Ritual de trecere în feminitatea matură

Dacă ai intrat mai recent în comunitatea noastră, este foarte probabil să nu știi foarte multe despre workshop-urile de feminitate pe care le-am susținut, vreme îndelungată, de două ori pe an.

Am încetat să facilitez aceste workshop-uri la puțin timp după ce am rămas însărcinată.

La momentul respectiv, intenția era să le reluăm, într-un context cât mai exotic și luxuriant, în sudul Spaniei.

Însă, noua realitate socială în care ne aflăm, ne-a obligat să venim cu un Plan B. 🙆‍♀️

Îmi este foarte dor de programele de feminitate… de ritualuri… de practici… de muzica sacră și, dincolo de orice, de acea energie magică pe care cercul de femei o generează.

Dacă te afli printre absolventele programelor de feminitate pe care le-am facilitat în trecut, știi despre ce vorbesc. 🙂

Iar dacă este pentru prima dată când interacționezi cu acest concept, am pregătit ceva special pentru tine. 😉

După multă meditație și sub influența energiei feminine din spațiu, am reușit să pun cap la cap formatul unui nou program de feminitate care va fi, pur și simplu, MA-GIC!

Ritaul de trecere în feminitatea matură

Pe scurt, noul workshop se va chema “Ritual de trecere în feminitatea matură”, va dura nouă luni și debutează pe 3 octombrie.
Și da, se va desfășura în online. Dar nu oricum, ci LIVE. 💃

Am conceput acest workshop ca pe o călătorie inițiatică în misterul feminității și în felurile în care ai nevoie să te îngrijești pentru a te simți completă, puternică, asumată, senzuală și strălucitoare. Acesta este dreptul tău din naștere și reprezintă calea sacră către accesarea potențialului tău feminin deplin.

Vei învăța și, mai ales, experimenta cum poți atinge vibrații superioare, dezvoltându-ți capacitatea de a intra în relație cu valențele sacre ale principiului feminin.

Dacă ești curioasă să descoperi mai multe lucruri despre program…

… ce aduce el nou
… cum se desfășoară
… și, mai ales, de ce este atât de special
… te invit la următoarele noastre Seri Deschise de feminitate.

Îți voi vorbi, cât mai în detaliu, despre acest nou program și vom face împreună o meditație care îți va oferi o mică frântură din savoarea practicilor pe care le vom face împreună, în decursul a nouă luni.

Sunt extrem de încântată să îți pot povesti despre temele sesiunilor și, desigur, să răspund la toate întrebările care vor apărea pe parcurs.

Aici în poți rezerva, gratuit, locul la Seara Deschisă de feminitate.

Cu drag și prețuire