De ce este important să distingi între ceea ce VREI și ceea ce AI NEVOIE

Zilele acestea, toată lumea pare cuprinsă de nostalgia trecerii verii, ai observat? Ne mișcăm, parcă, mai încet, suntem mai molatice și ne intram în ritm un pic mai greu. Tratează această tranziție cu blândețe și ascultă-ți corpul. Vei observa, cu cât ești mai conectată la ritmul feminității tale, cu atât corpul tău îți va spune, cu mai multă acuratețe, ce anume are nevoie.

Adesea, starea de oboseală și iritabilitatea izvorăsc din lipsa noastră de receptivitate și din faptul că ne canalizăm energia către ceea ce VREM și nu către ceea ce avem, cu adevărat, NEVOIE.

Cum faci distincția corectă?

Te invit să asculți noul episod al The Feminine #Uncut Podcast. 🎧👇 Vei descoperi cum distingi corect între ce vrei și ceea ce ai nevoie, cum te educi pentru a deveni din ce în ce mai receptivă și, respectiv, cum să începi să faci lucrurile din energia feminină.

Iată un mic rezumat: 🙌

  • Agitația și neclaritatea apar atunci când încerci totul, fără a ști, cu adevărat, ce ai nevoie.
  • Ordinea corectă este următoarea: înainte să te întrebi CE VREI, încearcă să observi CE AI NEVOIE. Această strategie este valabilă inclusiv în cazul relațiilor intime pe care îți dorești să le construiești.
  • Există, în permanență, o ruptură între ceea ce mintea ta **crede** că vrea (proiecție) și, respectiv, ceea ce ai **cu adevărat** nevoie pentru a putea construi o relație sănătoasă, pe termen lung.
  • Dacă vrei să afli care este adevărul cu privire la o persoană sau la o situație, ascultă-ți pântecul. Pântecul tău știe ce este adevărat și ce este fals. Negreșit.
  • Investiția în feminitatea și sexualitatea ta este ceva ce trebuie să vină exclusiv din dorința ta de a crește. Nu aștepta ca cineva să îți ceară sau să te aprecieze pentru asta. Relația ta cu tine este piatra de temelie a oricărui proces de dezvoltare personală.
  • Oferă-ți spațiu și dă dovadă de compasiune față de părțile rănite ale sufletului tău. Doar așa vei începe să înțelegi ce ai, cu adevărat, nevoie.
  • De multe ori, a spune NU este cel mai sănătos lucru pe care îl poți face.

Cum integrezi toate aceste distincții?

Răspunsul este—intrând în proces și făcând practicile.

Schimbarea vine atunci când practica devine un obicei pe care îl integrezi în viața ta de zi cu zi, cu bucurie și relaxare. Practicile de feminitate îți activează intuiția și instinctul, iar asta te ajută să identifici adevărul din spatele oricărei situații și să accesezi plăcerea. Este, oare, cineva care nu își dorește asta? 🤔

Te invit să asculți întregul episod al podcast-ului și să descoperi singură adevărul despre ceea ce îți dorești și despre ceea ce ai, cu adevărat, nevoie. 😉

Cu drag,