3 lucruri pe care le poți face pentru a-ți găsi echilibrul

Pe măsură ce devenim tot mai conștienți de cât de incert poate deveni totul, m-am gândit că ar fi util să vorbim despre lucrurile care te pot împuternici să navighezi prin sentimentele de teamă și nesiguranță, declanșate de criza actuală.

Pentru început, este bine să ne reamintin că, în astfel de momente, este absolut esențial să ascultăm și să înțelegem, la un nivel profund și autentic, ce avem de făcut pentru a ne proteja fizic.

Atunci când suntem fizic în siguranță, putem avea mult mai ușor grijă și de cei dragi, acum și în viitor.

În al doilea rând, când suntem atenți și precauți cu privire la amenințările din planul fizic (reprezentate de virus, în acest caz), vom putea descifra și și aspectul emoțional al acestei crize.

Da, planul emoțional este la fel de important ca cel fizic, iar cele două sunt strâns legate între ele.

De ce?

Pentru că această pandemie ne împinge să facem un pas înainte și să ne asumăm, până la capăt, puterea, creșterea, responsabilitatea și leadership-ul – fizic, emoțional, spiritual.

Această criză ne împinge să lăsăm în urmă vechile idei și deprinderi și să facem pasul către un nivel mai înalt de înțelegere și prezență.

Iată acum, 3 lucruri pe care le poți face concret, pentru a-ți găsi echilibrul, interior și exterior.

DISCIPLINEAZĂ-ȚI MINTEA 💆‍♀️

Nu te implica în bătălii egotice – sunt inutile, îți consumă energia și la final, nu obții absolut nimic.

Nu petrece prea mult timp conectându-te cu știrile negative. Rămâi informat(ă), dar păstrează distanța față de orice speculație.

Când simți că mintea începe să patineze în frică sau scenarii negative, oprește-te, respiră și concentrează-te asupra corpului, respirând profund sau făcând exerciții fizice ușoare, precum yoga sau pilates.

Conectează-te cu energia pământului, ordonând spațiul din casă, chiar de două, trei ori pe zi, stând un pic la aer (dacă ai posibilitatea) sau prin meditații de împământare.

DISCIPLINEAZĂ-ȚI CORPUL EMOȚIONAL 🧘‍♀️

De fiecare dată când te simți copleșit(ă) de emoții, respiră profund și regulat.

Observă convingerile pe care emoțiile negative, dar și cele pozitive le scot la suprafață. Este important să le integrezi pe ambele.

Dacă îți dorești să ai parte doar de emoții pozitive (un scenariu nerealist), riști să devii idealist(ă), iar pe noi, acum, ne interesează, echilibrul.

Conectează-te cât mai des cu Copilul tău Interior și cu copiii biologici, pentru a putea accesa bucuria și speranța.

DISCIPLINEAZĂ-ȚI SUFLETUL 💗

Criza pe care o traversăm ne împinge într-o formă de izolare.

Mulți dintre noi se vor simți copleșiți de singurătate sau apăsați de lipsa de activitate.

De aceea, este important să privim această formă de izolare ca pe o mișcare interioară, ca pe o “iarnă a sufletului” – dacă ar fi să găsim un corespondent în ciclurile naturii – care ne îndeamnă la introspecție și meditație.

Această schimbare de perspectivă te va ajuta imens.

CUM TE PUTEM AJUTA NOI 👯‍♀️

Pentru a te sprijini să treci peste această perioadă cât mai ușor, am conceput o serie de Seri Deschise online, dedicate Copilului Interior.

În cadrul acestor evenimente, vei lucra cu Copilul tău Interior pentru a învăța să alchimizezi frica în curaj, durerea în putere și furia în creativitate.

Îți vei descoperi propriile resurse de putere interioară și vei învăța ce poți face, specific, pentru fi un lider vizionar și pentru a deveni o ancoră atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.

​Participarea la eveniment este gratuită.

Dacă deja te-ai înscris la acest eveniment, tot ce trebuie să faci este să te asiguri că poți fi alături de noi LIVE joi, pe 26 martie, începând cu ora 20.00.

​Dacă nu te-ai înscris, încă o poți face, aici.​

Ne vedem cât de curând!

Până atunci, #StayStrong! 🌷​

Cu drag și prietenie,