Procesul care îți oferă acces la comoara senzualității tale

Vreau să îți împărtășesc ceva foarte personal.

În ciuda aparențelor, drumul meu către împlinirea feminității nu a fost deloc simplu. Mulți ani, m-am luptat cu o relație traumatică cu propria mamă, iar o mare parte din existența mea m-am simțit neiubită, nevăzută și neatinsă de prezența ei iubitoare.

Această dinamică s-a replicat și în ceea ce privește relația mea cu bărbații. Exista mereu o barieră care mă împiedica să merg mai adânc și să îmi împlinesc pofta de iubire. Am dat peste exact aceeași barieră și pe parcursul devenirii mele, ca femeie.

Fiind o fire puternică și determinată, a venit cumva natural să pornesc în căutarea a orice putea deveni un remediu. De altfel, nici nu este de mirare că mare parte din călătoria mea s-a transformat într-un amalgam de experiențe spirituale, retreat-uri solicitante și tot soiul de plante și ierburi. 🙂 Pentru mulți, acest tip de proces poate fi util sau chiar miraculos. Pentru mine, însă, dezvăluirea feminității mele a venit odată cu descoperirea senzualității.

S-a întâmplat ca senzualitatea mea să înflorească după o lună petrecută în jungla Indoneziană, într-un retreat de feminitate.

Dar surpriză, ea nu a venit din prima cu experințe orgasmatice. :))

Lipsa iubirii materne m-a privat de claritatea cu privire la ce înseamnă să te iubești pe tine însăți, cum să îți asculți și să te aliniezi propriilor nevoi. Ajunsesem să fiu epuizată să iubesc fără să fiu iubită, să am grijă de toți cei din jurul meu, fără să primesc, în schimb, niciun strop de iubire sau tandrețe.

Senzualitatea mea s-a deschis brusc, însă a venit după mulți ani în care am lucrat constant și disciplinat cu energia mea feminină. A fost o revelație. Am început să îmi simt corpul. M-am conectat cu frumusețea mea interioară. În sfârșit, m-am putut relaxa cu ideea de a trăi și de a fi învăluită în iubire. Brusc, viața mi s-a arătat în alte culori.

Odată activată, senzualitatea m-a învățat cum să mă respect.

M-am ghidat singură către experiența iubirii și a atingerii fizice, fără niciun fel așteptări. Acest lucru mi-a topit “foamea” de iubire.

Am găsit resursele de răbdare pentru a-mi asculta fetița interioară, oricât ar fi avut ea nevoie. Mi-am îmblânzit focul interior pentru a putea auzi ce are de spus Femeia.

Multe dintre noi ne-am obișnuit să trăim reprimându-ne energia feminină. Ne temem de puterea ei. Nu suntem obișnuite cu abordările ei adesea neconvenționale și nu putem “înțelege” măreția sa. Tocmai de aceea, pentru ca femininul să poată fi prezent, primul gest pe care trebuie să îl facem este să dăm drumul din mână poveștilor triste care da, pot fi cu adevărat copleșitoare pentru orice fată sau femeie.

Senzualitatea m-a învățat cum să intru în contact cu frumusețea mea interioară, iar asta mi-a schimbat dinamica cu bărbații, pentru totdeauna.

Sunt clară despre cine sunt, iar această încredere îi securizează pe bărbați să își dea voie să spună ‘da’. Nu promite ‘fericire pentru tot restul vieții’; însă energia senzualității îmi permite mie să mă deschid către cea mai profundă intimitate, iar asta oferă posibilitatea iubirii, de ambele părți.

Senzualitatea a transformat tot ce credeam că este real cu privire la ce am nevoie și vreau de la bărbați; iar asta i-a făcut să mă vadă ca pe femeia capabilă să îi conducă pe drumul iubirii.

Când am creat platforma TheFeminine.com, am zăbovit mult cu privire la programele pe care urma să le facilitez. În cele din urmă, am decis să debutez cu Sensuality Masterclass. De ce?

Pentru că nu avem niciodată timp și spațiu să ne cultivăm frumusețea interioară. Nu avem timp pentru practicile și ritualurile care curăță stresul, oboseala și ne conduc, precum o Șeherezadă, către cele 1001 de nopți de iubire.

Nu prioritizăm niciodată latura subtilă e dezvoltării feminității noastre. Paradoxal, exact de asta are nevoie zeița din tine: timp, atenție, adorație.

Sensuality Masterclass îți oferă toate acestea—o transformare tandră, dar profundă a raportului pe care îl ai cu feminitatea ta.

Tiparele rigide vor începe să se topească, iar asta îți va ajuta corpul să se relaxeze și să se deschidă către feminitate.

Vei învăța cum să îți securizezi Fetița Interioară, iar asta îți va face posibilă experiența extazului.

Deschiderea simțurilor îți va ascuți intuiția.

Te vei conecta cu energia ta sexuală, iar asta îți va crește capacitatea de a simți și trăi plăcere.

Răni vechi vor începe să se vindece, iar asta va ridica bariera din calea frumuseții și a capacității tale de a străluci.

Toate acestea îți vor dezvălui charisma, iar asta va transforma dinamica ta cu energia masculină.

Cu adevărat, procesul acesta pe care l-am creat pentru tine îți oferă acces la măreția și comoara senzualității tale.

Și nu doar că funcționează, dar vei descoperi, aici, miracolul care se naște atunci când începi să trăiești profund feminin.

Așadar, de Valentine’s day, oferă-ți acest cadou ție și persoanei iubite. 😉 Pornește, precum o Șeherezadă, într-o călătorie de 1001 de nopți de frumusețe, pasiune și iubire.

Programul este disponibil aici >>

Cu dragoste,