Despre femei, fetițe (interioare), plăcere și extaz

​Draga mea,

Vin către tine cu o întrebare—de câte ori ți s-a întâmplat să cunoști un bărbat a cărui companie să o savurezi pe deplin și față de care să simți conexiunea ideală și, în ciuda faptului că totul pare perfect, brusc, povestea ia sfârșit? Iar tu te întorci în același loc, la aceleași frământări, întrebându-te: “ce am făcut, oare, greșit?”

Dacă toate acestea îți sună cunoscut (măcar un pic), vei iubi, în mod sigur, noul episod al The Feminine #Uncut Podcast.

Discutăm, de data aceasta, despre femei, fetițe interioare, plăcere, extaz și dispariții misterioase—ne vei auzi folosind cuvântul ‘ghosting‘; nu îți face, însă, probleme, aducem cu noi și explicațiile aferente. Este savuros, îți promit. 😅​

Iată despre ce discutăm astăzi.👇

  • Fetița ta interioară și femeia din tine au nevoi particulare, extrem de diferite; o parte dintre lucrurile care nu funcționează într-o relație, multe dintre blocajele întâmpinate în intimitate sau chiar și diversele dileme care țin de viață, în sens larg, izvorăsc din nevoile fundamentale, încă neîmplinite, ale fetiței interioare.
  • Criza vârstei de mijloc? Poate ar trebuie să îi acorzi mai multă atenție feiței interioare.
  • Cel mai bun mod de a gestiona un blocaj? Spune DA unui proces transformațional și dezvoltă-ți observatorul interior.
  • Ai trecut vreodată prin fenomenul numit ‘ghosting‘ (termenul a fost special inventat pentru a defini acele situații când un bărbat dispare, absolut neașteptat, din viața ta)? Vorbim despre asta pe larg și încercăm să depistăm ce se ascunde în spatele misterioaselor dispariții.

Dacă am reuși să îți captez măcar un pic atenția, haide să asculți întregul podcast.

Totodată, nu uita să consideri și programul online Four Pillars Of Femininity; așa cum spuneam, răspunsurile la cele mai multe dintre dilemele noastre stau ascunse în senzualitatea și blândețea practicilor de feminitate. 😍

Te aștept în cercul sacru! ⭕️​