelul mentalului colectiv, puține sunt mai păguboase ca inepuizabilele “nu am timp”, “nu pot” sau “nu îmi permit”.

Da, de foarte multe ori nu avem timp, trăim cu sentimentul sincer că nu putem și, adesea, poate chiar nu ne permitem. Însă, totul se poate transforma printr-o simplă schimbare de nuanță.

Cum? — Iată care sunt cele 2 mari secrete.

De aici înainte, de fiecare dată când simți că timpul, puterea sau banii te limitează, înlocuiește acel “nu” cu “ce trebuie să fac pentru a… ?”

Astfel, “nu am timp” devine “ce trebuie să fac pentru a avea timp?”“Nu pot” se transformă în “ce trebuie să fac pentru a putea?” — iar “nu îmi permit” se metamorfozează în “ce trebuie să fac pentru a-mi permite?”

Ce se întâmplă când faci asta? Simplu — îți recanalizezi atenția de pe ceva ce te limitează către o acțiune care te împuternicește; iar asta te va sprijini să îți recunoști puterea și să o exprimi în afară.

Mai repede decât crezi, vor începe să apară primele rezulate.

Vei trăi experiența că poți exprima în exterior ceea ce ai creat în interior, prin vise și dorințe, atrăgând oamenii, resursele și sprijinul potrivit.

Vei trăi experiența că poți schimba reacțiile oamenilor față de tine, acționând în mod diferit, în acord cu fiecare situație.

Si vei trăi experiența că poți cere mai mult, astfel încât să primești nivelul de abundență pe care ți-l dorești.

Al doilea mare secret — să accepți și să onorezi sprijinul energiei feminine.

Una dintre imensele calități ale energiei feminine este capacitatea de a crea și de a genera.

Ea este sprijinul tău cel mai intim, resursa ta inepuizabilă de putere, dar și cheia care îți oferă accesul la formula magică, care te va ajuta să exprimi în exterior dorințele și nevoile sufletului tău.

Cum activăm energia feminină?

Conectarea cu energia feminină se realizează prin practică și ritual — începe prin coborârea în spațiul sacru ai inimii, continuă cu recrearea conexiunii cu energia pământului și cu armonizarea prezentului cu trecutul, cu ajutorul fetiței interioare și merge mai departe, cu activarea și apartenența la cercul sacru al energiei feminine.

Dacă vrei să afli mai multe despre lucrurile concrete pe care le poți face pentru a restabili și perfecta conexiunea cu energia feminității tale, O Zi De Feminitate este locul de unde pornești în călătorie — ziua pe care o vei ține minte, pentru totdeauna, ca începutul unei noi etape în viața ta, o etapă în care a crea din abundență și a-ți exprima, cu putere, nevoile sunt nu doar o frumoasă posibilitate, ci o realitate cu rezultate surprinzătoare!

Cu drag și putere,​​​​​​