Vindecarea cu ajutorul energiei feminine

Astrologii au vorbit mult, zilele acestea, despre cum luna plină a lunii iulie a pus în lumină felul în care luăm decizii și ne-a îndemnat să medităm asupra resorturilor pe baza cărora facem alegeri. În plus, eclipsa de lună a scos la iveală lecții de viață “karmice”, amintindu-ne că noi suntem, întotdeauna, cei care alegem să acționăm din frică sau din curaj.

Acestea fiind spuse, pare momentul ideal pentru o conversație despre vindecare.

Căci, cum altfel am putea alege din curaj și iubire, dacă nu vindecăm frica și dubiul… ?

Te invit, așadar, să îți închei săptămâna cu 45 de minute de relaxare, în compania celui mai recent episod al The Feminine #Uncut Podcast. Vorbim despre vindecarea prin energia feminină și despre deschiderea către pasiune, intimitate și iubire.

Ascultă întregul episod.

Câteva idei de luat acasa

Calitatea vindecătoare a energiei feminine vine din faptul că, în cele mai dificile clipe, ea ne învăluie în blândețe și iubire.

Totodată, ea ne învață cum să avem grijă de noi.

Energia feminină redefinește conceptul de “putere”; ea ne îndeamnă să ne ascultăm, permanent, ritmurile interioare și intuiția și să ne hrănim obiectivele, fără a ne compromite sănătatea sau starea de bine.

Accesarea energiei feminine contribuie imens la vindecarea relației cu energia masculină.

Delicatețea și fragilitatea ei (greșit etichetate ca semne de “slăbiciune”) hrănesc energia masculină și le oferă bărbaților accesul la intimitate profundă și iubire autentică.

Și, nu în ultimul rând, odată ce începi să savurezi tainele feminității, începi să realizezi că nimeni nu are putere asupra vulnerabilității tale. Atunci când alegi să îți cultivi, să hrănești și să îți protejezi vulnerabilitatea, din energia femeii conștiente, vindeci, implicit, umbra fetiței tale interioare, care te ține blocată.

Ascultă până la final și descoperă cum cultivarea energiei feminine contribuie la vindecarea dezechilibrelor și te sprijină să accesezi pasiunea, intimitatea și iubirea.

Spune DA pasiunii, intimității și iubirii!

Pe curând!