Plăcerea: secretul meu

Te-ai gândit vreodată că același lucru care te face să te simți rău poate deveni epicentrul plăcerii?

Iubesc să spun această poveste.

Cu ani în urmă, în timpul unui retreat de feminitate, mă luptam cu o puternică durere pelviană. Durerea era atât de acută, încât, la un moment dat, am fost nevoită să părăsesc spațiul unde se desfășurau cursurile.

O altă participantă, o femeie extrem de senzitivă, care, întâmplarea face să fi fost și o foarte bună vindecătoare, mi s-a alăturat pentru a-mi ține spațiul. Împreună, am început să respirăm cu durerea mea. Am continuat să respirăm, conștient, preț de câteva minute, până când ceva miraculos s-a petrecut. Durerea a căpătat glas. Iar pe măsură ce eu mă conectam cu acel glas, întregul proces s-a metamorfozat într-o meditație profundă.

Eram acolo, cu durerea mea. Iar pe măsură ce respiram cu ea, simțeam cum nivelul acut începe să se stingă. Simțeam, în concret, cum durerea se disipează, schimbându-și încărcătura din negativ în pozitiv, iar eu am început să simt plăcere în exact același loc în care, cu doar câteva clipe în urmă, simțeam durere.

Am continuat să respirăm. Plăcerea a devenit un mic ghem, care a început să se transforme, lent, într-o sferă de lumină care a explodat în miliarde de particule de plăcere, copleșindu-mi tot corpul cu energie extatică. ✨ ✨ ✨

Știu, sună a miracol.

Însă, crede-mă, a fost cât se poate de real.

Ca femei, ne-am născut cu o capacitate naturală de a simți plăcere.

Pentru a o accesa, tot ce trebuie să facem este să ne predăm momentului prezent (și da, pe alocuri, este necesară și practica 🏋️‍♀️).

Dar lasă-mă să îți spun un secret. Avem și un aliat pentru asta: mama natură.

Da, natura este cel mai bun canal prin care, cu putere și grație, putem schimba felul în care ne simțim.

Cum, concret?

Te invit să urmărești acest clip, pregătit special pentru a te ghida prin întregul proces.

Cel mai probabil, nu vei reuși să elimini durerea fizică, din prima. Continuă, însă, să respiri și continuă să îți faci practica. Procesul te va răsplăti și, astfel, cât de curând, secretul meu va deveni și secretul tău.

Iar înainte să pleci, AVEM NEVOIE DE AJUTORUL TĂYU 👯‍♀️ 👏

Mai exact, vrem să aflăm ce tip de conținut preferi și cât timp acorzi practicilor de feminitate.

Pentru asta, am pus cap la cap un scurt formular, pe care îl găsești aici. Ne-am bucura enorm dacă ne-ai acorda două minute pentru a înțelege mai bine ce îți place, în mod deosebit. ❤

Cu drag și prețuire,