Cum Lucrez Cu Intențiile Mele, Ghidată De Energia Feminină

Nu știu cum este în cazul tău, însă, pentru mine, toamna este, de fiecare dată, un moment excelent de reînnoire și schimbare.

Toamna simt organic nevoia să mă opresc și să meditez asupra locului în care mă aflu și la ce urmează.

Revenirea din concediul de maternitate a fost mult mai grea decât am prefigurat.

Ca fiu sinceră, simt că totul s-a schimbat radical, iar eu am nevoie de o recalibrare completă, pe toate planurile.

Viața mea anterioară, țesută în jurul independenței femeii sălbatice (haha, sună amuzant, chiar și pentru mine) s-a încheiat, iar eu încă nu am identifcat cum arată versiunea mea actualizată.

Să fii mamă este ceva absolut uluitor. Iar iubirea pe care o simt pentru fetița mea este atât de completă și de pură, încât mă surprind, adesea, plângând, mulțumind universului pentru această binecuvântare!

Și spun “binecuvântare” cu atât mai mult cu cât mi se comunicase, fără prea multe ocolișuri, că este posibil să nu pot avea copii, în această viață. Fetița mea este un miracol, însă această poveste o păstrăm pentru altă dată.

Cu toate că această binecuvântare este cea mai importantă experiență pe care am trăit-o, în ultimii foarte mulți ani, ca femeie mă simt adesea confuză, fără spațiu personal și fără nicio capacitate de concentrare.

Dacă ești mamă, îți va suna, mai mult ca sigur, familiar.

Pe acest fundal, în această toamnă, mi-am spus: Oana, este timpul să-ți pui la treabă superputerea!

Este timpul să pui în mișcare Divinul Feminin și să ceri sprijin ghizilor și energiei feminine.

Iată care este planul: voi traversa un rit de trecere, cu intenția să mă recalibrez, ca mamă și ca femeie, în relația cu partenerul și, respectiv, cu business-ul meu.

Și, mai mult decât atât, vreau ca TU să fii parte din povestea mea.

Nu consider, nicio clipă, prezența aici ca fiind întâmplătoare; îmi doresc să ne conectăm mai mult și mai profund. Așadar, îți voi împărtăși toate urcușurile și coborâșurile, cu speranța că povestea mea te va ajuta și inspira.

Nu va fi, însă, o împărtășire, pur și simplu. Voi folosi exemplul meu, pentru a te ghida și pe tine, prin propriul proces. Pentru că, la urma urmei, romanele bune sunt frumoase, dar viața reală poate fi cu adevărat uimitoare, nu-i așa? 💥

Angajamentul meu este ca tu să îți trăiești viața pe care ți-o dorești și să fii femeia la care visezi!

Așadar, iată cum lucrez cu mine și cu intențiile mele, ghidată de energia feminină:

1. Îmi acord timp să mă conectez cu Inima mea și să aud adevărul despre ce se întâmplă.

Chiar dacă lucrurile se mișcă încet, sper, încă, la ideea că femeia sălbatică și independentă mai are câteva resurse pentru mine, ca mamă și ca femeie.

2. Mă conectez cu emoțiile mele și îmi dau voie să spun adevărul despre cum mă simt – fără să încerc să schimb, să repar, să îmi reprim sau să îmi înțeleg emoțiile.

Mă simt pierdută, plâng după vechea mea reprezentare, bine pusă la punct (ego-ul nostru este atât de prezent, tot timpul, nu-i așa?), cumva împrăștiată și fără putere. Lucrul amuzant este că nu mă simt nesigură pe mine. Paradoxal, maternitatea mi-a rezolvat toate problemele legate de lipsa încrederii de sine.

3. Încerc să devin clară despre ce îmi doresc cu adevărat. Fără compromisuri, chiar dacă nu am soluția.

Vreau să fiu femeia pe care o admir cel mai mult! Vreau să experimentez strălucirea și puterea. Să construiesc un business de succes, fără să răpesc prea mult din timpul pe care vreau să îl petrec alături de fetița mea.

Îmi doresc un partener care mă susține și care și-a găsit puterea, ca bărbat (acesta este obiectivul lui și este în proces, însă, momentan, suntem în faza de “construcție”, iar eu nu sunt nici foarte răbdătoare, nici foarte iubitoare; acesta este adevărul!). Îmi doresc să recreez un mediu familial care să îmi oglindească munca și viziunea pe care o am despre lume. Vreau să trăiesc ceea ce le “predic” altora. Fără compromisuri!

4. Formulez tot ceea ce îmi doresc, sub forma unei intenții.

Cu alte cuvinte, transform dorința și fantezia în ASTA ESTE ceea ce vreau să manifest și pun totul la bătaie, indiferent de felul în care arată sau de cum mă simt, pe moment.

Acum, ești pregătită să mi te alături în această experiență transformațională?

Descoperă aici întregul exercițiu: EXERCITIU-Cum-te-eliberezi-de-trecut.pdf (447 downloads)

Mai departe, te invit să te alături comunității noastre (găsești, în josul paginii, formularul de înscriere) și vei primi, săptămânal, exerciții care te vor sprijini concret, în propriul tău proces transformațional.

Săptămâna viitoare vom traversa, împreuna, un exercițiu prin care vei învăța cum te conectezi cu energia feminină, pentru a manifesta intenția de schimbare.

Abia aștept să descopăr noi povești de success!

Cu drag,