Senzualitatea, limbajul secret al corpului tău

Meditam, zilele trecute, cu gândul că unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la lunile de vară este asocierea aproape permanentă cu senzualitatea.

Căldura verii, umezeala aerului, explozia de culori… toate aceste detalii mărunte mă conectează la un nivel profund cu propria mea senzualitate.

Fructele coapte, briza mării și abundența generală de miresme și arome îmi gâdilă simțurile și ma conduc mai aproape de emoțiile care îmi trezesc cheful de viață și pasiunea.

Senzualitatea este puternic legată de simțurile noastre. Este limbajul secret al corpului care se naște atunci când ne dăm voie să fim libere, să ne relaxăm și să ne exprimăm plăcerea.

Pentru mine, senzualitatea este elementul primordial al feminității mele, portalul care mă conectează cu frumusețea mea, cu pasiunea, cu extazul și cu puterea mea creatoare.

Pentru tine, ce este senzualitatea?

Și mai mult decât ce este, ce te face să te simți senzuală?

M-aș bucura tare mult să împărtășești cu mine gândurile tale, aici.

Iar dacă ești curioasă să descoperi mai multe despre conexiunea atât de intimă dintre senzualitate și feminitate, te aștept pe 18 august, la nouă Seară Deschisă de Inițiere în energia feminină.

Rezervă-ți locul aici.

Va fi o seară plină de vitalitate, dedicată simțurilor, plăcerii și libertății.

Abia aștept să ne revedem!

Cu drag,

Feminintate, Cu Oana Stoianovici