Beneficiile spirituale ale Cercului de femei inițiate

Vreau să îți vorbesc, astăzi, despre o resursă spirituală extrem de puternică, pe care eu am descoperit-o pe parcursul călătoriei mele personale: Cercul Sacru al femeilor inițiate.

Acum, mai mult decât oricând, îmi dau seama cât de important este să creăm relații solide și “cu sens”; relații care ne fac să ne simțim întregi, auzite, acceptate și susținute în dorințele noastre cele mai profunde.

În timp ce scriu aceste rânduri, lumea pare să se confruntă, deja, cu un al doilea val al pandemiei. Respectăm regula distanțării sociale și, într-o măsură sau alta, suntem, încă, limitați în a circula.

În acest context, un grup de sprijin sub forma unui Cerc de femei inițiate, cu care ne putem conecta dincolo de limitările fizice și alături de care ne hrănim vitalitatea și spiritualitatea devine esențial.

Toți avem nevoie de conexiune emoțională.

Cu atât mai mult ca femei.

Intimitatea și ascultarea sacră ne ajută să înflorim.

Atunci când ele lipsesc, ne simțim neîmplinite și triste.

Cumva, fără rădăcini.

Motivul pentru care ne dorim atât de intens să experimentăm conexiunea emoțională este acela că fără atingere și fără experiența intimității, nu putem supraviețui.

Nu ne regăsim și, încet, încet, sufletul nostru își pierde din flacăra vieții.

Cel puțin pentru mine, Cercul Sacru al femeilor inițiate a fost întotdeauna medicamentul care mi-a alinat tristețea, atunci când dragostea lipsea din viața mea.

A fost și continuă să fie cea mai prețioasă resursă, atunci când mă simt singură.

Este sursa mea secretă de putere, atunci când viața îmi cere să fiu înțeleaptă.

Cercul Sacru este locul în care mă regăsesc și simt că pot fi eu însămi.

Că pot să râd cu tot sufletul, să plâng cu tot sufletul, să fiu confuză și puternică, în acelaști timp.

Cercul Sacru al femeilor inițiate este ca un pântec primordial, pântecul Mamei Pământ care ne vede și ne onorează în adevărata noastră putere și măreție.

Și, mai mult decât atât…

Cercul Sacru este și locul în care se produc cele mai profunde și miraculoase vindecări.

Cum a fost, de pildă, cazul Alexandrei – care prin accesarea energiei feminine și a spiritualității i-a facilitat inclusiv mamei ei o vindecare neașteptată.

“Cultivarea feminității m-a ajutat să mă conectez cu ritmurile mele interioare. Mi-am găsit curajul de a-mi afirma adevărul și puterea de a arăta lumii întregi cine sunt cu adevărat, ce am nevoie și ce îmi doresc. De asemenea, energia senzualității pe care am cultivat-o alături de Oana a ajutat-o, indirect, și ​​pe mama mea (da, se întâmplă și asta!) să vindece o depresie urâtă, cu care se lupta de mulți ani, iar asta a dus relația noastră la un nivel cu totul nou de autenticitate. Acum, nu suntem doar mamă și fiică, ci surori și cele mai bune prietene.” – ALEXANDRA, Make-up artist

Atunci când, prin Cercul Sacru, ne conectăm cu energia Mamei, aducem în viața noastră alinare și siguranță emoțională. În cerc regăsim toate valențele principiului feminin.

Dacă vrei să faci și tu parte dintr-un Cerc Sacru de femei inițiate și să te deschizi către a lăsa această energie vindecătoare să pătrundă în viața ta, te aștept pe 14 sau pe 21 iulie la o Seară Deschisă de Inițiere în energia feminină.

Aici te poți înscrie.

Participarea este gratuită.

Te aștept în Cercul Sacru!

Cu drag,