QUIZ: Ce te face să te simți senzuală?

Nu știu cum ești tu, însă eu găsesc sfârșitul iernii pur și simplu agonizant. 😅

Corpul meu tânjește după căldură și aer proaspăt.

Simt o nevoie aproape viscerală să pășesc desculță pe pământ și să simt iarba cum îmi gâdilă pielea. Visez, literalmente, la ocean și nisip.

Într-adevăr, băile fierbinți, uleiurile esențiale și lumânările parfumate sunt excelente. Totuși, puține lucruri reușesc să mă conecteze la energia feminină mai autentic și mai intens ca Mama Natură.

Orice este organic (mă refer la fundamental organic, nu la etichetat ca ‘organic’) îmi trezește simțurile, iar asta mă ajută să simt totul mai intens, mai pasional și mai senzual. Iar pasiunea și senzualitatea sunt, nu-i așa, baza unei sexualități sănătoase.

Principiile sunt aceleași, însă fiecare dintre noi este, cu siguranță, diferită. Răspundem diferit la stimuli diferiți.

Tocmai de aceea, sunt curioasă să descopăr mai multe despre tine și despre cum percepi tu senzualitatea.

Ce te face să te simți senzuală?

Ce NU te face să te simți senzuală?

Ce te-ar putea face să te simți MAI senzuală decât ești, poate, obișnuită?

Pentru a te ajuta să descoperi cele mai bune răspunsuri, am pregătit un QUIZ.

Nu este vorba despre un test clasic, care îți furnizează un rezultat standard, ci, mai curând, unul care funcționează intențional.

Altfel spus, întrebările sunt create pentru a te ghida să observi cum funcționezi, atunci când vine vorba despre senzualitate.

Totodată, răspunsurile tale ne vor ajuta și pe noi să putem crea un conținut mai aproape de inima ta și care să te sprijine cât mai autentic.

Ți-am stârnit curiozitatea? 😉

Quiz-senzualitate

Iar ca notă de final, nu uita: atunci când știi ce îți place și îți asumi ce îți place, ai făcut, deja, cel mai important pas către trăirea autentică a senzualității.

Cu drag și prețuire,

Feminintate, Cu Oana Stoianovici

p.s. Ai o prietenă despre care crezi că ar răspunde cu bucurie și interes la aceste întrebări? Trimite-i acest articol și fă-i o contribuție, cu putere și senzualitate. 💞