Cum îi redai puterea Femeii

Nu știu dacă ai observat, însă podcastul The Feminine #Uncut pare a fi, cumva, similar femeilor—unele episoade sunt directe și pasionale, altele pot fi amuzante, iar unele sunt mai degrabă blânde și așezate. 🔥🤪💃

Cel de astăzi se înscrie în ultima categorie, iar subiectul pe care îl dezbatem atinge dinamica dintre Fetița Interioară și Femeie.

Din câte se pare, Fetița Interioară chiar este o prezență ​hot 😅​, ​iar multe dintre voi rezonați, pe deplin, cu adevărul și resursele de putere pe care ea le deține.

Oana (da, purtăm același nume 👏👏👏), una dintre absolventele programului Sensuality Masterclass, ne-a provocat, în urmă cu ceva timp, cu două întrebări deloc simple, care au de-a face, în mare măsură, cu acest subiect.

I-am răspuns, pe larg, în cadrul acestui nou episod al The Feminine #Uncut. 👇

Cum ai grijă de Copilul tău Interior + cum îi (re)dai puterea Femeii

Iată, pe scurt, ce ne întreabă Oana:

“Cât de corect este să speculezi pe marginea ipotezei conform căreia masculinitatea în exces ne afectează feminitatea și darul creației? Cum ne putem redobândi sau spori fertilitatea prin intermediul feminității? Prea multe femei, în ziua de astăzi, suferă din cauza problemelor legate de fertilitate.”

“Când femeia este, pur și simplu, epuizată, Fetița Interioară apare și pune în pericol aproape tot ce Femeia a reușit să hrănească, până la acel moment. Mi-a plăcut mult ultimul podcast în care vorbiți despre acest subiect, însă m-ar ajuta câteva exemple și soluții concrete privitor la felul în care putem și trebuie să avem grijă de Copilul nostru Interior.”

Ești curioasă să afli ce i-am răspuns Oanei? Descoperă ascultând întregul episod.

Redobândirea feminității​

Redobândirea feminității cere, înainte de orice, o schimbare de perspectivă. În loc să pui presiune și să te poticnești în nevoia permanentă de perfecțiune și control (atitudini adesea provocate de ​Fetița ​ta ​Interioară​), lucrează cu propriul tău corp; învață să te relaxezi și dă-ți voie să lași energia să circule.

Cum faci asta, concret? Fiind, pur și simplu, prezentă la pântecul și inima ta.

În momentul în care începi să adresezi nevoile corpului tău, pui în mișcare energia feminină.

Dă-ți voie să NU fii pregătită. Permite-ți să ieși în afara zonei de confort. Relaxează-te cu a fi în afara zonei de confort. Fii vulnerabilă. Împuternicește-ți vulnerabilitatea. Aceasta este cheia către redobândirea feminității.

Ascultă acum întregul episod, iar dacă apar întrebări sau curiozități, lasă-ne un mesaj privat aici. În cadrul episoadelor viitoare, vom răspunde la toate mesajele tale, cât mai autentic și feminin posibil. 🌹

Cu toată iubirea din lume,