Feminitatea se trăiește în inimă

SEARĂ DESCHISĂ

Vrei să afli mai multe despre practicile de feminitate care te vor ajuta să trăiești experiența feminității tale mai intens și mai senzual?
Vino pe 28 februarie, începând cu ora 20.00, la o seară deschisă
și pornește acum în călătoria feminității tale!


MĂ ÎNSCRIU

Într-o lume în care totul se întâmplă pe repede înainte, pare din ce în ce mai greu să îți ordonezi prioritățile. Iar în fața sarcinilor de îndeplinit, a obiectivelor de atins și a informației abundente, alegerile așa zis raționale ajung să aibă, întotdeauna, prioritate.
Totul are, însă, un preț: FEMINITATEA NOASTRĂ.

În fața nevoii de a lua cele mai raționale decizii, uităm de cea mai autentică valoare a feminității noastre: VULNERABILITATEA.

Din dorința de a avea mereu controlul asupra oricărei situații, ne alungăm propriile emoții. Iar asta conduce către pierderea măiestriei de a crea profunzime și INTIMITATE.

Iar pentru că simțurile nu ne mai sunt călăuză în trăirea feminității, suntem tot mai aproape de a ne pierde și cea mai de preț putere: SENZUALITATEA.

Ce mai rămăne din feminitatea noastră, fără vulnerabilitate, intimitate și senzualitate?
Cum te poți simți FEMEIE, în afara tuturor lucrurilor care te definesc?
Cum poți fi cu un bărbat, în absența valorilor după care el tânjește?
Cum poți lua cele mai bune decizii, dacă ingnori ce îți soptește propria inimă?
Cum îți poți crește copiii într-o lume mai bună, dacă tot ceea ce este mai uman și mai frumos ajunge să fie dat uitării?

Te aștept la O Seară Deschisă

… vom deschide ușa ferecată către tărâmul FEMINITĂȚII tale
și vom readuce la lumină, prin exerciții, întrebări și răspunsuri
valorile uitate, bucuria și arta de a fi FEMEIE.


MĂ ÎNSCRIU

Femeia este sensibilitate și vulnerabilitate. Femeia este pasiune și senzualitate.
Femeia este paradoxul unic, capabil să deschidă inimi și să aducă intimitate.
A fi femeie înseamnă să ai curajul să trăiești în inimă, dincolo de frică și obișnuință, dincolo de ceea ce ni se spune, din afară, că e bine sau că e rău, corect sau incorect.
În clipa în care ne îndepărtăm de aceste valori ale feminității și le înlocuim cu valori impersonale sau masculine ne pierdem nu doar farmecul, ci și întreaga putere.

Să fii femeie înseamnă să trăiești cu pasiune și să îți exprimi pasiunea!
Să fii femeie înseamnă să plângi, să râzi, să traiești toate emoțiile, incluzând furia, tristețea și durerea, chiar și cu prețul a ceea ce alții numesc “iraționalitate”.
Să fii femeie înseamnă să-ți trăiești tot oceanul de emoții și să nu îți negi, nici o clipă, dreptul de a fii vulnerabilă, sensibilă și senzuală.

În curajul de a fi vulnerabilă rezidă activarea bărbatului de lânga tine. Când tu ești, cu adevărat, în emoție, fără frică și rușine, bărbatul simte impulsul de a fi lângă tine, de a te proteja și a te iubi. Să fii vulnerabilă înseamnă să fii puternică, în feminitatea ta.

Te aștept la o seară decshisă!
Vom vorbi despre ce înseamnă să fii vulnerabilă,
dincolo de mituri și preconcepții.

OANA STOIANOVICI

ÎN PLUS


MĂ ÎNSCRIU

RETREZEȘTE PASIUNEA
DE A TRĂI FEMININ

Să fii femeie înseamnă, înainte de toate, să simți.
Să îți dai voie să simți, să înveți să simți și să înțelegi, cu inima, ceea ce simți.

Ți s-a spus, mereu, că a fi emoțională este ceva irațional. Și, deci, nepotrivit. Te-ai obișnuit să te raportezi permanent la vocea minții și a rațiunii. Iar asta te-a împins, încet, către un mod de a fi masculin. Ai intrat în jocul care te-a îndepărtat de propria ta feminitate pentru că ți-a fost teamă că “nu vei mai aparține”, că nu vei avea succes, că nu vei reuși să încapi în tiparele desenate de societate. Pentru a putea simți și pentru a-i face și pe ceilalți să simtă cu tine, este necesar să te întorci la felul autentic, feminin de a trăi. Să repoziționezi simțirea ca pe o valoare, să înveți să îți acorzi timp și să îți găsești spațiul potrivit pentru a te reconecta cu simțurile tale.

Să fii femeie înseamnă să manifești compasiune,
să exprimi vulnerabilitate și să îți îngădui să fii liberă.

Să fii liberă înseamnă să îți dai voie să fii vulnerabilă. Dar să fii vulnerabilă nu înseamnă să fii slabă. Din contră, înseamnă să ai puterea să oferi și să primești emoție și experiențe de viață. Autenticitatea și intensitatea experiențelor pe care ți le dorești pot fi obținute doar atunci când ai curajul să te apropii, fără bariere, de celălalt. Capacitatea de a simți te va purta către compasiune, iar asta va vindeca, va atinge și va trezi inima celui de lângă tine.

Să fii femeie înseamnă să îți poți trăi toate rolurile: de mamă, iubită, soție, prietenă. Să le înțelegi rostul și să te bucuri, zi de zi, de fiecare dintre ele.

Am fost învățate că a fi femeie înseamnă să ai grijă de ceilalți. A fi femeie înseamnă, însă, să ai grijă de tine și de ceilalți, dincolo de rolurile pe care le jucăm, în diferite momente din viață. Grija pentru tine este cea care îți dă puterea să ai grijă de toți oamenii din viața ta. Cum poți face asta? În ce fel se va schimba calitatea vieții tale și a celor de lângă tine? Când tu ai grijă de tine, relația cu celălalt capătă noi valențe. Odată ce tu ești mai atentă cu nevoile și emoțiile tale, vei observa cum, în timp, și oamenii importanți din viața ta se vor transforma sau alții noi își vor face apariția.


MĂ ÎNSCRIU

GAZDA TA
ESTE OANA STOIANOVICI

Oana are o experiență de peste 12 ani în programe de coaching și leadership transformațional, în ultimii ani, Oana s-a concentrat, în mod particular, asupra practicilor de vindecare cuantică, cu aplicabilitate specială în zona de feminitate.

A studiat practici de vindecare, ritualuri de trecere și inițiere spirituală, în comunități tradiționale. Iar pornind de la experiența directă, și-a dezvoltat propria metodă, aplicată în workshopuri și programe de coaching, precum O Zi de Feminitate, Tainele Feminității Sacre sau Copilul Interior.

ÎN PLUS

Această seară deschisă a avut deja loc.
Te așteptăm la următoarele noastre evenimente.


Iar dacă vrei să faci următorul pas în călătoria feminității tale și să primești ghidarea completă către cum să readuci, în propria ta viață, valorile feminității, ai la dispoziție O Zi De Feminitate. Un spectacol de sunet și lumini, magie și emoție care te va purta în universul inepuizabil al feminității tale.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE “O ZI DE FEMINITATE”2012 © OANA STOIANOVICI