Cum actualizezi schimbarea, într-un mod feminin

Astăzi, mai mult ca niciodată, avem de-a face cu schimbări majore de paradigmă, schimbări care ne cer transformarea, nu doar la nivel colectiv, ci și la nivel individual.

Cumva, pare că schimbarea a devenit o nouă normă, iar noi trebuie să o îmbrățișăm, cu toate provocările și oportunitățile de rigoare.

Întrebarea care se pune este: cum accesăm schimbarea, dincolo de rezistențele inerente?

SCHIMBAREA CERE ENERGIE

De cele mai multe ori, ce ne blochează în a face o schimbare, este sentimentul de copleșeală pe care ni-l imprimă acțiunea de a face lucrurile altfel decât suntem obișnuiți.

Nu schimbarea în sine este problema, ci spațiul nefamiliar pe care trebuie să îl accesăm și energia pe care trebuie să o mobilizăm.

Așadar, ce putem face pentru a mai diminua din rezistențe și pentru a putea actualiza, în cele din urmă, schimbarea?

CUM ACTUALIZEZI SCHIMBAREA, ÎNTR-UN MOD FEMININ

În culturile străvechi și în comunitățile atinse mai puțin de modernitate, femeile știau să cultive energia necesară pentru a implementa o schimbare, în interiorul unor spații sacre, formate, cel mai frecvent, din femei inițiate.

În cadrul acestor Cercuri Sacre, femeile cultivau energia feminină și vibrația iubirii, iar efectele acțiunii lor se răsfrângeau înclusiv asupra vieților celor dragi.

Odată cu cultivarea acestei vibrații înalte, schimbarea nu devenea doar mai ușor de accesat, ci era susținută și de o serie de sincronicități. Iar asta trecea dincolo de granițele Cercului Sacru.

Iată un bun exemplu care vorbește despre miracolele care se pot întâmpla, atunci când cultivăm energia feminină, într-un cerc de femei:

“Cultivarea feminității m-a ajutat să mă conectez cu ritmurile mele interioare. Mi-am găsit curajul de a-mi afirma adevărul și puterea de a arăta lumii întregi cine sunt cu adevărat, ce am nevoie și ce îmi doresc. De asemenea, energia senzualității pe care am cultivat-o alături de Oana, a ajutat-o, indirect, și ​​pe mama mea (da, se întâmplă și asta!) să vindece o depresie urâtă, cu care se lupta de mulți ani, iar asta a dus relația noastră la un nivel cu totul nou de autenticitate. Acum, nu suntem doar mamă și fiică, ci surori și cele mai bune prietene.” – Alexandra, Make-up Artist.

Dincolo de schimbarea care devine posibilă în viața ta, cultivarea feminității îi sprijină indirect și pe oamenii dragi să acceseze vindecarea și transformarea.

Te invit, așadar, să îți deschizi inima și mintea în fața acestui spațiu cald și conținător și să lași energia feminină să-ți pătrundă în viață.

Seara Deschisă “Inițiere în energia feminină” este locul ideal de unde poți începe.

În cadrul acestui eveniment gratuit, vei accesa acel timp cu tine de care ai nevoie pentru a te conecta cu sufletul tău, cu intuiția ta și cu puterea ta creatoare și vei afla cum poți merge mai departe către accesarea feminității mature, trăită și exprimată plenar.

Totodată, te invit cu putere să le contribui femeilor importante din viața ta – soră, mamă, fiică, iubită etc., împărtășindu-le despre acest eveniment.

Cu drag și prețuire,