Răspundem (feminin) la cele mai frecvente 10 întrebări despre sex și sexualitate

Înainte de a trece la tema acestei săptămâni, vreau să îți mulțumesc pentru timpul acordat votării subiectului de coaching preferat. Apropos, dacă, încă, nu ai apucat să votezi, încă o poți face, aici.

Atunci când tu ne spui, concret, ce te-ar interesa să îmbunătățești sau să transformi în viața ta, căpătăm direcție și motivație. Îți mulțumesc și onorez imens contribuția ta!

Ești curioasă care sunt cele mai populare teme? 😅 Podiumul arată cam așa: pe locul #1, se află ‘Cariera & Daruri Divine’; pe locul #2, stau ‘Practicile de Feminitate’, iar medalia de bronz merge către ‘Sexualitate & Senzualitate’, la egalitate cu ‘Dragoste și Relații’. Te asigur, însă, că dincolo de ce ai votat, vom încerca să abordăm, pe rând, toate subiectele din listă.

Între timp, îți propun să facem un popas și să onorăm medaliatul cu bronz, ‘Sexualitate și Senzualitate’, cu un nou episod al podcastului The Feminine #Uncut.

Iată ce am făcut.

Din dorința de a înțelege, cât mai bine, care sunt interesele și nevoile femeilor (dar și ale bărbaților), de toate vârstele, cu privire la sexualitate, l-am întrebat pe Dr. Google care sunt cele mai frecvente zece întrebări legate de sex și sexualitate.

Da, chiar am făcut asta. 😉 Iar rezultatul a fost unul nu doar simpatic, ci și extrem de instructiv.

Tu ce ai răspunde dacă cineva te-ar întreba: “cum se simte sexul?”

Exact așa! 😅

Dacă ți-am stârnit, cât de puțin, interesul, te invit să asculți chiar acum, întregul episod, aici. 👇


Oferim cele mai feminine răspunsuri la cele mai frecvente zece întrebări despre sex și sexualitate. 🍑

Apopos, tu ce curiozități ai, legat de acest domeniu? Trimite-ne întrebarea ta printr-un simplu email la info@thefeminine.com. Revenim cu răspunsuri și îți garantăm totala anonimitate.

Cu drag și prețuire,

p.s. Ne găsești și pe iTunes. Abonează-te aici și rămâi la curent cu toate noutățile și cu cele mai noi episoade ale The Feminine #Uncut Podcast.