3 pași către o vară trăită cu putere

Astăzi, vin către tine cu o întrebare: ce îți dorești de la această vară?

Altfel spus, dacă ai trăi într-o lume în care orice vis devine posibil, doar prin puterea gândului, care ar fi acea dorință puternică, pe care ai vrea să o manifești, peste vară?

De ce te provoc la acest exercițiu de imaginație?

Vara este sinonim cu relaxarea; lunile de vară sunt, adesea, un portal către o lume în care se creează amintiri și se nasc iubiri. Ne simțim mai departe de lucrurile care ne presează, în mod curent. Peste vară, se întâmplă, pur și simplu, mai multe lucruri bune.

Ei bine, tocmai datorită relaxării pe care vara o cultivă, ne este mai ușor să trecem peste obstacole și să ne împlinim intențiile și obiectivele.

De ce nu vedem, însă, asta?

Pentru că suntem obișnuiți să asociem schimbarea și transformarea cu mult efort și cu un proces lung și anevoios.

În realitate, cele mai multe și profunde transformări au loc atunci când “dăm drumul” din mână încrâncenării și lăsăm spațiu pentru ca noi oportunități să apară.

Aceasta este, de altfel, și prima lecție pe care o învață participanții la workshop-ul Copilul Interior.

Obișnuința “cu binele” nu este, mereu, atât de simplă pe cât am crede. 😅

Astăzi, îți propun și ție 3 PAȘI simpli pe care îi poți urma, peste vară, pentru a obține ceea ce îți dorești, în orice domeniu important al vieții tale.

Pasul 1: definește-ți intenția, cât mai concret.

Cu alte cuvinte, ia visul sau dorința și transformă-le, folosindu-ți imaginația creativă, în acțiuni pe care le poți controla.

De exemplu, dacă îți dorești mai multă intimitate, în relația cu partenerul sau partenera, în loc să visezi, static, la schimbare, ia o coală de hârtie și notează: “vara aceasta, intenția mea este să am acces la mai multă intimitate și rămân în intenție pentru a afla ce am, concret, de făcut, pentru ca acest lucru să fie posibil”.

Pasul 2: fii consecvent(ă) cu privire la ce îți dorești.

Cel mai des, motivul pentru care eșuăm în a ne îndeplini obiectivele este acela că avem așteptarea ca schimbarea să vină peste noapte sau ca alții să acționeze, pentru noi.

Dacă schimbarea nu vine peste noapte, ne plictism și uităm ce ne-am propus.

Mergând pe exemplul de mai sus, dacă așteptăm ca partenerul sau partenera să se deschidă către intimitate, iar asta nu se întâmplă, ne descurajăm și renunțăm.

În realitate, însă, schimbarea nu vine niciodată peste noapte, iar agentul transformării suntem, întotdeauna, noi.

Așa că, al doilea lucru pe care îl ai de făcut este nu uiți ce ți-ai propus și să faci, zi de zi, lucruri mici, care țin exclusiv de tine. Efectul este cumulativ.

Pasul 3: cheamă-l alături pe Copilul tău Interior și roagă-l să te susțină în ceea ce ai de împlinit.

Scriam, mai sus, că vara ne susține în împlinirea intențiilor, pentru că, peste vară, suntem mai relaxați.

Iar atunci când suntem mai relaxați găsim, mult mai ușor, soluții noi și creative, pentru a adresa probleme vechi și neplăcute.

Un alt mod în care îți poți accesa imaginația creativă, la un cu totul alt nivel de putere și eficiență, este prin Copilul tău Interior.

Copilul Interior este acea parte a sufletului tău care te conectează cu vitalitatea, autenticitatea și creativitatea.

El/ea este cel/cea care îți amintește că, uneori, în viață, prin joacă poți obține mai multe decât prin “luptă”.

Și tot el/ea este cel/cea care te conectează cu adevărul sufletului tău, iar asta îți dă puterea și curajul să iei decizii pe care, altfel, le-ai fi crezut imposibile.

Dacă vrei să accesezi această resursă inepuizabilă de bucurie și creativitate, te aștept pe 11 iulie 2019, începând cu ora 19.30, la un workshop creativ dedicat Copilului tău Interior și Călătoriei înapoi către tine.

Înscrie-te aici.

Folosește bucuria verii pentru a crea, cu putere, schimbarea la care visezi! 🥳

Te aștept la workshop!

Cu drag,​