Maturizarea Fetiței Interioare, cheia transformării reale

Te-ai gândit vreodată la diferența dintre capacitatea de a atrage lucruri în viața ta și, respectiv, la cum gestionezi corect oportunitățile reale de creștere care ajută ca schimbarea să dureze?

Ce vreau să spun prin asta?

Există multe tehnici și exerciții care ȋţi permit să experimentezi o stare extinsă de conștiință și să atragi cu ușurință ceva nou și interesant.

Da, multe dintre aceste tehnici sunt menite să ne ajute să ne deschidem și să ne educăm mintea, astfel încât să putem experimenta un pic mai mult din Divinitate.

Dar cum se produce schimbarea reală? Genul de schimbare, care se transformă într-o experiență de durată și care devine, în cele din urmă, noua ta realitate.

Pentru a putea atrage și a “deveni” ceea ce ne dorim, trebuie să acceptăm că schimbarea necesită creștere psihologică și emoțională. În modul feminin de manifestare, aceste oportunități de creștere sunt întâlnite printr-un ritual de trecere.

Ritualul de trecere este un proces de devenire care ne permite să ne uităm la emoțiile noastre și să le elevăm din stadiul în care au rămas blocate.

Apoi, trebuie să creștem și să “devenim” versiunea noastră matură.

Acest lucru te poate surprinde, dar, într-adevăr – emoțional, avem de lucru pentru a putea da voie Femeii să se exprime plenar.

Cel mai frecvent, rămânem prinse în modul de a fi al Fetiței și / sau al Adolescentei.

Știm să trăim și să obținem ceea ce ne dorim exclusiv prin luptă. Și ne bazăm pe emoții imature, percepții și moduri de a fi care nu ne pot sprijini cu adevărat în manifestarea dorințelor.

Dacă activăm energia feminină fără să îi permitem, însă, să ne și ghideze către creștere, vom experimenta o foarte mică transformare reală. De aceea, pentru ca transformarea să fie reală, practica și ritualul sunt fundamentale.

Nimic nu crește peste noapte. Situațiile, oameni, TU – toate au nevoie de timp pentru a crește și pentru a întruchipa, în cele din urmă, creșterea.

Cea mai mare schimbare care mi-a permis să experimentez puterea feminității a avut loc atunci când mi-am dat voie să mă debarasez de nevoia Fetiţei mele Interioare de a controla totul și am început să mă deschid către perspectiva Femeii mature.

Călătoria arhetipală – adică întâlnirea cu arhetipurile Fecioarei, al Mamei, al Femeii Sălbatice și al Femeii Înțelepte – au devenit un punct de cotitură, momentul în care am început să simt și să înțeleg cât de diferite sunt, de fapt, Femeia și Fetiţa.

Maturizarea Fetiţei Interioare are loc în spațiul Femeii.

În realitate, Fetița mea Interioară era blocată și ȋi era frică să fie mamă.

Femeia a înțeles că trebuie să îndrăznească să treacă dincolo de frică și, în felul acesta, am putut să accesez energia mamei și să nasc o fetiță minunată.

Fetița îl tot aștepta pe Prințul pe cal alb, prinsă într-un turn al proiecțiilor și al abstracțiunilor romantice, doar pentru a ajunge să se simtă trădată și rănită, de fiecare dată. Apoi, viața i-a arătat că relațiile chiar necesită muncă.

Femeia s-a predat procesului de a învăța și de a hrăni o relație, iar azi am putere în parteneriat.

Fetiţa mea Interioară era neliniștită și nesigură, dorind să fie în siguranță și să evite abandonul. Ar fi sacrificat totul, doar pentru a nu rămâne singură.

Femeia din mine este neînfricată și independentă. Ea este cea care m-a îndrumat să devin o sursă de inspirație și leadership pentru familia mea și nu numai.

Fetiţa mea Interioară nu putea avea încredere în energia feminină. Femeia a învățat-o să ierte, iar asta i-a permis să se deschidă și să înceapă să aibă încredere în alte femei.

Pentru a putea experimenta o schimbare profundă în viața ta trebuie să începi să identifici și să actualizezi oportunitățile de creștere pe care ţi le prezintă Femeia matură.

Pentru început, onoreaz-o pe Fetiţa ta Interioară și iubește-o ca o mamă. Ține-o în brațe și șoptește-i că este văzută, iubită și prețuită; că toate temerile ei au o rezolvare și că durerea ei poate fi vindecată.

Chiar dacă nu ai nici cea mai vagă idee despre cum se vor derula toate aceste schimbări, trebuie să îți dai voie să te predai și să te lași ghidată de Divinul Feminin.

Ești în siguranță. Energia feminină este aici pentru a te proteja și pentru a te iubi. Las-o să te ghideze.

Iar dacă vrei să începi să lucrezi direct cu energia feminină și să reglezi dinamică “Fetiță – Femeie” te aștept la o Seară Deschisă de inițiere în energia feminină.

Vom lucra aplicat cu energia feminină, iar tu vei avea ocazia să descoperi cum Ritualul de trecere în feminitatea matură te poate ajuta să vindeci rănile Fetiței tale Interioare, să fluidizezi emoțiile blocate și, astfel, să îi faci loc Femeii mature să se exprime cu putere, încredere de sine și infinită senzualitate.

Aici te poți înscrie.

Evenimentul are loc pe 7, 14 și 21 iulie, iar participarea este gratuită.

Cu toată dragostea,