2 comportamente care te țin pe loc și cum le poți schimba

Te-ai întrebat, vreodată, de ce visele noastre rămân, atât de des, nematerializate?

O primă explicație derivă din faptul că, foarte des, rămânem blocați într-un tărâm al visării și nu știm să facem tranziția către realitate.

Altfel, spus, ne dorim, însă nu facem nimic concret pentru a obține ce ne dorim.

Transformă dorința în intenție

În programul Copilul Interior, unul dintre primele lucruri pe care le învățăm este să fim intenționali și să transformăm dorințele în intenții.

În dorinţă suntem blocați în fantezie. În intenţie, luăm visul, îl trimitem în viitor şi cerem ghidarea de care avem nevoie pentru a putea obţine ce ne dorim.

Atunci când lucrăm în interiorul unei intenții, ne asumăm responsabilitatea și angajamentul pentru a face ceea ce este necesar pentru ca ce ne dorim să se întâmple; iar ceea ce ne provoacă frustrare sau resimțim ca fiind “greu” și anevoios reprezintă, în realitate, locul în care trebuie să creștem pentru a putea activa un nou potențial de manifestare.

O intenție clară este primul și unul dintre cele mai importante capitole în cadrul oricărui proces transformațional.

Cel de-al doilea comportament care ne ține pe loc derivă din faptul că nu vrem sau nu știm cum să creștem și să ne maturizăm.

Împuternicește adultul

Da, o altă explicație puternică pentru care visele noastre nu se concretizează este aceea că rămânem blocați în energia copilăriei și nu împuternicim adultul.

Dacă sună abstract, fă un simplu exercițiu de imaginație și închipuie-ți în ce măsură ar putea un copil să clădească un imperiu.

Fără să ne dăm seama, emoțiile noastre rămân prinse în energia copilului sau a adolescentului, iar noi credem că motivul pentru care nu manifestăm ce ne dorim este pentru că ceva din afară ne oprește.

De fapt, ce ne oprește este emoția rămasă în urmă și nealiniată la stadiul de adult.

Evident, din punct de vedere biologic, social și profesional suntem adulți, iar visele noastre sunt definite de acest nivel de maturitate intelectuală.

Însă… visele nu prind viața fără emoție. Iar până când emoția nu evoluează și nu se maturizează, nu avem combustibilul necesar să aprindem focul de care visele noastre au nevoie pentru a deveni realitate.

Acum, întreabă-te: în ce măsură tu, acționând din energia copilului, poți clădi o familie, o relație de iubire împlinitoare sau un business de succes?

În cadrul programului Copilul Interior învățăm să ne educăm emoțiile și să le maturizăm.

Învățăm să activăm resurse noi, cum ar fi Părinții noștri Interiori, care ne ajută să depășim limitările trecutului și să accesăm o energie nouă, curată și puternică.

Așadar…

2 dintre lucrurile concrete pe care le poți face pentru a debloca orice situație de viață stagnantă sunt:

  • Transformă dorința în intenție și fă tot ce este necesar pentru ca ce îți dorești să se întâmple;
  • Învață să fii părinte pentru Copilul tău Interior, împlinește-i nevoile emoționale și observă care sunt acele credințe limitative care te țin pe loc;

Iar dacă vrei să înveți să gestionezi complet relația adult – părinte – copil, te aștept pe 12, 15 sau 21 mai, la o Seară Deschisă dedicată Copilului Interior.

Trecem împreună prin toate aceste distincții, iar tu ai ocazia să afli mai multe detalii despre programul Copilul Interior, care debutează pe data de 28 mai, ce va aduce el nou în viața ta și cum te poate ajuta să reconciliezi farmecul și magia copilăriei, cu o viață adultă trăită cu putere.

Pe curând!