Simțurile — ghidul tău spre adevăr, pasiune și putere

Fiecare articol, poveste, material video sau audio pe care îl realizăm, aici, are o intenție clară și specifică — să onoreze feminitatea, energia feminină și principiul universal feminin și să îți ofere ție sprijin și ghidare, în accesarea feminității și în construirea unui stil de viață cât mai feminin.

Grija noastră este să generăm un spațiu sigur, în care TU să te poți deschide către intimitatea cu tine însăți, să înveți să îngrijești, cu cât mai multă blândețe, părțile vulnerabile ale sufletului și corpului tău, iar puterea ta să prindă suflu, astfel încât TU să poți manifesta viața pe care ți-o dorești și pe care o meriți, în cel mai feminin mod cu putință.

Simțurile sunt fundația naturii și a puterii tale feminine

Simțurile te informează, invită plăcerea în corp, îți conferă siguranță și te conectează la adevărul lumilor interioare și exterioare.

Iar atunci când toate simțurile îți sunt trezite și alerte, ele devin sămânța sacră a pasiunii, a senzualității, a forței de manifestare și a inegalabilei intuiții.

Ele sunt cheia către cele mai importante răspunsuri.

Și tocmai pentru că simțurile sunt atât de importante, am pus la cale un material video, menit să te conecteze la simțurile tale și, de ce nu, să îți stârnească imaginația. 😉✨ Îl poți viziona chiar acum, aici.

Apoi, gândește-te cum ar arăta răspunsurile la aceste întrebări:

  • Ce ai nevoie pentru a simți?
  • În ce fel poți explora sentimentul de libertate?
  • Ce ai nevoie pentru a-ți da voie să oferi și să primești iubire?
Întreabă-te, simplu, “ce am nevoie?”

Apoi, înlocuiește “Ce” cu “Cum” și întreabă-te — Cum îmi ofer ceea ce am nevoie?

Răspunsul este, oricât de neașteptat ar părea — jucându-te și îndrăznind (mai mult). Renunță la ideea că ai nevoie ca cineva, din exterior, să apară, pe nepusă masă, și să îți îndeplinească, una câte una, toate nevoile. TU ești singura care poate face asta, luând atitudine și trecând la fapte.

Dă-ți voie să transformi haosul de zi cu zi într-un cosmos de experiențe senzoriale și lasă-ți simțurile să te aducă mai aproape, din ce în ce mai aproape, de adevăr, pasiune și putere.

Urmărește materialul video 👆și vino către noi toate întrebările sau curiozitățile care apar: ce te ține pe loc? Ce ai nevoie ca să te poți deschide către experiențele promise de simțurile tale? Lăsă-ne comentariul tău aici.

Cu drag și prețuire,

The-feminine-uncut-podcast

The-Feminine-Channel