Puterea tainică a intenției

Dacă ești alături de noi de mai mult timp știi deja, fără îndoială, că tot ce facem la The Feminine este hrănit cu intenție.

Fiecare cuvânt care vede lumina zilei și fiecare mesaj care aterizează în căsuța ta poștală sunt infuzate cu intenția de a aduce valorile feminității mai prezente în viața ta și a noastră, implicit.

De fiecare dată când învălui cu imaginația cuvinte precum senzualitate sau compasiune îți poate părea, întrucâtva, că ele au o prezență ‘implicită’. La urma urmei, cine nu-și dorește să manifeste mai multă senzualitate—chiar dacă tăinuit? 😉 Și cine nu și-ar dori să fie privit și tratat cu compasiune?

În ciuda faptului că, la prima vedere, aceste valori îți pot părea ‘naturale’ sau implicite, în realitate, ele nu sunt. Prinse în viața de zi cu zi, suntem mult mai puțin decât ne-am dori deschise către a ne simți și a ne pune în valoare senzualitatea; și, mai mult ca sigur, uităm cât de important este să privim comportamentul celor din jor, dar și pe al nostru, prin ochii compasiunii.

Puterea tainică a intenției

Comportamentul uman are această stranie particularitate… cu toate că putem avea obiective cât se poate de clare, comportamentul nostru nu merge mereu în direcția îndeplinirii acestor obiective. Paradoxal. 🙄

Dacă ai dubii, fă acest mic exercițiu—gândește-te de câte ori ți s-a întâmplat ca, în ciuda faptului că ai avut un obiectiv clar și în ciuda faptului că ai avut, în teorie, tot ce îți trebuia ca să reușești, ai ratat sau ai pierdut.

Se întămplă astfel din cauză că, adesea, nu este suficient să avem obiective. Este, în egală măsură, important să ne stabilim ținte mai mici, de-a lungul drumului, și să celebrăm fiecare reușită, cât de mică, până ce, la un moment dat, tragem cartea câștigătoare.

Cum facem asta? Prin intenție.

Iată cum funcționeză

Te invit să profiți de acest moment și de această ocazie și să îți stabilești o intenție. Care este acel lucru pe care ți-l dorești, din toată inima, pentru luna aceasta?

Poate fi orice—abundență financiară, un stil de viață mai feminin, să infuzezi mai multă senzualitate în viața ta. Poți alege ceva specific, ca de pildă să ajungi la lecțiile de yoga, să faci 10.000 de pași pe zi, să dormi 8h pe noapte sau să cunoști o persoană nouă, în fiecare săptămână.

Gândește-te care este acel lucru pe care ți-l dorești cu toată INIMA sau ce vrei să hrănești și haide să manifestăm împreună! Te invit, cu putere, să te raliezi acestei provocări și să îți dai voie să descoperi ce este, cu adevărat, posibil. ✨✨✨

Spațiul Sacru

Iar dacă vrei să îți crești considerabil șansele de reușită, începe-ți și încheie-ți ziua, coborând în Spațiul Sacru și meditând cu inima ta. Magia Spațiului Sacru este greu de descris prin cuvinte. Atunci când intenția ta este formulată și hrănită, zi de zi, în interiorul Spațiului Sacru, ce se întâmplă este că pui în mișcare un vortex de energie care îți înconjoară intenția cu putere de manifestare. Noi oamenii și contexte își vor face, neașteptat, apariția, iar acele sincronicități magnifice vor începe să apară din ce în ce mai des.

Totodată, pentru că da, să rămâi în proces poate fi, adesea, o provocare 😅 am creat pentru tine un jurnal special. În găsești aici. Punem la lucru trei simboluri feminine (fazele lunii, emoțiile și intențiile personale) pentru a ne ajuta să rămânem în aliniament cu cei mai de nădejde parteneri de drum: energia feminină și principiul feminin.

Ești gata să descoperi puterea tainică a intenției? ⭕️

Cu drag și prețuire,