O vară de neuitat

Un program de feminitate nou, o comunitate din ce în ce mai mare și vocea TA în prima linia — așa arată planurile noastre pentru următoarele luni. Ești gata pentru o vară de neuitat? 💁‍♀️

Nu știu nimic despre cum va fi vara ta, însă a mea va fi, cu siguranță, plină. Pe toate planurile. 🙆‍♀️ Am, însă, încredere că lecțiile despre capacitatea femeii de a naviga prin spații diferite mă vor sprijini să fac față la tot ce am plănuit.

Iată, acum, un mic preview, în premieră, despre ce pregătim pentru o vară care se anunță hot și urbană.

The Four Pillars Of Femininity

Spre finalul verii, vom lansa cel de-a doilea program marca The Feminine, intitulat The Four Pillars Of Femininity (Cei Patru Piloni ai Feminității).

Dacă, să spunem, programul Sensuality Masterclass este mai curând femeia sălbatică care calcă pe urmele femeii înțelepte, Four Pillars ar fi fecioara care calcă pe urmele femeii sălbatice. 😉

Dincolo de orice metaforă, multe dintre voi ne-ați scris, de-a lungul timpului, cu întrebări concrete, referitoare la primii pași către un stil de viață feminin — abc-ul; care sunt acele acțiuni, mici, dar cu impact, pe care trebuie să le luăm, pentru a fi și trăi feminin?

Ei bine, și în feminitate, ca în orice domeniu, fundația este esențială.

O fundație clară și solidă face ca totul să fie mai simplu și mai… distractiv. Atunci când fundația este bine clădită, devine mult mai simplu să capeți perspectivă asupra felului în care o schimbare, cât de mică, poate influența decisiv felul în care trăiești. Iar asta îți conferă încredere.

Four Pillars face exact asta. Și în plus, este gândit să fie cool, urban, funcțional și eficient (da, îl poți lua cu tine chiar și în metrou). 🚆

Rămâi aproape, revenim cu detalii delicioase, cât de curând! 🍯

#UNCUT pe iTunes

Cea de-a doua veste — începând de acum poți asculta Podcastul The Feminine #UNCUT și pe iTunes. 👏👏👏

Nici nu aș fi îndrăznit să îmi imaginez că ceva ce a pornit din “nu avem nici cea mai vagă idee cum vom face asta” poate ajunge, după doar 10 episoade, să devină preferatul atât de multor femei (și bărbați)!

Știu că este posibil să te numeri și tu printre cei care și-ar dori un podcast în limba română. Gândul tău a ajuns la noi și ne vom ocupa și de asta, cât de curând. 😉

Între timp, poți asculta The Feminine #UNCUT aici. Iar dacă apeși pe butonul “Subscribe” vei primi notificări de fiecare dacă când lansăm un nou episod.

Și mai mult decât atât, dacă ne trimiți orice întrebare, curiozitate sau chiar împărtășire, există șanse mari să o auzi într-unul dintre viitoarele episoade.

Vocea ta #UNCUT

Ce curiozități ai legat de feminitate, intimitate, senzualitate, relații etc.?

Cu ce te confrunți?

Unde ai nevoie de coaching în feminitate?

Scrie-ne și îți vom răspunde! — pe bune.

Ne găsești pe Instagram, Facebook sau pe mail la help@thefeminine.com.

Iar dacă dorești ca numele tău să nu apară alături de întrebare, menționează asta, iar noi vom face întocmai.

Copilul Interior prinde aripi

Copilul Interior este o metodă de care eu, personal, m-am îndrăgostit, fiind singura metodă terapeutică care m-a ajutat să ies din blocaj, depresie și anxietate.

Dacă ai fost la oricare dintre serile deschise dedicate Copilului Interior știi, cu siguranță, povestea.

Programul s-a născut și a crescut organic; la un moment dat am avut, însă, conștientizarea — astăzi, Copilul Interior a devenit aproape o… școală.

Ne apropriem de 400 de absolvenți, avem manual, antrenori, echipă și, da, chiar și teme pentru acasă. 🤦‍♀️

Și cum orice școală care se respectă are nevoie și de profesori bine pregătiți în metodă, a venit, iată, clipa să facem pași în această direcție.

Mai multe, cât de curând.

Între timp, scrie-ne întrebările și curiozitățile tale! Și deschide-ți inima să ai parte de o vară de neuitat! ⛱🍉

The-Feminine-Channel

The-feminine-uncut-podcast