Miracolele și vindecarea se întâmplă în prezent

Draga mea, sper că vara este bună și blândă cu tine! Totodată, sper că ți-ai luat timpul și spațiul de care ai nevoie pentru a-ți limpezi gândurile și pentru a avea grijă de sufletul tău.

Spun asta pentru că știu (din propria experiență) că vara poate fi un moment excelent pentru miracole și vindecare—dacă ​​reușești să rămâi ancorată în prezent.

De ce este acesta un detaliu important? Pentru că vara poate fi, în același timp, și un sezon “prielnic” pentru frământatul excesiv al gândurilor. Îți amintești acele clipe când erai cât pe ce să dai de belea doar pentru că erai ușor plictisită sau te simțeai singură? Ei bine, la asta mă refer. 🤦‍♀️

Atunci când avem prea mult timp liber la dispoziție suntem (paradoxal) tentate fie să ne ducem cu mintea în trecut (bonjour, regrete și nostalgie), fie să ne aruncăm în viitor (bonjour, frustrare și anxietate).

Odată ce zgomotul de fond dispare, iar distracțiile se topesc, mintea noastră începe să zburde pe te miri unde. De ce? Simplu—nu suntem obișnuite să ​fim​ în prezent. În aceeași măsură, nu suntem obișnuite să ne concentrăm pe aspectele pozitive ale propriei noastre vieți. Pe cale de consecință, în loc să ne deschidem inima către gratitudine și lejeritate, sărim direc în frustrare și angoasă. Și, crede-mă pe cuvânt, această atitudine nu servește în niciun fel procesului tău de dezvoltare personală. 🙅‍♀️

Întrebarea este—cum facem *să fim* în prezent?

Dacă fericirea se ascunde în prezent, cum ne educăm mintea să rămână în prezent​?

În anul 1938, un grup de cercetători de la Harvard și-a pus întrebarea: “care sunt factorii care ne influențează cel mai mult sănătatea?”. 80 de ani mai târziu, concluzia studiului cu peste 1,500 de participanți sună cam așa—relațiile pe care le avem și bucuria pe care aceste relații ne-o produce sunt factorii care ne influențează cel mai mult starea de sănătate și de bine general.

Acum, vin și te întreb—există, oare, relații mai importante decât propria noastră relație cu noi înșine?

Așa mă gândesc și eu…

Cu această idee în minte am construit cel mai cool kit de feminitate: programul The #4Pillars Of Femininity.

Programul #4Pillars Of Femininity este fundația pentru creșterea feminității tale.

De ce? Pentru că îți pune la dispoziție ​exact​ instrumentele de care ai nevoie pentru a fi în prezent și îți oferă ghidarea de care ai nevoie pentru a descoperi cum să duci la următorul nivel de putere relația ta cu tine.

Vei învăța cum să te securizezi.

Vei descoperi care este calea cea mai sigură pentru a-ți rafina încrederea de sine.

Vei experimenta pacea interioară.

Și, nu în ultimul rând, vei savura aroma puterii tale personale.

Da, toate lucrurile acestea se pot învăța. Tot ce ai nevoie este accesul la instrumentele corecte, la ghidarea corespunzătoare și la practica zilnică.

Acum, le poți avea pe toate, în confortul propriei tale case. 👏 👏 👏

Primul pilon al feminității: Spațiul Sacru îți stă la dispoziție și te învață, în cel mai feminin mod cu putință, cum să te securizezi aici și acum.

Găsești aici tot ce ai nevoie.👇

pilar-one-sacred-space

Nu te gândi prea mult; fii în prezent. Aici se petrec miracolele și aici are loc cea mai frumoasă vindecare. 🧘‍♀️

Cu drag și prețuire,

P.S. ​Orice întrebare sau curiozitate ai avea, lasă-ne un comentariu aici, iar noi venim către tine cu cele mai bune răspunsuri.