Ai nevoie de sprijin pentru a-ți crește încrederea de sine?

Ce ai spune dacă ți-aș mărturisi că, dincolo de orice ce ar putea indica aparențele, sunt incredibil de timidă? Și că în primii mei ani de coaching, abia dacă puteam face față, emoțional, unei audiențe formate din zece oameni; darămite uneia formată din două sute! 😰

De fiecare dată când le împărtășesc participanților de la programele și workshopurile pe care le susțin experiența primilor mei ani, mă privesc cu totală neîncredere—cum se poate ca cineva emotiv și cu trac să dea dovadă de atâta încredere de sine, atunci când este față în față cu publicul? 🤔

Astăzi, îți împărtășesc secretul meu—împământarea. 🌳

Ce este împământarea?

Când auzim cuvântul, cei mai mulți dintre noi ne gândim la circuite electrice. Nu este cazul aici, cu toate că principiile sunt oarecum similare. 😅

Împământarea implică, literalmente, conexiunea cu pământul.

Iar în cazul de față, împământarea este experiența conștientă de conectare a corpului fizic cu energia pământului, prin intenție.

Te-ai gândit, poate, că pentru a-ți îmbunătăți experiența spirituală, trebuie să privești “în sus”; în realitate, cea mai profundă experiență spirituală ne-o oferă pământul pe care pășim.

Gândește-te, o clipă, la practicile străbunilor noștri. De-a lungul și de-a latul lumii, indiferent de civilizația la care am face referire, ceremoniile de onorare a Mamei Pământ nu sunt ceva izolat, din contră. Începând cu Europa Răsăriteană pre-creștină și continuând cu civilizația celtică, femeile obișnuiau să se roage pentru recolte bogate, turnând, efectiv, în pământ, lapte și miere. Oricât de “iraționale” ar părea, astăzi, aceste ritualuri, există o înțelepciune specifică bătrânilor care are întotdeauna dreptate. Bunicile noastre știau, intuitiv, care sunt cele mai vindecătoare roade ale pământului, precum și când și cum să le folosească. De ce? Simplu spus, pentru că energia pământului este energie feminină pură, iar conexiunea care se stabilea între ele și resursele pământului era intuitivă.

Atunci când corpul nostru este conectat, prin împământare, la energia pământului, se produce o reactivare simbolică a principiului feminin, care are efecte regenerante și vindecătoare. Privește tot acest proces ca pe o redescoperire a propriilor tale rădăcini. 🌳

Care este legătura dintre împământare și încrederea de sine?

Simplu spus, încrederea de sine este un efect al împământării.

În clipa în care, prin intenție, (re)activăm conexiunea cu natura și cu energia pământului, corpul nostru prinde rădăcini; iar asta ne dă putere, ne crește gradul de receptivitate și, mai departe, ne consolidează încrederea de sine.

Dacă te îndoiești că lucrurile chiar așa funcționează, te invit să experimentezi, altfel decât prin texte motivaționale și manuale de self-help.

Cel de-al doilea pilon al feminității, din cadrul programului “The Four Pillars Of Femininity” este aici și îți oferă toate resursele de care ai nevoie pentru a înțelege și experimenta fenomenul de împământare + îți oferă acces la una dintre meditațiile mele preferate!

Decoperă totul aici. 👇

feminine-grounding

Iată ce conține programul:

  • o scrisoare de introducere, cu detalii despre program și împământare;
  • o lecție audio de 30 de minute, cu explicații despre proces și detalii cu privire la beneficiile împământării;
  • un scurt Q&A, cu întrebări frecvente legate de practica împământării;
  • o meditație audio ghidată, de 20 de minute, care îți va facilita practica de bază a împământării;
  • un jurnal imprimabil, gândit special pentru a te ajuta să îți urmărești progresul, lună de lună;
  • PLUS o scurtă meditație, de 10 minute, pe care o poți asculta oricând ai nevoie de un pic de centrare și de un boost de încredere.

Totul vine cu un design exclusiv și conținut 100% original, pentru numai 19$.

Și pentru că am primit, deja, un număr de întrebări legate de limba în care este creat programul—toate produsele marca The Feminine sunt create în limba engleză, deoarece două dintre valorile în care cred, cu toată puterea, sunt umanitatea și educația. Cred, cu tărie, că indiferent de locul în care se află pe glob, orice femeie are dreptul să poată accesa informația corectă care să o sprijine, în mod autentic, în procesul său de dezvoltare personală. Tocmai de aceea, engleza folosită în programele noastre este suficient de simplă pentru a putea fi înțeleasă chiar și de către persoanele care nu sunt native sau care nu cunosc toate subtilitățile lingvistice.

Te încurajez, așadar, să încerci și să ai încredere că nuanțele nu stau în limbă, ci în energia minunată pe care aceste programe o facilitează. ❤️​💃

Așadar, dacă ai nevoie de sprijin pentru a-ți crește încrederea de sine, pământul îți este cel mai bun aliat. Crede-mă—practica împământării face minuni!

Cu drag și recunoștință,

P.S. Ai întrebări sau nelămuriri? Lasă-un un comentariu sau un mesaj privat aici și vom reveni către tine, în cel mai scurt timp.