3 COMPONENTE FUNDAMENTALE ALE FEMINITĂȚII

De mai bine de șapte ani, de când studiez și practic, conștient, arta feminității, continui să caut acele moduri subtile prin care pot ajunge cât mai aproape de inimile voastre.

Mă bucur, nespus, să îi pot oferi sprijin oricărei femei care își dorește să crească și să înflorească. Dar, mai mult decât atât, îmi doresc, din inimă, să îi pot oferi acea ghidare de care are nevoie pentru a face asta conștient! A înțelege nu este suficient, însă este o parte importantă din ce avem nevoie pentru a putea avea încredere în procesul transformării noastre.

Așadar, nu mică mi-a fost bucuria când, de curând, într-un workshop, o participantă mi-a ieșit în cale cu întrebarea: care sunt cele 3 componente esențiale ale feminității?

“Greu… Niciodată nu te poți hotărî doar la trei lucruri”, mi-a trecut prin minte…

Paradoxal, însă, răspunsul a venit neașteptat de fluid:

Emoțiile, creativitatea și sexualitatea – sunt cele 3 componente fundamentale ale energiei feminine.

**Emoțiile**

Te vei întreba, probabil, cum se face că emoțiile – care, în realitate, îți dau atât de multă bătaie de cap – pot fi una dintre cele trei componente esențiale ale feminității tale.

Îți reamintesc, indiferent de natura lor, emoțiile vorbesc direct despre nevoile tale. Iar, pe deasupra, exprimarea prin emoții este ceea ce deosebește, fundamental, energiile feminină și masculină.

Emoțiile sunt cele care dau savoare vieții; ele ne ajută să ne înțelegem unii pe alții, să ne fim aproape, uniți de aceleași speranțe și valori. Emoțiile ne aduc în prezent, în contact cu realitatea, iar asta înseamnă că tot ele sunt cele care îți oferă accesul la propria ta putere.

**Creativitatea**

Creativitatea se naște atunci când facem conexiuni neașteptate între elemente din contexte diferite; atunci când ieșim din structurile deja existente și explorăm teritorii necunoscute; atunci când avem capacitatea să ne conectam la o dimensiune subtilă a vieții și să-i dăm formă.

Creativitatea se activează atunci când curgem, natural, cu propria energie feminină.

**Sexualitatea**

În primul și în primul rând, sexualitatea NU este sinonimă cu “sex” – contrar miturilor și, mai cu seamă, contrar denaturărilor devenite, deja, cultură populară.

Sexualitatea este energia însăși a vieții. Este ceea care ne face să ne simțim vitale, potente, mereu în mișcare. În lipsa ei, ne simțim obosite, plictisite, fără poftă de viață.

O ființă sexuală are simțurile alerte, percepe rapid oportunitățile din mediu, este dezinvoltă și agilă, se bucură de cele mai mici detalii.

O ființă sexuală are capacitatea de a trăi extazul, iar asta înseamnă eliberarea completă de dramă și dependență.

Nu te-am convins? Ai, încă, dubii sau neclarități despre oricare dintre aceste lucruri (sau altele). Scrie-mi! Am credința că împreună putem rescrie orice poveste!

p.s. Dacă te simți, în orice fel, intrigată de articolul de mai sus, te invit, cu putere, să te înscrii la newsletterul nostru. Săptămână de săptămână, pregătim, pentru tine, conținut special, exerciții practice și seri deschise, menite să îți ofere sprijin și ghidare în procesul tău de creștere și transformare.