Cele 4 ritualuri ale feminității

Voi fi sinceră. — Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am învățat, în toți anii de coaching, poate fi rezumat, în câteva cuvinte, astfel — iubim poveștile de succes; căutăm contexte sau oameni care ne motivează; de cele mai multe ori, îmbrățisăm, cu destul de multă deschidere, oportunitățile de creștere.

Însă, în 99% din timp, avem nevoie de soluții specifice la probleme specifice.

Avem nevoie de informații corecte; avem nevoie de o structură de sprijin stabilă și avem, cu siguranță, nevoie de obiective clare și de îndrumarea corespunzătoare, care ne ajută să spargem obiectivele mari (ce adesea pot părea intimidante) în acțiuni mici și cât se poate de specifice.

Iar acestă regulă se aplică, întocmai, și în domeniul feminității.

Da, atunci când vorbim despre feminitate, imaginea de ansambu poate fi una poetică. Feminitatea ne vorbește în șoaptă și ne atinge în cele mai tandre și subtile moduri.

Tot feminitatea ne poate lua, însă, prin surprindere, printr-o avalanșă neanunțată de emoții. Iar simțurile, portalul prin care feminitatea trăiește și se manifestă, ne pot copleși prin însăși intensitatea lor.

Iată, așadar, întrebarea — cum gestionezi aceste multiple fațete? Care sunt modurile sănătoase și plăcute prin care aduci echilibru, frumusețe și pasiune în viața ta?

Ei bine, exact acesta este subiectul pe care îl dezbatem, în amănunt, în noul episod al podcastului The Feminine #Uncut. 🎧

Deconstruim subiectul “feminitate” în 4 ritualuri concrete, pe care le poți aduce în viața ta de zi cu zi, sub forma unor obiceiuri cât se poate de practice și utile.

De ce este acest subiect atât de important?

Trăirea conștientă a propriei feminități nu înseamnă nici transformări radicale, petrecute peste noapte și nici rețete magice preparate pe șest, sub clar de lună. Să trăiești feminin înseamnă, în primul și primul rând, să integrezi în viața ta, de zi cu zi, valorile fundamentale ale feminității — adică incluziunea, compasiunea, vulnerabilitatea, pasiunea, autenticitatea, iubirea și umanitatea.

Ești curioasă să afli mai multe? Ascultă acum episodul 11 al Feminine #Uncut Podcast chiar aici. 🎧

Iată câteva dintre lucrurile pe care le vei descoperi: 🙌

Care sunt cele 4 ritualuri ale feminității și cum pot aduce ele în viața ta vitalitatea și echilibrul.

Ce înseamnă să fii prezentă la simțuri și de ce această “prezență” este cheia care te poate conduce dincolo de ce percepi ca fiind un blocaj.

Ce este intuiția, cum se activează și de ce, în realitate, nu are nimic de-a face cu “gândirea magică”.

Și, nu în ultimul rând, ce înseamnă “să ai grijă de tine” și care sunt gesturile corecte pe care trebuie să le faci pentru a avea, în mod autentic, grijă de nevoile tale fizice, emoționale și spirituale.

Dacă aplici toate principiile de mai sus vei simți, pe propria ta piele, cum se simte să trăiești prin feminitate și cum aceste acțiuni făcute constant și conștient te vor conduce către manifestarea celor mai puternice (și ascunse) dorințe. 😉 ✨

Te invit să îți pregătești ceaiul preferat și să asculți, cu inima deschisă, împărtășirile și poveștile noastre.

Pe curând,

 

 

 

 

p.s. Dacă asculți, cu atenție, întregul episod, vei afla și un răspuns pragmatic la o întrebare aflată pe buzele tuturor femeilor — care este cel mai înțelept lucru pe care îl poți face atunci când el nu îți răspunde la mesaje. 😉