Cea mai frumoasă cale către vindecare

Fiecare zi petrecută la The Feminine se simte ca o binecuvântare. 🙏 Indiferent cât de provocatoare poate fi, uneori, viața de antreprenor, mesajele tale, împărtășirile și întrebările fac din fiecare secundă un moment prețios și plin de însemnătate.

În ultimul meu mesaj, te întrebam, direct, care sunt curiozitățile tale legat de feminitate, cu ce te confrunți și unde ai nevoie de coaching.

Și asta pentru că…

Împărtășirea este calea cea mai blândă către vindecare.

În momentul în care ne închindem în noi înșine, mintea începe să creeze tot soiul de povești și scenarii despre ​de ce, cum ​și ​când​.

Însă, cu fiecare rând atașat poveștii nu facem decât se ne îndepărtăm și mai mult de adevăr.

Iată o poveste plină de semnificații, pe care am primit-o în urmă cu o săptămână, de la Diana —​ o poveste care vorbește despre adevăr, vindecare și puterea împărtășirii.

“Am ascultat, cred, de vreo trei ori, cel puțin, cele zece podcasturi; pentru mine și sufletul meu sunt balsam. Mulțumesc! Ca practică, am început să mă uit mai des la micile detalii ale naturii: o floare, un copac, un miros, o rază.

Ne întrebi cu ce fel de emoție ne confruntăm, cel mai des. Nici nu știu cum să o numesc…

De la o vreme, am senzația că nu mai vreau să ajut pe nimeni. Trăiesc impresia că la birou, deși se trage de mine, nu primesc niciodată apreciere pe masură; din contră, se trage pentru că se consideră că este “treaba mea”. Iar eu consider că îmi depășesc atribuțiile.

În relațiile cu familia: mama, tata, sora mea, au tot felul de pretenții, mereu și sunt extrem de sensibili când încerc să impun anumite limite.

Iar în relația cu iubitul, mă simt nesprijinită în visele mele.

Drept urmare, am tendința de a nu-mi mai pasă de nimeni, în afară de mine. Ca o închidere în mine.

Din păcate, însă, nu mă simt foarte bine așa.

Poate ai un sfat, m-ar ajuta tare mult. Bunătatea și generozitatea sunt daruri, însă eu nu pot să le ofer, acum.”

Dragă Diana, în primul rând, mulțumesc pentru curajul de a vorbi despre povestea ta. Să îți dai voie să fii vulnerabilă este un imens act de curaj.

Mă bucur nespus că podcasturile fac o diferență pentru tine și că poți găsi în ele repere, pe drumul tău.

Această atitudine “egoistă”, despre care vorbești, este, de fapt, o aliniere la tine și la energia ta vitală.

Este o etapă în care îți recapeți puterea și ai nevoie de spațiu personal, timp și energie, pentru a-ți redescoperi instinctul și intuiția. Această etapă de retragere din relația cu celilalți este, de fapt, o vindecare; iar atunci când ne vindecăm simțim nevoia unui soi de… solitudine (care este foarte diferită de singurătate). Este un proces singular. Acum este momentul în care (re)înveți să fii generoasă cu tine, iar bunătatea ta se îndreaptă către nevoile tale. Când procesul de vindecare se va fi încheiat, iar tu îți vei fi integrat puterea, vei putea fi generoasă și bună la un alt nivel —​ mai prezent, mai complet, mai de impact.

Nu te teme să curgi cu energia feminină. Căile ei sunt nebănuite, dar întotdeauna înțelepte.

Dacă simți, poți să le comunici celor dragi câteva lucruri despre acestă etapă de vindecare și despre nevoia ta de spațiu personal. Rugămintea mea este, însă, să le comunici ​doar ​atât cât te simți confortabil, cu grijă la a nu te expune mai mult decât este cazul. Du-ți atenția către a-i ajuta să înțeleagă că această retragere în sine vine din nevoia ta, personală și nu este, nici pe departe, o insultă la adresa lor. Este o nuanță importantă.

Mulțumim pentru mesajul tău și fii sigură că vom folosi tema pentru unul dintre podcasturile noastre viitoare. Până atunci, te invit să explorezi, într-o lumină nouă, acest episod din The Feminine #Uncut Podcast, în care vorbim despre compasiune.

Care este legătura dintre compasiune și împărtășirea Dianei?

Compasiunea este unul dintre cele mai mari daruri ale energiei feminine. Atunci când învățăm să avem compasiune față de noi înșine, descoperim, de fapt, un medicament incredibil, pe care îl putem administra, fără efecte secundare, de fiecare dată când viața ne poartă prin neașteptatele sale locuri și lecții.

Așteptăm, în continuare, împărtășirile și poveștile TALE. Ne poți scrie, oricând, la help@thefeminine.com sau ne poți lăsa un mesaj pe Instagram sau Facebook. Și… curaj! Suntem aici, pentru tine!

Namaste 🙏

The-feminine-uncut-podcast

The-Feminine-Channel