Darurile divine și meseria visurilor noastre

Întrebare: ce îți doreai să devii, când vei fi mare? Îți mai amintești?

Ți-ai urmat visul?

Te-ai împotmolit pe drum?

L-ai abandonat?

Și dacă da, de ce?

Visele și visurile pe care le avem ca și copii au foarte mult de-a face cu darurile noastre divine (da, există așa ceva). În dorința noastră fantastică de a deveni exploratori, astronauți, detectivi, piloți, staruri de cinema, pictori, doctori etc., se ascunde chemarea sufletului nostru.

Câțiva dintre noi avem șansa de a crește în medii care ne hrănesc aceste vise și chiar ajungem să avem meseria visurilor noastre.

Cei mai mulți dintre noi, însă, nu avem această șansă. Așa că, mai devreme sau mai târziu, într-un fel sau altul, ne împotmolim.

Fără doar și poate, putem ajunge să avem cariere extraordinare și joburi bine plătite. Însă, în ciuda a tot ce este bun, ne simțim triști, apatici, incompleți și într-o căutare perpetuă a ceva sau a cuiva care ar putea să ne “salveze”.

Care este secretul care transformă fantezia copilăriei în cariere împlinitoare, care ne onorează darurile divine?

Răspunsul feminin este: un ritual de trecere conștient și complet.

Te invit să asculți cel mai recent episod al The Feminine #Uncut Podcast și să descoperi de ce ritualul de trecere este legătura indispensabilă dintre cele două lumi—a copilăriei și a maturității—și ce are el de-a face cu darurile noastre divine și cu meseria visurilor noastre.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le vei descoperi în acest episod:

Darurile noastre divine se află într-o strânsă legătură cu amprenta sufletului nostru. Este o energie vie, ce curge din inima noastră și ne aliniază mintea la o vibrație înaltă, permițându-ne, astfel, să ne exprimăm
printr-un talent anume sau o capacitate specifică.

Cum ne identificăm darurile divine și cum știm că pășim pe urmele visului nostru?

Ce rol are Fetița Interioră în toată această poveste? Descoperă, ascultând întregul episod.

Poți câștiga bani urmându-ți visul? Răspunsul este da. Ești, însă, dispusă să faci asta? Ești dispusă să îi acorzi visului tău timpul și pasiunea de care are nevoie pentru a deveni REALITATE? Vrei, cu adevărat, SĂ DEVII persoana capabilă să genereze abundență din harul ei? Temă de gândire. 🙂

Dacă răspunsul la toate întrebările de mai sus este DA, atunci începe! Fă pași mici, dar începe. Continuă să visezi. Continuă să generezi; nu aștepta ca lucrurile să se întâmple, pur și simplu. Și, nu în ultimul rând, permite-i energiei feminine să îți fie ghid și sprijin. Ascultă întregul episod și află cum faci asta, concret.

Cu drag,